hits
  • Skrevet: 06.05.2017  //  Kl: 10:06  //  Kategori: Hverdag  //  Kommentarer: 0


God lørdag, og et ekstra stort hei til dere som trofast tar turen innom bloggen selv på de dagene jeg ikke er aktiv. Dere skal vite at jeg setter veldig stor pris på dere! ♥ Jeg lovet at jeg skulle oppdatere dere etter turen til Geilo sist helg, men jeg har rett og slett ikke hatt tid eller energi til å samle tankene før nå. En sånn weekend tar på, selv om den var helt fantastisk! 


      


Vi Tjernsli-jentene reiste oppover sist fredag og tilbrakte 3 netter og 4 dager på Vestlia Resort i regi av Jomfrureiser. Jeg kan anbefale dem på det sterkeste. De arrangerer jenteturer verden over med opplevelser, trening og kos i fokus. Det samme var tema denne helgen, og selv om vi tre som delte suite ikke var helt i slag, fikk vi likevel en veldig fin helg med nye minner. Det skal kanskje litt til at det ikke blir bra når man samler 170 positive damer på ett og samme sted? Det ble ihvertfall et høyt lydnivå under fellesmåltidene, det kan jeg love dere! ;)


      

I løpet av helgen koste vi oss i spa avdelingen, deltok på yoga, bootcamp, korøvelse og ulike foredrag. Vi spiste god mat, tok noen drinker og danset masse. Vi rakk litt shopping, masse skravling, og en del avslapping. Vi fikk også et hysterisk morsomt stand-up show av Trine Lise Slettås Olsen hvor vi lo så vi grein! Men min absolutte favorittopplevelse i løpet av hele helgen var da vi Tjernsli-jentene gikk oss en lang tur rundt Ustedalsfjorden i strålende solskinn på søndagen. Det var virkelig helt magisk! Jeg tror ikke at jeg kan rettferdiggjøre den turen med ord, så jeg lar bildene under her tale for seg.Siden lillesøss er gravid ble dette trolig den siste jenteturen på en stund, ihvertfall uten barn. Det er jo på en måte litt trist å tenke på, men samtidig en del av livet. En ny epoke starter når den lille mageboeren kommer i oktober, og vi fikk nylig vite at det er en liten jente som skjuler seg der inne, så det betyr at vi etterhvert får ei ny Tjernsli-jente som vi kan lure med oss på tur. Det blir jo fantastisk fint! Hvis hun vil henge med mormor, tante-rar, og moren sin da. Det gjenstår jo å se! ;) Alt i alt så var forrige helg helt perfekt, og jeg kunne ikke bedt om så mye mer. En fin avslutning før et nytt kapittel begynner i livet til flere av oss. 

Til vi skrives igjen, 
Stine ♥

Om megHeisann. Jeg heter Stine Tjernsli Jensen. Jeg er noens datter, søster, kone, nabo og venn. Her på bloggen skriver jeg hovedsakelig om min hverdag på godt og vondt - mine tanker og opplevelser i livet. Du må gjerne følge med meg videre i mitt perfekte uperfekte liv.

+ Følg bloggen
Kategorier


Arkiv


Siste innleggCopyright


Bloggdesign