hits
  • Skrevet: 12.03.2017  //  Kl: 16:22  //  Kategori: Hverdag  //  Kommentarer: 16


God søndag, og velkommen til tidenes man flu.
Man skulle kanskje tro at det er mannen i huset som har blitt syk, men da gjetter man feil. Det er nemlig fruen selv som har inntatt noen slitsomme basiller, fått feber og føler seg påkjørt. Jeg er skikkelig pjusk og sutrete, rett og slett en fryd å være sammen med. Mr. Jensen er en heldig mann. Ha,ha! ;)

Mens jeg ligger her rett ut på sofaen og synes synd på meg selv mimrer jeg tilbake på de siste to ukene. De har vært så fine! Jeg har fått vært mye sammen med mennesker jeg er glad i, gått turer, vært i bursdag, og kost meg masse. Det har vært så fint! Jeg har vært uten Mr. Jensen veldig mye i disse ukene så vi har fått litt tid til å savne hverandre. Det var derfor helt magisk å komme hjem til han igjen på fredag. Selv om vi har kjent hverandre i 17 år, savner jeg han veldig fort når vi ikke er sammen. Jeg hører folk si at man har godt av å savne hverandre litt, og det ligger sikkert noe i det, men jeg trives aller best når vi er i nærheten av hverandre. Jeg elsker rett og slett at jeg får lov til dele livet mitt med han. Jeg er så heldig! ♥

De siste ukene har det blitt mange turer ute både i Vestfold her jeg bor, men også i Akershus og Østfold. Jeg har gått flere av barndommens stier til fots, og tenkt tilbake på mange av de ulike minnene jeg sitter med. Jeg har passert mine barneskoler, min ungdomsskole, og en av mine videregående skoler. Jeg har gått forbi steder jeg har bodd, sett husene til gamle skolevenninner, og sett endringer som er skjedd på steder vi pleide å leke. Under kommer et lite knippe bilder fra noen av stedene jeg har besøkt de siste to ukene. De gir dere kanskje et lite innblikk i hvor jeg kommer fra og har tilhørighet. 


Nannestad: 


Den første barneskolen min, Preståsen skolen.
Huset mamma og pappa bygde på slutten av -80 tallet. Her bodde jeg til det året jeg fylte 10 år.


Skedsmokorset:


Lysløypa i Tæruddalen. Den var et HAT i gymtimene på ungdomsskolen husker jeg, men nå som voksen elsker jeg å gå der. Jeg går der faktisk så ofte jeg har mulighet, og i perioder nesten hver eneste gang jeg er på Skedsmokorset.
Den fine jenta vår, Hermine, som alltid er med på tur ♥


Fredrikstadmarka:


"Sprinkelet" i Fredrikstad. Et helt ok utsiktspunkt, med mange fantastiske turmuligheter i området rundt. Jeg elsker ALT med Fredrikstadmarka så jeg kan virkelig anbefale å bruke litt tid i skogene der. Løyper finner man dessuten med mange ulike distanser, så her er det noe for en hver smak (og fysiske form).


Nå skal jeg tulle meg inn i pleddet, helle inn på med væske og begrave meg i et par episoder med "Kongen av Queens". Er det noen som kan få meg til å le så er det Doug. Når jeg tenker etter så er han egentlig prikk lik Mr. Jensen! Ja sånn pluss/minus 30-40 kilo da.

Til vi skives igjen, 
Stine ♥

Victoria

Skrevet: 12.03.2017  //  Kl.16:29
Veldig fine bilder :D

Stine Jensen

Skrevet: 12.03.2017  //  Kl.16:41
Victoria: Tusen takk <3

Pernille

Skrevet: 12.03.2017  //  Kl.16:33
Så fine bilder :)

Stine Jensen

Skrevet: 12.03.2017  //  Kl.16:42
Pernille: Takk snille deg :)

Kristina

Skrevet: 12.03.2017  //  Kl.17:07
Da er du akkurat som meg! Jeg blir også et lite barn når jeg er syk, takk og lov at jeg ikke er den eneste lenger, haha!

Her var det masse fine bilder. Så utrolig koselig å mimre litt tilbake til barndommen. Det har jeg også hatt litt lyst til når jeg reiser hjem til Sørlandet neste gang :)

Ha en flott kveld!

