hits
  • Skrevet: 14.02.2017  //  Kl: 20:55  //  Kategori: Hverdag  //  Kommentarer: 6


Noen ganger går ikke ting helt som planlagt. I dag var en sånn dag. Vi hadde planer om å pakke med oss pølser, noe godt drikke og hundene for en dag ute i naturen med bål og fiske. Gjøre noe koselig og deilig, bare oss to. Dessverre gikk det ikke sånn fordi formen har vært for dårlig. Pølsene ble liggende i kjøleskapet,og fisking har måtte vike til fordel for sofasliting. Det var den Valentines dagen!

Jeg kunne gravd meg ned. Sagt at det er trist at det ble sånn og felt noen tårer over at dette er livet mitt, men for å være ærlig så føles det helt greit. Det er ikke verdens undergang. Vi kan gjøre de tingene i morgen eller dagen etter den. Kjærlighet for meg handler nemlig ikke om en spesifikk dag. Om gull og diamanter. Om gaver, blomster og de store tingene. Nei, for meg er det alle de små tingene. Øyeblikkene i hverdagen. Et kyss, en klem og å leie hender. Litt ros, støtte og omsorg. Ubetinget ærlighet med hverandre på godt og vondt, og tryggheten ved å vite at man tåler det som kommer. Uansett hva. At man kan krangle, gråte, og rope i frustrasjon uten at det gir alvorlige konsekvenser. At man kan søke inn i hverandres armer og bare skravle i timevis om alt og ingen ting. Le samme, flørte eller bare være stille sammen. Ikke måtte prestere, gjøre seg til eller endre noe ved seg selv. Bare være hundre prosent ekte sammen med et annet menneske.
Dette kortet viser så godt hva jeg drømmer om for fremtiden. Hvis jeg oppnår dette skal jeg ikke ønske meg mer!
Og vi er på god vei vi to fordi vi har skjønt det -  Det er de små øyeblikkene som betyr noe. Hverdagen.

Caroline

Skrevet: 14.02.2017  //  Kl.21:00
Dere to er så fine sammen❤

Stine Jensen

Skrevet: 14.02.2017  //  Kl.21:06
Caroline: Så koselig sagt <3

Skrevet: 15.02.2017  //  Kl.00:05
Ikke alltid man får det som man vil . Godt man klarer å vise sin kjærlighet og takknemlighet andre dager ikke bare på valentines dagen . Dere er så søte sammen . God bedring Stine

Stine Jensen

Skrevet: 15.02.2017  //  Kl.00:14
Anonym: Veldig sant! Tusen takk <3

Mamsen

Skrevet: 15.02.2017  //  Kl.11:06
Dere to ❤ hvordan ble dere så kloke?

Stine Jensen

Skrevet: 15.02.2017  //  Kl.11:09
Mamsen: Haha! Kloke? Vi? Morsomste jeg har hørt på lenge ;-P
Om megHeisann. Jeg heter Stine Tjernsli Jensen. Jeg er noens datter, søster, kone, nabo og venn. Her på bloggen skriver jeg hovedsakelig om min hverdag på godt og vondt - mine tanker og opplevelser i livet. Du må gjerne følge med meg videre i mitt perfekte uperfekte liv.

+ Følg bloggen
Kategorier


Arkiv


Siste innleggCopyright


Bloggdesign