hits
www.mrsjensen.blogg.no

Når livet ikke ble som planlagt.

 • Publisert: 29.03.2017, 20:00
 • Kategori: Personlig

 • For mange år siden hadde jeg store drømmer. Jeg ville se hele verden, etablere meg tidlig og jobbe mot det store drømmehuset. Det var ingenting som var umulig og fremtiden så lys ut. Jeg var forlovet med Mr. Jensen, vi kjøpte egen bolig med en gang vi flyttet hjemmefra og vi hadde planene klare. Vi skulle betale ned lånet på boligen fort samtidig som vi pusset opp og på den måten bruke boligen som en sparebøsse. Vi skulle lære, erfare og deretter oppgradere til noe større. Alt var så tydelig, men så kom sykdom inn i livet vårt og alt endret seg. Oppussingen ble satt på vent, flytting ble utelukket og livet stoppet egentlig helt opp. Det var rett og slett en jævlig tid!

  De første årene etter at livet endret seg var spesielt tunge. Det tar tid å akseptere at man blir syk og får begrensninger. Faktisk tror jeg ikke at jeg aksepterte det fullt ut før for ett par år siden. Da innså jeg at livet måtte gå videre og at jeg måtte finne en måte å få det bra på selv om omstendighetene hadde endret seg. Det handler ikke om å gi opp eller å godta at man syk, men å akseptere situasjonen man er i og at det er sånn ting er akkurat nå. Det er det man må forholde seg til. Da jeg endelig klarte å akseptere begynte jeg også til en viss grad å føle meg levende igjen. Fatte nytt mot og sette nye mål. Kanskje mindre hårete mål enn tidligere, men like fullt mål.

  I det siste har tanken på fremtiden, oppussing og bolig fått nytt fokus igjen. Vi må ta noen valg. Skal vi bli boende er det på tide at vår lille hule blir pusset opp i den stilen vi vil ha. Skulle vi der i mot velge å flytte er det et nytt og ukjent kapittel som ligger foran oss. Jeg tror vi endelig har tatt et valg og bestemt oss for det første. At vi blir boende her selv om dette egentlig bare skulle være vårt aller første hjem. Det å leve handler mye om å være i stand til å tilpasse seg. Jeg tror at hvis man har for høye krav og forventninger, og er låst i tankemønsteret sitt, så vil man oppleve å bli skuffet. Ofte! Livet blir sjeldent akkurat som planlagt, og man får utfordringer kastet mot seg hele tiden. Noen ganger må man senke kravene og ta vanskelige valg. Det er de situasjonene som enten make you or brake you. Hadde jeg ikke blitt uføretrygdet og fått de økonomiske begrensningene som det fører med seg hadde valget vært annerledes, men jeg kan bare gjøre det beste ut av de kortene jeg har fått tildelt. Nei vel så er ikke livet blitt som planlagt og vi må vinke farvel til drømmen om det store huset, men vet dere hva? Jeg legger meg stort sett hver kveld med et smil om munnen fordi jeg er så heldig å være omringet av fantastiske ting som ikke kan kjøpes for penger. På slutten av dagen er det bare de tingene og personene som egentlig betyr noe. Jeg har kanskje ikke de store materielle tingene, men jeg har det bra! ♥  Kan du si det samme?

  Til vi skrives igjen, 
  Stine ♥  Foto: Mr. Jensen.
   

  14 kommentarer

  Kristina

  29.03.2017 kl.20:33

  Nydelig bilde!

  Og for et fantastisk innlegg! Er så utrolig enig i alt du sier. Vi sitter i en skremmende lik situasjon her, og det gjelder egentlig bare å være takknemlig for det man har og gjøre det beste ut av det. For høye mål til seg selv vil til slutt bli ens undergang.

  Stine Jensen

  31.03.2017 kl.16:42

  Kristina: Tusen takk <3

  Memsen

  29.03.2017 kl.21:01

  Her renner tårene for jeg er så uendelig stolt av dere, den ukuelige optimismen og pågangsmotet deres. Dere er klokere i en alder sv 30 år, enn mange blir i løpet av et langt liv! Esker dere jeg! ❤

  Stine Jensen

  31.03.2017 kl.16:42

  Memsen: Esker deg også verdens beste mamma-monster <3

  Line

  29.03.2017 kl.21:01

  Jeg er stolt av deg, kjære kusine! Vanskelig valg er tatt, vanskelige valg vil komme.

  Gjør det beste ut av det man har. Se lykke i de små ting :-)

  Jeg er uendelig glad i deg!!!

  Stine Jensen

  31.03.2017 kl.16:42

  Line: Tusen takk for fine ord Line <3 Kjempe glad i deg <3

  Ve

  29.03.2017 kl.21:27

  De viktigste tingene i livet kan ikke kjøpes for penger ❤ dere er super flinke ❤

  Stine Jensen

  31.03.2017 kl.16:41

  Ve: Tusen takk vennen <3 Det er søren meg dere også!!! <3

  Nora Piscopo

  29.03.2017 kl.21:52

  Flott innlegg! Nydelig bilde :)

  Stine Jensen

  31.03.2017 kl.16:41

  Nora Piscopo: Tusen takk :)

  Busa

  29.03.2017 kl.21:57

  Det er så fint å lese slike innlegg som dette, kjære Stinemor❤ Du gir meg håp om at jeg, som du, klarer å akseptere at livet ikke ble som planlagt fordi kroppen sa ifra. Du er så sterk og flott kjære deg. Og jeg er så uendelig glad for å kjenne deg❤😘

  Stine Jensen

  31.03.2017 kl.16:41

  Busa: Tusen takk vennen <3 Jeg håper du kommer til et sted hvor du får det bra tross alt! Veldig glad i deg Busa <3

  ingrid

  31.03.2017 kl.18:19

  Flott innlegg! Jeg tror nok det er mange som har noe å lære her, meg selv inkludert. Vi må tilpasse oss, og sette realistiske mål. Og som du skrev i et annet innlegg: Ta oss tid til planlagt avslapping. Jeg er nok ikke så skrekkelig god på akkurat det :P :)

  Stine Jensen

  31.03.2017 kl.18:45

  ingrid: Tusen takk for kommentaren din <3

  Skriv en ny kommentar