hits
www.mrsjensen.blogg.no

Min bucket list.

 • Publisert: 06.02.2017, 11:00
 • Kategori: Personlig
 • Jeg leste en blogg her om dagen der det sto skrevet om en såkalt bucket list. Dette var en liste med 29 ting man burde gjøre før man fyller 30 år. Siden det ikke er så lenge siden jeg selv fylte 30, vekket det selvfølgelig interessen min. Jeg visste ikke at det fantes en sånn liste engang! Jeg har jo hørt at mange skriver en liste over ting de vil oppleve før de dør, men aldri om en i forbindelse med 30 årene. Det får meg faktisk til å føle meg ganske gammel! Like vel måtte jeg jo nesten gå igjennom listen, og jeg skal innrømme at det er ganske gøy å bli tvunget til å tenke tilbake. Her kommer listen og mine tanker om de ulike punktene: 

  1. Skriv et brev til den fremtidige deg -  Dette har jeg aldri gjort, og jeg tror nok heller ikke at jeg kommer til å gjøre det. Jeg ser egentlig ikke poenget?!

  2. Bestige et fjell - Ja det har jeg gjort! Flere ganger faktisk! Nå vet jeg ikke hvor høyt fjellet må være for at det er godkjent å sette på listen, men Gaustatoppen som vi besteg i august burde i alle fall være høyt nok.    3. Skrive en tekst du er stolt av - Jeg elsker å skrive og har alltid gjort det, så jeg har faktisk skrevet flere tekster jeg er stolt av i løpet av årene. En av dem vil komme på bloggen om ikke alt for lenge. Teksten "Kjære mamma" som jeg delte med dere i innlegget her er jeg selvfølgelig også stolt av. Den fikk enorm respons, og jeg får fortsatt daglig henvendelser i forbindelse med den. Det er jeg utrolig takknemlig for! <3

  4. Dra på kino alene - Dette har jeg aldri gjort, men jeg hadde ikke hatt noe problem med å gjøre det. Tingen er bare det at jeg aldri er på kino generelt!

  5. Ringe noen du ikke har snakket med på lenge - Dette har jeg gjort flere ganger i løpet av livet, og det har vekket liv i gamle vennskap som man dessverre hadde mistet litt på veien. 

  6. Opptre ved en mikrofon -  Da jeg var yngre var jeg med i ulike skuespill, spilte i korps og sang en liten periode med et kor så jeg kan krysse denne av på listen.

  7. Sette opp et budsjett og holde deg til detDet kjedeligste man må gjøre i hele verden tror jeg, men ja! ;)

  8. Være en uke i en fremmed by Jeg vet faktisk ikke om jeg har vært en hel uke i en fremmed by sammenhengende. Ofte reiser man igjennom byen eller er innom der for en helg kanskje. Jeg tror svaret er nei. 

  9. Sykle - Finnes det noen i vår del av verden som aldri har syklet før de fyller 30? Jeg har i alle fall syklet masse, både som barn og voksen! 

  10. Møt en frykt - Helt ærlig så tror jeg ikke jeg er redd for noen ting. Er det rart å si? Jeg vil selvfølgelig ikke miste noen jeg er glad i, men jeg tror ikke det er en sånn type frykt de tenker på her!

  11. Les en bok du egentlig skulle lest på ungdomsskolen - Er det noen som husker hvilke bøker de skulle lest på ungdomsskolen? Jeg tror jeg leste alle bøkene vi skulle da jeg gikk på skolen fordi jeg alltid har vært glad i å lese. Jeg leser fortsatt mye bøker!

  12. Være en uke offline - Det har jeg vært mange ganger. På ferie blant annet synes jeg det er utrolig deilig å logge helt av. Det anbefales!

  13. Finn ut av hva som er din lidenskap - Min største lidenskap er familien min. De settes foran alt og det er ingen ting jeg ønsker mer enn at de skal ha det bra! Når det kommer til andre ting så er jeg veldig lidenskapelig både i forhold til natur og friluftsliv, og i forhold til det å skrive. Jeg elsker begge deler, og brenner virkelig for det!  

  14. Ha god kontakt med familien dinDet føler jeg absolutt at jeg har! Både Ole og jeg har mange folk i familiene våre som vi har mye kontakt med og som betyr utrolig mye for oss. Vi er heldige!  

  15. Kjøre gjennom et land - Dette punktet må vel innebære å krysse et land med bil, noe jeg ikke kan skryte på meg å ha gjort dessverre. Men for en opplevelse det måtte være!

  16. Gjøre frivillighetsarbeid - Jeg har vært bøssebærer flere ganger, samlet inn penger og støttet ulike saker, men jeg har aldri jobbet som frivillig. Det må jeg gjøre noe med! 

  17. Dra på tur i skog og mark - Turer i skog og mark er noe av det jeg lever for. Jeg går ukentlig i skogen med hunden min, og vi bruker naturen aktivt både sommer og vinter. Jeg elsker å stå på ski, gå turer, dra på fisketurer og overnatte i skogen. Det er noe jeg aldri kan få nok av, og jeg skulle ønske jeg var frisk så jeg kunne gjort det mye, mye mer! Jeg tar heller en uke i skogen enn en uke på hotell for å si det sånn!   18. Lær en ny dans - Det er lenge siden jeg har lært en ny form for dans nå, men jeg har blant annet tatt swingkurs engang i tiden. Det var gøy!

