• Skrevet: 13.03.2017  //  Kl: 17:12  //  Kategori: Friluftsliv  //  Kommentarer: 6

Når man har hund er man nødt til å komme seg ut uavhengig av form, vær og vind. Det er på en måte positivt, men enkelte ganger kan det være ganske tungt også. Som kronisk syk gikk jeg noen ekstra runder med meg selv før vi skaffet oss hund, nettopp fordi det var viktig for meg at vår hund skulle få alt hun måtte trenge. Det skulle ikke gå utover henne at jeg er syk. Det har det heller aldri gjort og hun får så mange langturer som hun måtte orke i tillegg til lek, kos og mentaltrening, men noen ganger er det veldig deilig med roligere dager. Spesielt på dager som i dag hvor jeg er slått ut med feber og nesa er potte tett. Da er turer på steder som Batteriøya helt glimrende. Der er det som regel alltid folk, andre hunder og masse lukter for Hermine å utforske. Dessuten er det en nydelig plass som gjør det umulig og ikke smile uansett hvordan man føler seg. En bitteliten perle like ved Svelvik sentrum som det virkelig er verdt å besøke.
Tenk deg å sitte utpå her en varm sommerdag med noe kaldt drikke og bare nyte solstrålene, synet av båter på fjorden, og måkeskrik. Åh, som jeg gleder meg til sommeren! Har du noen flotte, små steder i nærheten der du bor?

Til vi skrives igjen,
Stine ♥

Victoria Larsen

Skrevet: 13.03.2017  //  Kl.17:49
Så flotte bilder! :)

Stine Jensen

Skrevet: 13.03.2017  //  Kl.18:06
Takk for det ;)

Buroyfoto

Skrevet: 13.03.2017  //  Kl.19:05
Så flotte bilder :)

Stine Jensen

Skrevet: 13.03.2017  //  Kl.19:50
Tusen takk :)

Linda

Skrevet: 14.03.2017  //  Kl.02:23
Så flotte bilder :) Og kjenner meg igjen. Har også hunder, å er kronisk syk. Herlig å komme ut på slike flotte plasser <3

Stine Jensen

Skrevet: 14.03.2017  //  Kl.02:57
Linda: Absolutt :)
Om megHeisann. Jeg heter Stine Tjernsli Jensen. Jeg er noens datter, søster, kone, nabo og venn. Her på bloggen skriver jeg hovedsakelig om min hverdag på godt og vondt - mine tanker og opplevelser i livet. Du må gjerne følge med meg videre i mitt perfekte uperfekte liv.

+ Følg bloggen


ReklameKategorier


Arkiv


Siste innlegg


Lenker


Copyright


Bloggdesign

hits