hits
  • Skrevet: 03.04.2017  //  Kl: 17:00  //  Kategori: Personlig  //  Kommentarer: 4


OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Bilde av Mr. Jensen og meg i 2004. 


I familien er jeg storesøsteren. Den eldste av to stykker og en omsorgsperson. Jeg liker å sørge for at mine nærmeste har det bra! De som ikke kjenner familien min, bare meg, vil nok tro at jeg er den sosiale som tar mest plass i gjengen, men vi er ganske mange sterke personligheter i familien så jeg er ikke så sikker på at jeg er den som tar mest plass, selv om jeg helt klart tar min del av kaken.   

Blant venner er jeg sjeldent. Etter at jeg ble syk er mye av det sosiale med venner blitt borte dessverre. Jeg har ikke energi til å følge opp så mange, jeg har mer enn nok med å få hverdagen til å fungere, så da blir det sånn. Tidligere var jeg den som reiste rundt å besøkte alle, engasjerte meg og stilte opp, så da jeg ikke orket det lenger mistet jeg mange. Jeg føler at jeg er den som ofte har gitt mest, men sjeldent har fått det samme tilbake. Nå sitter jeg igjen med et lite knippe ekte og solide venner, og det passer meg egentlig perfekt ♥

På kjøkkenet er jeg så lite som mulig. Jeg hater både å lage mat og å spise! Jeg må jo, og mellom Mr.Jensen og meg så er det jeg som er kokken, men jeg skulle ønske jeg kunne slippe!

På internett er jeg sikkert alt for mye! Men jeg er fortsatt flink til å logge av i perioder og bruker nettet sjeldent i sosiale lag. De som kommer på besøk eller sitter med hode ned i telefonen i bursdager irriterer meg grønn. Er det bare jeg som synes det er frekt og skuffende? Hva skjedde med å være pålogget selve livet og vie tiden til de man faktisk har rundt seg? Jeg fatter det ikke! 

På meldinger er jeg rå på bruk av smiles. Jeg føler at jeg må slenge på et smilefjes for å vise at jeg ikke er sur. Det er blitt en så stor vane at jeg nesten synes det er vanskelig å skrive uten smiles. Spesielt her på bloggen! ;)

På reise er jeg den med kontroll. Jeg liker å ha oversikt og vite hva som skal skje. Det første jeg sjekker etter å ha bestilt en tur er alltid nødnummeret til stedet jeg skal på og mulighetene for ulik hjelp ved behov. Reiser vi i Norge er det legevakt, dyrlege og nærmeste sykehus jeg søker opp. Dyrlegen ringer jeg alltid til også for å finne nærmeste døgnvakt og få bekreftet at de fortsatt er i drift, samt hvilke hjelp de tilbyr. Ja jeg vet at jeg er en kontrollfrik, men heller føre var! ♥Mallorca.


På shopping er jeg nesten aldri. Det er det ikke så mye rom for økonomisk når man er uføretrygdet. Dessuten er formen ofte så dårlig at det krever for mye av meg å radde rundt på kjøpesentere. Sånn sett er det supert at det er blitt tilgang til det meste via nettbutikker!

På tur er jeg ofte! Jeg elsker å gå turer, spesielt i skog, mark og fjell. Jeg går tur nesten daglig med få unntak, og jeg er ofte den som pusher og holder motivasjonen oppe. Men går jeg i kjelleren, ja da er det greit å holde kjeft. Haha! Jeg liker nemlig dårlig å bli motivert av andre og positivitet motiverer meg faktisk ikke overhode! I`ll kill you!!!

På fest er jeg i hundre. Jeg skravler, danser og koser meg! Men jeg er også den som passer på at alle har det bra, og jeg har et ganske anstrengt forhold til fulle mennesker så jeg mister aldri kontrollen selv. Som tenåring var jeg rå på å holde håret og tørke spyet til andre. Good memories der altså ;)

Hjemme er jeg meg selv. Sammen med Hermine (hunden vår) og Mr. Jensen er jeg hundre prosent ekte. Jeg ler, tuller, koser og slapper av. Jeg gråter, kjefter, blir frustrert og sier unnskyld. Jeg gir kjærlighet, omsorg og varme. Jeg er meg selv på godt og vondt, og jeg blir akseptert akkurat som jeg er! ♥


OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Bildet av meg i 2004.

Følg meg gjerne på instagram: HER / På snapchat ved å søke opp brukernavnet: mrsjens1 / Eller på bloggen: HER.

Til vi skrives igjen,
Stine ♥

Mamsen

Skrevet: 03.04.2017  //  Kl.18:45
Du er en av min 2 absolutte favoritter her på jord! Så ekte og ærlig, og herlig sammensatt! Direkte, full av humør på godt og vondt! Og du er tøffere enn toget!! Jeg er rett og slett megastolt av deg (bare bittelitt inhabil) ❤ Esker deg ❤

Stine Jensen

Skrevet: 03.04.2017  //  Kl.19:38
Awww <3 Esker deg <3

EtVennligPuff

Skrevet: 03.04.2017  //  Kl.22:04
Så veldig koselig å bli litt bedre kjent med deg! <3

Men hjelp, jeg kjente meg litt vel mye igjen i det du skriver..! Kunne sikkert ha skrevet, akkurat, mye av det samme selv, på disse spørsmålene..

Stine Jensen

Skrevet: 04.04.2017  //  Kl.00:10
EtVennligPuff: Awww <3 Så gøy at du kjenner deg igjen! ;)
Om megHeisann. Jeg heter Stine Tjernsli Jensen. Jeg er noens datter, søster, kone, nabo og venn. Her på bloggen skriver jeg hovedsakelig om min hverdag på godt og vondt - mine tanker og opplevelser i livet. Du må gjerne følge med meg videre i mitt perfekte uperfekte liv.

+ Følg bloggen
Kategorier


Arkiv


Siste innleggCopyright


Bloggdesign