• Skrevet: 17.02.2017  //  Kl: 15:58  //  Kategori: Hverdag  //  Kommentarer: 4

God fredag alle sammen :)

I dag føler jeg på en så enormt stor takknemlighet for at jeg bor på den plassen som jeg gjør. Fy søren så fint det er her! Når værgudene legger godviljen til så kan man virkelig ikke be om mer. Er ikke dette idyllisk?! Jeg hadde mest lyst til å kaste inn håndkle i dag å begrave meg under dynen, men jeg måtte en tur i butikken og da jeg kom tilbake bestemte jeg meg for å bare kjøre på selv om jeg egentlig ikke er i så god form. Dårlig form eller ikke - med dette nydelige været må man jo bare ut på langtur! Jeg angrer ikke på det nå for å si det sånn, selv om jeg skal innrømmet at jeg holdt på å ringe hjem til mannen for å bli hentet underveis. Det var tungt i dag ja! 

Angående butikken forresten. Er det flere enn meg som alltid kommer hjem med mer enn de skal? Jeg er virkelig helt håpløs! I stad var jeg på Europris for å kjøpe tørkeruller, men det ente jo med at jeg fylte to poser med ting i tillegg. Alt i fra glassboller og ny dobørste, til smågodt og potetgull fikk bli med meg hjem. Jeg fant til og med deodoranten jeg elsker. Den trodde jeg faktisk ikke at jeg fikk tak i rundt her lenger fordi jeg har lett og lett, så jeg ble kjempe glad og kjøpte like så godt alle de hadde. Jeg trenger ikke være redd for å lukte vondt fremover i alle fall! Når skal jeg flate ut på sofaen å trykke i meg en deilig berlinerbolle fylt med syltetøy. Okei, så skal jeg trykke i meg to da. De skulle forresten ikke bli med meg hjem de heller, men shit happens. Nam! ♥
Mamsen

Skrevet: 17.02.2017  //  Kl.17:12
Du får ta en bolle for deg og en bolle for meg, så blir det ikke så gæli 😂😂

Stine Jensen

Skrevet: 17.02.2017  //  Kl.17:27
Lurt ;)

Kjell

Skrevet: 17.02.2017  //  Kl.21:14
Og hvis du deler bollene med tante og meg så er det ikke så ille for deg. Kos dere og nyt helgen, i god eller dårlig form. Håper det hjalp med berlinerboller med syltetøy.

Thea

Skrevet: 18.02.2017  //  Kl.00:45
Så fine bilder :-)
Om megHeisann. Jeg heter Stine Tjernsli Jensen. Jeg er noens datter, søster, kone, nabo og venn. Her på bloggen skriver jeg hovedsakelig om min hverdag på godt og vondt - mine tanker og opplevelser i livet. Du må gjerne følge med meg videre i mitt perfekte uperfekte liv.

+ Følg bloggen


ReklameKategorier


Arkiv


Siste innlegg


Lenker


Copyright


Bloggdesign

hits