hits
www.mrsjensen.blogg.no

Den ultimate gave, nesten helt gratis!

 • Publisert: 02.02.2017, 13:44
 • Kategori: Personlig
 • Vi er inne i en periode hvor det er veldig mange bursdagsfeiringer. Faktisk har vi feiret bursdag hele fire helger på rad! Er det flere som har det sånn i denne perioden? Jeg mistenker at folk kanskje kjeder seg litt vel mye i mai måned! *blunkesmilefjes* Uansett, så inspirerte det meg til å skrive dette innlegget fordi enkelte mennesker er det utrolig vanskelig å kjøpe gave til. Er dere ikke enig? De ønsker seg ingen ting, påstår at de har alt, og er generelt fryktelig lite hjelpsomme i ditt søken etter den rette gaven. Derfor tenkte jeg å tipse dere om den ultimate gaven som er helt fantastisk å få, men som ikke trenger å koste all verden. Faktisk kan du lage den nærmest gratis! Gaven er nemlig et førstehjelpsskrin til tunge dager.  For ikke så lenge siden fylte jeg 30 år, og i bursdagsgave fikk jeg blant annet dette skrinet. Oppi skrinet lå det koselige lapper i fra alle gjestene med fine ord og morsomme minner vi har skapt sammen. Det lå også kjærligheter på pinne oppi der, "Love hearts" sukkertøy og sjokoladehjerte. Noen hadde også funnet frem noen gamle bilder og skrevet små beskjeder på baksiden. Jeg kan love dere at jeg både lo og felte noen tårer da jeg åpnet boksen!


  "Miss barnehage tante" haha! ;)

  Hvis du ikke vil fylle boksen sammen med andre, men gjøre alt selv, så er det bare å være kreativ. Her kan du putte oppi brev, bilder og godteri. Gamle minner og hjemmelagde gavekort. Hvem setter vel ikke pris på et gavekort på en ferdiglaget middag hjemme hos deg? Eller et på 20 minutters massasje etterfulgt av en filmkveld i joggebuksen? Det er bare fantasien som settet grenser! 

  En annen ting du kan putte i boksen er en pakke som den jeg fikk i julestrømpen fra en av mine beste venninner. Innholdet og forklaringer ligger på bildet under. Husk at her kan du også spe på med enda flere ting og fine ord. Det kan vel ikke bli så mye bedre enn det?
  Og ja; Jeg vet at jeg er heldig!   Likte du tipse mitt? Og har du flere forslag til hva man kan putte oppi? Håper dere har en strålende torsdag alle sammen! :)
   

  4 kommentarer

  buroyfoto

  02.02.2017 kl.15:38

  Åh, så koselig det måtte vært og fått noe slikt :) gratulerer med dagen som var.

  Stine Jensen

  02.02.2017 kl.15:46

  buroyfoto: Ja det var utrolig koselig! Tusen takk :)

  03.02.2017 kl.00:58

  Så morsomt tips til gave . Det har jeg virkelig ikke tenkt på som virkelig falt i smak . Er definitivt noe jeg skal prøve å lage . Jeg hadde ihvertfall blitt super glad om jeg hadde fått noe sånt .

  Stå på Stine , du er så flink og herlig

  Stine Jensen

  03.02.2017 kl.02:14

  Tusen takk <3

  Skriv en ny kommentar