  19. Snakk med foreldrene dine - Her menes det nok å snakke dypt og ordentlig med foreldrene sine, og det har jeg gjort flere ganger i løpet av livet. Mamma og jeg snakker nesten daglig sammen, og hun er en fantastisk dame som jeg vet at jeg kan fortelle absolutt alt til! Det båndet som hun, min søster og jeg har er helt unikt. Ingen kjenner meg så godt som dem!  

  20. Møt naboene dine - Da jeg var yngre husker jeg at det alltid var nabofester i gaten der vi bodde, og at vi stadig vekk fløy inn og ut hos hverandre. Den type naboforholdet har jeg ikke opplevd som voksen enda, men vi har veldig hyggelige naboer som vi hilser på rett som det er. Det er mye fine folk her vi bor! 

  21. Gjør noe du mest sannsynlig aldri vil gjøre igjen - Det første som faller meg inn er å gifte meg! Jeg har alltid tenkt at det er en ting jeg bare skal gjøre en gang i livet, og jeg trives utrolig godt som kona til Ole. Forhåpentligvis holder mannen min ut med meg sånn at jeg slipper å ta stilling til tema noen gang ;)  22. Dra på festival - Festival har jeg aldri vært på, men det er heller ikke en ting jeg kunne tenke meg å oppleve. Jeg har vært på flere konserter utendørs, hvis det teller.

  23. Lær å lage 7 ulike matretter - Jeg er verken glad i å lage mat eller å spise mat, men syv ulike retter burde vel alle få til!

  24. Løp et maraton - Er du gal?! Ingen menneske med sunn fornuft melder seg på noe sånt! ;)

  25. Bli lagmedlem - Da jeg var yngre spilte jeg fotball på et rent guttelag. Jeg sluttet da det begynte en jente til på laget. Ha,ha! 

  26. Sett deg et langsiktig mål - Helt siden jeg var liten drømte jeg om å kunne jobbe med mennesker. Hjelpe noen. Derfor føler jeg at jeg nådde et langsiktig mål den dagen jeg var ferdig utdannet som hjelpepleier.

  27. Reis rundt i verden - Det er veldig mye av verden jeg ikke har sett, men jeg er heldig fordi jeg har fått oppleve flere land i mitt liv. Blant annet; Danmark, Spania, Ungarn, Hellas og Bulgaria. Favorittlandet mitt er nok uten tvil være Hellas. Jeg bare elsker arkitekturen, kulturen og sjarmen til landet.


  Bulgaria, 2007.


  Mallorca, 2010.

  28. Lær deg å spille et instrument - Her burde jeg svare at jeg kan spille kornett fordi jeg spilte det i korps da jeg var yngre, men siden jeg har hørt noen opptak fra det vi presterte på den tiden, så tror jeg ikke at jeg kan skryte på meg at jeg kan det eller at jeg noen gang har kunne det. Jeg får nøye meg med å si at jeg prøvde å lære meg å spille kornett i noen år, men at det ikke akkurat ble en suksess!

  29. Skriv dagbok -  Å blogge kan vel nærmest bli som å skrive en dagbok? Jeg skrev i alle fall mange dagbøker da jeg var yngre, og selv om jeg ikke gjør det nå lenger, så skriver jeg fortsatt på andre ting. Det kommer jeg nok aldri til å slutte med!

  Sånn, det var den listen! Kanskje dere lærte noe nytt om meg?! Jeg tror jeg sier meg godt fornøyd med alt jeg har fått oppleve på mine 30 år. Det skal bli spennende å se hva som skjer de neste 30! Har du laget deg en bucket list? 

   

  6 kommentarer

  Victoria Larsen

  06.02.2017 kl.12:31

  Kjempe flott bucket list! Vi har en del til felles her! :)

  Stine Jensen

  06.02.2017 kl.12:44

  Så gøy å høre :-D

  06.02.2017 kl.13:28

  Fin liste . Mange fine ting man kunne tenkt seg og gjort

  Gunnhild Resell

  08.02.2017 kl.21:02

  Haha, her må jeg si at jeg egentlig har gjort det aller meste, men synes ikke akkurat at det her er sånn veldig storslåtte mål heller da? Sånn, å dra på kino alene eller å snakke med foreldrene sine, føler på en måte det er ganske dagligdagse ting. Men å være på et fjell er et kjempebra mål da, er noe alle klarer (Med eller uten hjelp) samtidig som det er en fantastisk følelse når man er på toppen! :) Fikk veldig lyst å lage en egen bucket-list jeg nå!

  Stine Jensen

  08.02.2017 kl.23:20

  Enig med deg, men det er sikkert mange som ikke tenker som oss også ;) Lag en egen bucket-list da vel. Gøy å se om man når målene og drømmene man har! :)

  Iselin Renée

  09.02.2017 kl.12:25

  En fin liste det :)

  Skriv en ny kommentar