hits
www.mrsjensen.blogg.no

Drømmeferie.

 • Publisert: 14.03.2017, 18:22
 • Kategori: Friluftsliv
 • Da jeg var yngre drømte jeg meg alltid bort til varmere strøk når jeg tenkte på ferie. Jeg har vært heldig å få oppleve mange reiser til utlandet og er evig takknemlig for det, men som voksen er turer og ferier i Norge blitt det jeg setter mest pris på. Kanskje fordi det føles minst stressende med tanke på sykdommen min? Vi har i alle fall bestilt årets sommerferie i Norge allerede, og det får meg til å tenke på fremtidige steder jeg har lyst til å besøke. En av stedene som dukker opp i tankene mine er tretopphyttene i Brumunddal. For flere år siden kom Mr. Jensen og jeg over disse hyttene på nett, og helt siden den gang har ønske om å reise dit vært stort. Tenk å kunne bo i tretoppene på en behagelig måte, men like vel så tett på naturen?! Det er som om noen har gått inn i tankene våre, hentet barndomsdrømmen om den perfekte trehytten, og satt den ut i livet. Det er så gøy!
    
  I fjor ble vi enig om at dette stedet er noe vi bare må oppleve i løpet av livet, så planen er at vi skal feire vår 10 års bryllupsdag i tretoppene om vi ikke kommer oss dit før. Eller, det blir nok ikke akkurat på 10 års dagen siden den er på vinteren og vi helst vil besøke hyttene på sommeren, men vi kan jo late som. 10 år er jo tross alt 10 år selv om det feires 4-5 mnd inn i året eller hva? Vi er ihvertfall ikke så nøye på det og Mr. Jensen kan da alltids få en liten rosekvast på selve dagen vår også hvis det er det om å gjøre ;)

  Dere kan ta en titt på disse fantastiske hyttene her

  Foto: Tretopphytter.no

  Har du et sted du drømmer om å besøke?

  Til vi skrives igjen,
  Stine ♥

  4 kommentarer

  BareMonica

  14.03.2017 kl.19:23

  Åh, for et fantastisk feriested! :D DEN linken skal jeg virkelig lagre! Takk for tips! ;)

  Stine Jensen

  14.03.2017 kl.19:27

  Ja ikke sant! Bare hyggelig :)

  Natalie

  14.03.2017 kl.23:20

  Wow, det ser helt fantastisk ut! Det må dere få til :)

  Jeg har selv alltid drømt om hytter på vannet, for eksempel i Maldivene. På en måte ligner de litt på dette, med at man er midt i naturen med en helt ny utsikt.

  Stine Jensen

  15.03.2017 kl.00:15

  Ja vet hva du mener! Har drømt om det samme selv på Mauritius <3

  Skriv en ny kommentar