hits
www.mrsjensen.blogg.no

Dyrt er ikke alltid bedre!

 • Publisert: 29.01.2017, 18:04
 • Kategori: Personlig


 • De som kjenner meg og de av dere som leste dette innlegget her, vet at jeg er syk. Jeg har vært det lenge nå, og det er selvfølgelig krevende. Det jeg ikke skrev er at jeg er uføretrygdet.

  Nå skal ikke dette innlegget handle om sykdom eller uføretrygd, men jeg nevner det fordi jeg vil at dere skal se at jeg vet at livet ikke alltid er så enkelt. Jeg vet hva det vil si og ikke ha god råd eller det største rommet for utskeielser. Jeg vet hvordan det er å måtte planlegge hver eneste ting man skal gjøre for å prøve å få budsjettet til å gå rundt. Jeg vet hvordan det er å bekymre seg til kommende begivenheter fordi man rett og slett ikke vet hvordan man skal få plass til det i budsjettet. Og jeg vet at jeg er langt i fra den eneste som har det sånn! Det er derfor vil jeg skrive dette innlegget. Jeg vil slå et slag for kreative løsninger eller alternative feiringer som ikke trenger å koste all verden! 

  I februar fyller mannen min 32 år. Vi bestemte oss derfor for å feire bursdagen hans ute denne helgen. Vi elsker begge å være ute i naturen og vi eier en liten bolig, så bursdag ute er midt i blinken! Vi inviterte til bursdagslag med bål, grilling og kaker. I vårt tilfelle valgte vi å stå for all maten og be gjestene ta med eget drikke, men man kan også be gjestene ta med seg det de vil grille, og heller bare by på kakene etter maten. Det er et enda rimeligere alternativ, men like fullt helt greit! Pinnebrøddeig, boller, og kaker laget i langpanne er enkelt å frakte med seg og billig å lage. I bursdag skal man gjerne servere til mange, både barn og voksne. Vi valgte å lage kokosbrownies og å kjøpe marshmallows, noe som falt i smak hos hele hurven. Pinnebrøddeig til pølsene var også en stor suksess, så her kan du spare penger fordi det gikk mye mindre pølsebrød enn vi hadde regnet med. Folk ville heller ha pinnebrøddeigen! For mange voksne vekker pinnebrød minner fra barndommen, og mange barn i dag har aldri smakt det. Er ikke det litt trist? Pinnebrøddeig er i tillegg super rask og enkelt å lage, kan varieres i det uendelige, og er billig!
  Når man feirer ved vannet er det obligatorisk at noen plumper i fjorden ;)  Det viktigste med en bursdag er at man koser seg, har det gøy og er omringet av mennesker som man er glad i. Det å gi noen av sin tid er noe av det aller viktigste man kan gjøre tror jeg. Det å tulle, snakke og bare være sammen betyr så mye mer enn materielle ting og dyre gaver. Det er sikkert fint med en god blanding av begge deler, men hvis det å feire en begivenhet gir deg mer bekymringer enn gleder, burde du ta et skritt tilbake å revurdere situasjonen. En bursdag trenger ikke å koste mer en noen få hundrelapper, selv med mange gjester. Det beviste smilet rundt munnen på bursdagsbarnet her i huset da vi la oss i går! 

  Håper dere har en fantastisk søndag :)
  Følg meg gjerne på instagram og snapchat. Brukernavnet mitt er mrsjens1 begge steder.   

  7 kommentarer

  stavangerinmyheart

  29.01.2017 kl.18:18

  Så koselig:))))

  Stine Jensen

  29.01.2017 kl.18:23

  stavangerinmyheart: Ja det ble en skikkelig fin bursdag! Det er noe ekstra koselig med å samles rundt et bål ute i friskluft med varme klær, spraking fra flammene og lukten av pølser og bål som fyller nesa :) Anbefales! <3

  stavangerinmyheart

  29.01.2017 kl.18:31

  :) Det hørtes slik ut:))

  Ve

  29.01.2017 kl.19:40

  Kjempe koselig, som alltid 😊

  Stine Jensen

  29.01.2017 kl.19:52

  Ve: <3

  Katrine

  30.01.2017 kl.02:37

  Du tenker det samme som meg . For meg er det viktigere å være sammen og skape minner enn å bruke masse penger på mat og evt gaver . Ting trenger ikke koste all verden så lenge man får en fin opplevelse med de man er glad i . Ha en fin natt Stine

  Stine Jensen

  30.01.2017 kl.05:26

  <3

  Skriv en ny kommentar