hits
  • Skrevet: 06.05.2017  //  Kl: 23:03  //  Kategori: Hermine  //  Kommentarer: 4


Noen ganger går ikke ting etter planen og selvfølgelig dukker alltid ting opp når det er mest ubeleilig. I går kveld lå Hermine å tygget på en grisehale da jeg plutselig merket at hun tygde litt rart. Hun prøvde å grave seg i munnen og det var tydelig noe som plaget henne. Jeg tenkte automatisk at noe hadde satt seg fast mellom tennene. De av dere med hund kjenner nok igjen den problematikken. Jeg prøvde å finne synderen i munnen, men i stedet for noe som hadde satt seg fast fant jeg ut at den ene jekselen hennes var skikkelig løs. Hvordan skjedde det? Jeg har alltid vært flink til å pusse tennene hennes, samt følge henne opp hos veterinær, og hun har i en alder av 3 år og 8 mnd aldri hatt tannstein. Jeg begynte derfor å lure på om tannen var knekt og kontaktet umiddelbart veterinær. Uansett hva dette var så skal det jo ikke være sånn på en voksen hund. Min største frykt var at hun hadde skikkelig vondt uten at jeg skjønte det!

Kvinnen på veterinærkontoret var veldig okei, og vi ble enig om å vente til morgenen i dag siden hun ikke viste tegn til smerter. Det gjorde selvfølgelig så det ikke ble så mye søvn på meg i natt, men Hermine virket uberørt. Vi troppet opp til avtalt time kl 10 i morges, og Hermine ble lagt i narkose. Jekselen det var snakk om er den innerste, mest kronglete jekselen å komme til. Da veterinæren fikk tatt en ordentlig titt viste det seg at det ikke bare var en jeksel som var berørt, men tre! Jenta vår måtte derfor trekke to jeksler på den ene siden og en på den andre. Vi vet fortsatt ikke hva dette kom av, for veterinæren sa hun sjeldent hadde sett så fine tenner på en liten hund, men at dette er sånt som skjer noen ganger. Det kunne virke som den bakerste jekselen hadde vært skadet en stund og dermed påvirket røttene til jekselen foran, men det forklarer ikke hvorfor den bakerste jekselen på motsatt side også var løs, så jeg vet ikke. Jeg kunne ihvertfall ikke gjort noe annerledes for å forebygge dette, og det er godt å vite! 

Etter veterinærbesøke var Hermine skikkelig pjusk. Hun kastet opp mange ganger, pep etter meg så fort jeg var ute av synet, og klarte ikke å falle til ro andre steder enn på fanget mitt. Jeg skulle egentlig i babyshower i dag, og Mr. Jensen sa jeg bare måtte dra for han ville passe godt på henne, men da jeg sto klar til avreise og hun pep etter meg klarte jeg bare ikke å reise. Hermine er aldri sånn som det der! Så jeg dro på meg joggebuksen igjen, krabbet opp i sofaen og gjorde det eneste jeg følte jeg kunne; jeg våket over jenta mi. Sakte, men sikkert er hun blitt litt bedre utover kvelden og i skrivende stund sover hun ved siden av meg. Forhåpentligvis er hun seg selv igjen i løpet av et par dager. Når min hund ikke engang vil ha leverpostei, ja da er hun ikke i form! Jeg er utrolig lei meg for at jeg gikk glipp av en stor begivenhet i livet til noen jeg er veldig glad i, men jeg føler ikke at jeg kunne valgt annerledes. Hun er tross alt mitt lille pelsbarn ♥
 

suttung

Skrevet: 06.05.2017  //  Kl.23:05
Leit med syke dyr :(

Stine Jensen

Skrevet: 06.05.2017  //  Kl.23:09
suttung: Ja veldig <3

Ve

Skrevet: 06.05.2017  //  Kl.23:16
Stakkar lille Hermine ❤

Stine Jensen

Skrevet: 06.05.2017  //  Kl.23:19
Hun kommer seg heldigvis <3
Om megHeisann. Jeg heter Stine Tjernsli Jensen. Jeg er noens datter, søster, kone, nabo og venn. Her på bloggen skriver jeg hovedsakelig om min hverdag på godt og vondt - mine tanker og opplevelser i livet. Du må gjerne følge med meg videre i mitt perfekte uperfekte liv.

+ Følg bloggen
Kategorier


Arkiv


Siste innleggCopyright


Bloggdesign