hits
  • Skrevet: 23.01.2017  //  Kl: 10:46  //  Kategori: Hverdag  //  Kommentarer: 6

Det føltes helt merkelig å søke opp blogg.no igjen, logge seg inn på bloggen, og sette seg godt til rette ved tastene for å skrive. Merkelig, men like vel så godt! Hvor lang tid har det egentlig gått siden sist? Fire-fem år? 

Da jeg sluttet å blogge for så mange år siden var jeg på et helt annet sted enn det jeg er nå. Kanskje ikke fysisk, men psykisk og mentalt. Jeg var fortsatt i 20 årene, syk uten å vite grunnen til det, og generelt ganske langt nede. Jeg var usikker og frustrert!

Nå har jeg rundet 30 år. Jeg har blitt eldre, klokere, og tryggere. Jeg er blitt mer sikker på meg selv. Roligere og sterkere på så mange måter. Jeg har vokst. I dag er jeg mest opptatt av å gripe øyeblikk. Gjøre det beste ut av enhver situasjon. Godta at man ikke kan kontrollere alt, men at livet kan være ganske så fint selv om det ikke blir helt som man drømte om og håpet på i utgangspunktet. Jeg har slått meg mer til ro i meg selv, og akseptert ting jeg aldri trodde jeg skulle akseptere. Jeg er blitt eldre. Livet mitt er ikke perfekt, kanskje ikke en gang normalt, men det er mittOg når jeg tenker etter så er det jo noe ganske perfekt med det uperfekt. 

Jeg håper dere vil følge meg og bloggen videre. Hvem vet hvilken åpenbaringer som kommer før jeg runder 40?!  

                                                             
                                                    
Følg meg gjerne på snapchat og på instagram. På snapchat finner du meg under brukernavnet mrsjens1, og direktelink til min instagram finner du øverst til venstre i bloggen, rett over headeren.

  

 

Victoria Larsen

Skrevet: 23.01.2017  //  Kl.12:05
Så utrolig flott blogg du har! Jeg ønsker deg en fin mandag :-)

Stine Jensen

Skrevet: 23.01.2017  //  Kl.12:20
Victoria Larsen: Tusen takk :) Håper du får en nydelig uke!

Ve

Skrevet: 23.01.2017  //  Kl.12:46
Så gøy at du er tilbake 😊 du skriver så klokt og fint ❤ og vet du, at å bli eldre er ganske så betryggende og fint det også 😊

Stine Jensen

Skrevet: 23.01.2017  //  Kl.14:13
Ve: Takk vennen :)
Ja det er det <3

Skrevet: 25.01.2017  //  Kl.01:47
Endelig tilbake . Legg meg til som venn . Fortsatt flink til å skrive innlegg . Ha en fin natt

Stine Jensen

Skrevet: 25.01.2017  //  Kl.02:03
Anonym: Så koselig å se deg her K <3 Har selvfølgelig lagt deg til :-D
Om megHeisann. Jeg heter Stine Tjernsli Jensen. Jeg er noens datter, søster, kone, nabo og venn. Her på bloggen skriver jeg hovedsakelig om min hverdag på godt og vondt - mine tanker og opplevelser i livet. Du må gjerne følge med meg videre i mitt perfekte uperfekte liv.

+ Følg bloggen
Kategorier


Arkiv


Siste innleggCopyright


Bloggdesign