hits
  • Skrevet: 11.04.2017  //  Kl: 19:43  //  Kategori: Friluftsliv  //  Kommentarer: 12

I dag har vi vært ute å fisket langs Drammensfjorden så man skulle kanskje tro at det var årets første fisk overskriften refererer til, men den gang ei. Mr. Jensen har allerede dratt opp flere fisk fra fjorden i år, mens denne fruen prøvde fiskelykken for første gang i år i dag. Den lykken var det bare å se langt etter for på tross av at vi kunne se ørreten i vannet ville de ikke bite på uansett hva vi brukte av sluker. Utrolig irriterende! Ole fikk en liten ørret tidligere på turen, men det var også det. Nei, det overskriften refererer til var mitt fantastiske fall i stad som resulterte i årets førte bad. Dere skulle sett det! Vi hadde nettopp begynt å fiske og jeg trodde jeg hadde funnet grom-plassen. Jeg var til og med litt eplekjekk, og var sikker på at jeg skulle få den første fisken på turen! Jeg sto på en stein halvveis ute i vannet og kastet da det kom noen store bølger. Jeg så etter muligheter for å trekke meg tilbake siden jeg skjønte at steinen jeg sto på kom til å bli våt, men siden bølgene kom såpass fort ble jeg stående. Da de roet seg var jeg lettet over at jeg ikke var blitt skylt ut i vannet eller våt, men jeg jublet for tidlig fordi så fort jeg begynte å bevege meg mistet jeg feste under beina. Vannet hadde gjort steinen jeg sto på såpeglatt, og det var derfor ingen sted jeg kunne få nytt fotfeste så jeg sklei bare pent og pyntelig ut i fjorden, landet på rompa, og satt der med vann til over navlen. Takk skal du søren meg ha! Så da var det bare for meg å tusle tilbake til bilen, sette meg på et håndkle og reise hjem for å skifte før vi omtrent hadde begynt. Og gjett hva? Det var jo selvfølgelig mens jeg var borte at Mr. Jensen fikk dagens eneste fisk. Hvor RAN er ikke det? Den dusten! Hadde han ikke hatt bildebevis hadde jeg nektet å tro på han.


På tross av et ufrivillig bad og en svipptur hjem ble dagen utrolig fin. Det blir garantert ikke lenge til neste gang for å si det sånn! Jeg skal bare klekke ut en plan først slik at det blir jeg som fanger stor`ørreten og Mr. Jensen som får kjenne på fjorden. Mohahaha ;)

Til vi skrives igjen,
Stine ♥

Victoria Larsen

Skrevet: 11.04.2017  //  Kl.19:55
Kjempe fine bilder :D

Stine Jensen

Skrevet: 11.04.2017  //  Kl.20:06
Victoria Larsen: Tusen takk :)

Mamsen

Skrevet: 11.04.2017  //  Kl.21:14
Synes jammen vi burde få bildebevis av deg i vannet også!! *skjønner ikke hvem hun har arvet sånn ramling frs* plystrer og ser i taket, mens hun gnir litt på dennømne baken sin* 😉

Stine Jensen

Skrevet: 11.04.2017  //  Kl.21:22
Haha! Det verste er at Mr. Jensen sto med kamera fremme og kunne bare trykket på "record" så hadde han filmet alt sammen, men han er for snill vet du så han var mer opptatt av om det gikk bra med meg! <3 Han er ikke oss vet du. Vi hadde filmet, ledd oss i hjel og kanskje spurt om det gikk bra sånn etterhvert når vi fikk igjen pusten! :-p

Becca Alexandra

Skrevet: 11.04.2017  //  Kl.21:22
Koselig med fisketur, men kjedelig at du ikke fikk fangst! Håper det går bra med deg etter at du falt. Fine bilder <3

Stine Jensen

Skrevet: 11.04.2017  //  Kl.21:24
Tusen takk :) Det gikk helt fint med meg etter fallet, takk som spør <3

Gina Elena

Skrevet: 11.04.2017  //  Kl.21:59
Åå for noen herlige bilder :) God påske til deg!

Stine Jensen

Skrevet: 11.04.2017  //  Kl.22:34
Tusen takk <3 God påske!

TINANNA

Skrevet: 11.04.2017  //  Kl.22:07
Hahaha! Greit å få årets første bad unnagjort det, selv om det kanskje ikke var helt meningen ;P

Stine Jensen

Skrevet: 11.04.2017  //  Kl.22:36
Hihi :-D Det var heldigvis overraskende varmt i vannet ;)

Malin H

Skrevet: 12.04.2017  //  Kl.10:10
Så koselig det så ut!

Stine Jensen

Skrevet: 12.04.2017  //  Kl.10:27
Malin H: Det var veldig koselig :) Vi er kjempe heldige som bor på en så fin plass! :-D
Om megHeisann. Jeg heter Stine Tjernsli Jensen. Jeg er noens datter, søster, kone, nabo og venn. Her på bloggen skriver jeg hovedsakelig om min hverdag på godt og vondt - mine tanker og opplevelser i livet. Du må gjerne følge med meg videre i mitt perfekte uperfekte liv.

+ Følg bloggen
Kategorier


Arkiv


Siste innleggCopyright


Bloggdesign