• Skrevet: 29.04.2017  //  Kl: 17:36  //  Kategori: Foto  //  Kommentarer: 6


Når du leser dette innlegget storkoser jeg meg forhåpentligvis i Geilo sammen med masse fine folk. Er du nysgjerrig på hvorfor jeg er i Geilo kan du lese om det i gårsdagens innlegg her inne på bloggen. Mer om det kommer også senere, men i mellomtiden tenkte jeg at dere kunne kose dere med noen aldri så fine blinkskudd som har blitt tatt de siste årene. Noen av bildene burde kanskje ikke vært på bloggen (les: Rumpa til Mr. Jensen) men sånn kan det gå når fruen i huset har fri tilgang til arkivet. Beklager at bildekvaliteten er så som så, men disse bildene er tatt "i øyeblikket" og med alt i fra telefoner til dårlige kameraer. Håper dere liker dem! 


  
Hva er oddsen for at du tar på deg et rådyr-filter på snapchat også dukker det opp et rådyr i hagen som du får med deg i bakgrunnen på bildet? "Hermine er skikkelig søt og snill altså. Æresord!" ;) Når du får et bilde av tryne til mannen din som gjør deg overbevist om at det var han som sto modell for pannekaken i "Eventyret om pannekaken" av Asbjørnsen og Mo. Har du sett!#HUMLE_JÆVEL


Når du og lillesøss prøver å ta selfies, men det dukker opp noe rare greier i bakgrunn...

  
  
Er det rart vi elsker han?!! ♥

Hvilket blinkskudd er din favoritt?

Til vi skrives igjen, 
Stine ♥

 

EtVennligPuff

Skrevet: 29.04.2017  //  Kl.18:43
Herlig! ;-) Blinkskudd er alltid fantastisk!

Kos deg masse på Geilo! <3

Pernille

Skrevet: 29.04.2017  //  Kl.19:10
Så fine og morsomme bilder :)

Mamsen

Skrevet: 29.04.2017  //  Kl.22:34
Humla er min favoritt!!

Iselin Renée

Skrevet: 01.05.2017  //  Kl.10:29
Morsomme bilder :)

Kristina

Skrevet: 01.05.2017  //  Kl.14:27
For et sykt morsomt innlegg! Gøy med litt uhøytidelige bilder :D Synes mannen din er råtøff som går med på å få dette her postet på nett altså! Haha!

Natalie

Skrevet: 04.05.2017  //  Kl.23:37
Haha, morsomt innlegg, og gøy med slike bilder :D
Om megHeisann. Jeg heter Stine Tjernsli Jensen. Jeg er noens datter, søster, kone, nabo og venn. Her på bloggen skriver jeg hovedsakelig om min hverdag på godt og vondt - mine tanker og opplevelser i livet. Du må gjerne følge med meg videre i mitt perfekte uperfekte liv.

+ Følg bloggen


ReklameKategorier


Arkiv


Siste innlegg


Lenker


Copyright


Bloggdesign

hits