Stine Jensen

Skrevet: 12.03.2017  //  Kl.17:38
Så godt det ikke bare er meg ;) Det er så sjeldent jeg har feber så de gangene jeg får det blir jeg helt slått ut!

Anbefaler deg å ta en mimretur hvis du får mulighet ja. Gjerne til fots. Det er noe spesielt med det <3

Ha en fortsatt fin søndag! :)

Toemmerfruen

Skrevet: 12.03.2017  //  Kl.18:28
Så fine bilder:-) masse god bedring til deg:-D best å være i nærheten av hverandre men litt godt å kjenne denoen savner følelsen å en gang i blandt;-)

Stine Jensen

Skrevet: 12.03.2017  //  Kl.18:44
Ja det er sant <3 Tusen takk :)

Marlene

Skrevet: 12.03.2017  //  Kl.20:14
Åååh, husker så godt gymtimene på ungdomskolen og måtte gå i lysløypa.. Heldigvis slapp jeg det, så nå alle andre var ute, var jeg i hallen og lekte for meg selv.. Og det har forandret seg mye på Korset ja, og mye er borte desverre.. Husker før de bygget u.skolen så var det bare jorder der og der gikk jeg på ski, og før de bygget den nye gangveien ved barneskolen så var det en liten skog ved haugen og fotballbanen, den som gikk rett ved bilveien.. Der pleide vi også å leke.. Rart hvordan ting forandrer seg.. men alt blir jo bra da så..

Stine Jensen

Skrevet: 12.03.2017  //  Kl.20:29
Ja det blir nok veldig bra selv om det er litt vemodig med alle endringene. Det er vel bare et sikkert tegn på at vi begynner å bli gamle ;)

Marlene

Skrevet: 12.03.2017  //  Kl.20:54
Ja.. Husker også godt når det var skog i Tæruddalen og ikke de nye husene.. Jeg pleide å leke der også med klassevenninnene mine.. Men sånn er det.. Eneste stedet som er likt, vel nesten, er der foreldrene mine bor, der er det ikke noe forandringer.. Tilogmed skoleveien er det samme, bare ikke helt nederst i bakken, de har jo byttet ut undergangstunellen og byttet plass med bussholdeplassen osv..

Visste du forresten at ungdomskolen ikke har SKALK lengre, men de har noe som heter Tærudvision? Utrolig bra konsept, er tredje gang de har arrangert det i den nye hallen.. Lærerband og elever som synger og stemming.. utrolig bra konsept, men savner SKALK.. Har en VHS film fra 2003 hjemme, da jeg gikk i niende, og skulle gjort mye for å sett den igjen :P

Stine Jensen

Skrevet: 12.03.2017  //  Kl.21:05
Marlene: Det visste jeg ikke :) Gamle videoer er alltid gøy ;)

Kristina

Skrevet: 12.03.2017  //  Kl.21:27
Ja det måtte blitt til fots. Utforske gamle trakter :) Du må ha masse god bedring i alle fall! :)

Stine Jensen

Skrevet: 12.03.2017  //  Kl.21:36
Kristina: Tusen takk <3

Skrevet: 12.03.2017  //  Kl.23:49
God bedring Stine. Håper Ole steller godt med deg ?

Så masse fine , flotte bilder . Alltid koselig å mimre , være på gamle trakter , og ikke minst se på bilder fra gamle dager . Ha en fin natt og håper du snart blir frisk igjen

Stine Jensen

Skrevet: 13.03.2017  //  Kl.00:40
Tusen takk snille deg <3 Ole er en helt som alltid ;) Tror denne natten blir laaang for det er umulig å sove når nesa er så tett og hode dunker, men det går forhåpentligvis over fort!

Håper du sover godt og får en fin, fin uke <3
Om megHeisann. Jeg heter Stine Tjernsli Jensen. Jeg er noens datter, søster, kone, nabo og venn. Her på bloggen skriver jeg hovedsakelig om min hverdag på godt og vondt - mine tanker og opplevelser i livet. Du må gjerne følge med meg videre i mitt perfekte uperfekte liv.

+ Følg bloggen
Kategorier


Arkiv


Siste innleggCopyright


Bloggdesign