hits
www.mrsjensen.blogg.no

26 kilo vektnedgang - Det er aldri for sent å begynne!

 • Publisert: 15.02.2017, 16:28
 • Kategori: Personlig

 • Da jeg begynte å skrive på denne bloggen bestemte jeg meg for at jeg aldri skal utlevere noen andre. At jeg alltid skal gjøre mitt ytterste for å unngå det! Dette er min blogg, mitt liv, og mine meninger. Ingen i livet mitt skal trenge å føle seg bekymret for hva som måtte dukke opp her inne. Denne bloggen handler ikke om dem! I dag skal jeg like vel bryte regelen min. Jeg skal fortelle dere om mamma fordi hun er en helt fantastisk dame og et enormt godt forbilde. Hun har bevist at endring er mulig, uavhengig av utgangspunkt og alder, og jeg tror hun kan inspirere flere der ute. Kanskje innlegget setter i gang en prosess hos nettopp deg? Jeg publiserer dette innlegget med godkjennelse fra den beste damen i verden ♥ Min mamma ♥

  Hvis jeg tenker tilbake har mamma alltid vært overvektig. Fra barndommen husker jeg henne som frodig, men jeg har aldri tenkt over det før nå som voksen. Vekt hadde aldri noe fokus i vår hverdag da jeg vokste opp. Mamma virket alltid så fornøyd, sterk og glad. Utadvent og livlig. En trygg og stødig dame. Min søster og min klippe. Et enormt godt forbilde som aldri tok sorgene på forskudd og som alltid var der for oss uansett hva. Ubetinget kjærlighet og rom til å være seg selv - Det er det jeg bærer med meg fra den tiden.

  Som voksen har jeg skjønt at mamma ikke alltid har vært fornøyd. At vekten er noe hun har forsøkt å gjøre noe med mange ganger. Vi har heiet noen ganger på veien, hun har feilet flere ganger, men hun har alltid reist seg igjen og prøvd på nytt. 

  Så for rundt et år siden skjedde det noe. Hun fikk plass på Evjeklinikken. Jeg liker egentlig ikke å skrive det fordi med en gang man skriver klinikk tenker folk umiddelbart på slanking og diett, men dette er ikke et sånt type sted. Evjeklinikken har fokus på en god helse fremfor kropp og utseende, og de hjelper deg med å nå målet om en bedre, sunnere og mer aktiv livsstil. De har fokus på å gjøre en varig livsstilsendring. Jeg kan faktisk ikke får rost dette stedet nok etter det de har gjort for mamma! Hele prosessen hos dem har satt i gang noe hos henne, og nå et år senere har damen gått ned hele 26 kilo. Dette er med helt vanlig mat og moderat aktivitet. Mesteparten av tiden hjemme på egenhånd. Det står det så enormt stor respekt av! Jeg er så stolt!

  Bildene til venstre er tatt i løpet av de siste 10 årene.
  Bildet til høyre er tatt i julen 2016, altså for snart 3 mnd siden.  For dere som ikke kjenner henne er det selvfølgelig det ytre dere legger merke til. Hun ser jo helt fantastisk ut?! 
  Vi som elsker henne har aldri brydd oss om vekten. Den er ikke viktig. Jeg har alltid synes at mamma er den flotteste damen i hele verden!
  Det som betyr noe for meg er alle de enorme helsefordelene og endringene som er skjedd på innsiden. Gløden og livsgnisten som er kommet tilbake. 26 kilo er mye! 26 kilo med unødvendig fett er enormt! Bare tenk den ekstra belastningen som er borte fra kroppen!   Mamma og Meg på Høgås, sommeren 2016. Foto: Mr Jensen. 


  Hvis du er en av de som sliter, en av de som ønsker en bedre livsstil men ikke har fått det til, så håper jeg du leser det her. Jeg håper du blir motivert til å fortsette å prøve. Det tok mamma 20 år, men nå har hun endelig klart det, og jeg tror det er fordi noe har endret seg fra innsiden. Motivasjonen er en annen enn tidligere. Jeg er sikker på at hun vil fortsette på den veien hun har gått det siste året fordi hun nå ser alle fordelene. Hun har gjort endringer over tid. Feilet og lært på veien. Aldri gitt opp. Gjort det her til en livsstil. En dag finner også du den metoden som fungerer for nettopp deg, men for å nå dit må du fortsette å kjempe. Kanskje du må be om hjelp? Kanskje du må gjøre store endringer i hverdagen din? Kvitte deg med ytre belastninger? Finne noe som motiverer deg? Bare aldri gi opp! 
  Innerst inne tror jeg egentlig du vet hva som skal til! ♥  Mamma på truger i Evje, 14. februar 2017. Foto: Ellen Swane Due. 
   

  13 kommentarer

  Anette :)

  15.02.2017 kl.17:36

  Fineste Anita 😍😍 dame med stort hjerte! Heldig du som har Anita som mamma :)

  Stine Jensen

  15.02.2017 kl.17:41

  Ja det er jeg virkelig <3

  MissMimosa

  15.02.2017 kl.18:09

  Wow, utrolig bra jobbet! Du kan virkelig være stolt over henne! Og hun over seg selv selvfølgelig! :D

  Stine Jensen

  15.02.2017 kl.19:10

  <3

  15.02.2017 kl.18:31

  Imponert av mammaen din. Utrolig flink . Stå på videre ❤

  Stine Jensen

  15.02.2017 kl.19:11

  Hun er helt rå! :-D

  Kjell

  15.02.2017 kl.19:43

  Vi er også veldig stolte av mammaen din, men vi er også stolt av deg som setter ord på viktige ting i hverdagen. Fortsett og vi vil følge deg.

  Stine Jensen

  15.02.2017 kl.20:03

  <3 <3 <3

  nebula

  16.02.2017 kl.02:58

  sporty hehe

  Liss Waldenstrøm

  16.02.2017 kl.04:14

  Fantastisk bra jobba :D

  Laila Marina

  16.02.2017 kl.05:41

  26kg, er søren ikke dårlig! For en tøff mor du har :)

  Silje

  16.02.2017 kl.13:04

  Så utrolig bra jobbet!

  Randa

  28.03.2017 kl.21:02

  Akkurat sånn du beskriver Anita husker jeg henne også! 😍

  Superbra jobba, Anita! Jeg har jo sett på fb at ting har skjedd, men ikke fått rota meg til å skrive..

  Du er flink! Og du ser superfresh ut! 😍😍

  Skriv en ny kommentar