hits
  • Skrevet: 04.04.2017  //  Kl: 11:00  //  Kategori: Interiør  //  Kommentarer: 7

På 70-tallet (?) var det veldig populært å bruke fliser og tapet med masse mønster i hus. Man brukte det på kjøkken, bad, vegger og gulv. Kanskje spesielt på badet, gjerne sammen med porselen i grønn eller rosa farge. Jeg kjenner at jeg blir svett bare av å skrive om hvordan det så ut. Jeg husker nemlig at det fortsatt var en del eldre hjem med disse flisene, tapetene og porselenet da vi så på hus for drøye 11 år siden. Det sier litt om hvor lang tid det tok å bli kvitt denne stilen etter at det var populært og trendy! Nå tenker du kanskje at bildene øverst i innlegget er hentet fra denne epoken, og jeg skulle ønske de var det, men dette er faktisk bilder fra nåtiden. Mønsterfliser er nemlig virkelig i vinden igjen og jeg vet ikke om jeg skal le eller gråte. Lærer vi mennesker aldri?

Jeg kan ikke skjønne at folk finner dette fint eller behagelig å ha rundt seg. Jeg blir seriøst svimmel bare av å se det på bilder! Det gjør det også vanskeligere for meg som leter etter inspirasjon til mitt eget hus fordi det florerer av disse mønsterflisene når jeg søker rundt på nettet. Se på de bildene under her. Får du ikke bare lyst til å lukke øynene å løpe ut av rommet? 

Shit pomfritt! Jeg hadde i alle fall gått i bakken med sånt gulv under meg! 
Jeg tenker med skrekk og gru på de neste 30 årene hvor vi skal jobbe for å bli kvitt disse flisene igjen. Å male mønstrete tapet er jo en ting, det er verken dyrt, tidekrevende eller vanskelig, men å flislegge et bad på nytt krever en smule mer. Nå skal det sies at det finnes mer smakfulle varianter av disse mønsterflisene også, fliser uten skrikende farger, men jeg kan ikke skjønne annet enn at man går fort lei. En ting er ihvertfall sikkert: Vi vet hva vi IKKE skal ha! ;)


Alle bildene i innlegget er fra Pinterest.


Til vi skrives igjen,
Stine ♥

mallows

Skrevet: 04.04.2017  //  Kl.11:00
stilige mønstre

Gina Elena

Skrevet: 04.04.2017  //  Kl.11:23
Ja me like :D Synes det er kjempe fint!

Mamsen

Skrevet: 04.04.2017  //  Kl.13:25
Smaken er som baken 😉

EtVennligPuff

Skrevet: 04.04.2017  //  Kl.16:38
Det er jo litt stilig! MEN, ikke når man har et heeelt rom, eller gulv med det! Èn vegg f.eks hadde gått bra for min del! Men alt for mange farger på en gang og for mye som skjer, JA det er slitsomt! ;-) Enig med deg!

HegeMerete

Skrevet: 04.04.2017  //  Kl.18:54
Synes spesielt de på bildet med sandalene er så fine! :D

Kristina

Skrevet: 05.04.2017  //  Kl.09:48
Høhø, ble i meste laget ja.. Samtidig synes jeg enkelte av bildene minnet om sydligere strøk rett og slett :) Noen av flisene over var verre enn andre, men jeg hadde nok ikke valgt den stilen selv ;)

Malin H

Skrevet: 05.04.2017  //  Kl.13:39
Det kan fort bli litt mye ja! Syns noen er stilig, men det spørs på mønsteret og mengden fliser, hehe :)
Om megHeisann. Jeg heter Stine Tjernsli Jensen. Jeg er noens datter, søster, kone, nabo og venn. Her på bloggen skriver jeg hovedsakelig om min hverdag på godt og vondt - mine tanker og opplevelser i livet. Du må gjerne følge med meg videre i mitt perfekte uperfekte liv.

+ Følg bloggen
Kategorier


Arkiv


Siste innleggCopyright


Bloggdesign