hits
www.mrsjensen.blogg.no

Du kan gjøre en forskjell!

 • Publisert: 17.02.2017, 09:04
 • Kategori: Samfunn
 • I 2016 ble Rosa sløyfe-løpet arrangert for første gang i Norge langs Akerselva i Oslo. 
  Dette er et løp der man støtter Rosa sløyfe-aksjonen økonomisk, og viser omtanke med dem som er rammet. 
  For de av dere som ikke har hørt om Rosa sløyfe tidligere, så er dette en aksjon i oktober der Kreftforeningen og Brystkreftforeningen går sammen om å setter fokus på brystkreft. Målet er både å samlet inn penger til forskning, men også å vise solidaritet med dem som er rammet, spre informasjon og øke kunnskapen rundt brystkreft. Visste du at brystkreft er den kreftformen som rammer flest kvinner? At brystkreft utgjør hele 22 % av alle krefttilfellene hos damer? Og at menn også kan får brystkreft?

  Da jeg hørte om Rosa sløyfe-løpet i fjor så var jeg ikke tvil om at jeg ville delta. Jeg kjenner flere som har overvunnet denne kreftformen, men også noen som ikke overlevde. For snart 5 år siden fikk en av mine nærmeste denne diagnosen. Det gikk heldigvis bra med denne personen, men det hele satt selvfølgelig en støkk i meg, og gjorde meg om mulig enda mer engasjert i saken. Rosa sløyfe-aksjonen er en aksjon jeg har støttet så lenge jeg kan huske, og løpet vi var med på i fjor var virkelig en helt fantastisk opplevelse! Det var bra arrangert, nydelige omgivelser, og masse sporty damer kledd i rosa. Den ormen av rosa farge som spredde seg langs de 7 km ved Akerselva var virkelig et syn!

  I år som i fjor arrangeres Rosa sløyfe-løpet i oktober, men i år har de utvidet til flere byer. Løpet skal foregå i Oslo, Trondheim, Tromsø, Haugesund, Bergen og Kristiansand. Påmeldingen startet allerede på onsdag den 15. februar, og de har et begrenset antall med plasser, så hvis du vil delta på dette fantastiske løpet er det bare å melde deg på her. Jeg er allerede påmeldt og kommer til å delta i Oslo.
  Sees vi der? Jeg håper det! ♥


    
   

  Ingen kommentarer

  Skriv en ny kommentar