hits
  • Skrevet: 24.06.2017  //  Kl: 13:46  //  Kategori: Blogg  //  Kommentarer: 13

De siste årene har Mr. Jensen og jeg vært mye frem og tilbake i forhold til hva vi ønsker å gjøre med bolig. Skal vi bli å pusse opp eller flytte? Planen har vel egentlig hele tiden vært av vi skulle flytte til noe større ved en eller annen anledning, men så kom livet i veien med alle sine kromspring, og vi har dermed besluttet oss for å bli her vi er nå. Dette var aldri drømmehuset fordi det bare er 55 kvm og en del av en tomannsbolig, men samtidig så er boligen praktisk inndelt og har en fantastisk beliggenhet med utsikt ut over Drammensfjorden. Det gir den potensiale. Den inneholder dessuten to soverom og gir oss plass til alt vi trenger siden det bare er oss to. Ønske vi har hatt om noe større er egentlig ikke av nødvendighet, men mest fordi vi gjerne skulle hatt litt mer luft rundt oss. Vi mennesker er dessverre skap sånn at vi aldri blir fornøyd, uansett hvordan vi har det. Mye vil ha mer, er det ikke det man sier? ;)

Det siste halvåret har vi ihvertfall vært mye frem og tilbake rundt hva vi nå skal gjøre, før vi bestemte oss for at vi blir her og starter med oppussingen. Det føles så godt å endelig være sikker på hvor vi skal være i fremtiden! Vi skal pusse opp alt sammen, og det kommer til å ta noen år, men jeg tror vi kommer til å få det veldig fint til slutt. I første omgang nå skal vi bytte alle vinduer, alle innvendig dører, innvendig gulv, tak, vegger, hele det elektriske anlegget og kjøkkenet. Vi skal også flytte en bærende stolpe så vi får en bjelke i taket i stedet. Det blir rette flater, rolige naturfarger og fokus på finishen i arbeidet. Badet kommer også til å få et løft med ny do og  baderomsinnredning i første omgang. På sikt, skal også terrassen byttes ut, innkjørselen bearbeides og hagen formes. Men akkurat det må nok vente noen år! 

Arbeidet rundt planleggingen av oppussingen er allerede godt i gang. Det er så utrolig mange avgjørelser som må tas! Vi har i første omgang hatt fokus på å finne både et elektriker firma og et firma som kan ta seg av bærebjelken, som vi er trygge på og komfortable med. Der tror jeg endelig vi er i mål! Å bytte hele det elektriske anlegget i et hus er en stor utgiftspost, men samtidig noe som har enorm betydning både for brannsikkerheten og finishen. Jeg håper og tror at det vil være verdt det. Det resterende arbeidet får vi ta litt etter litt, og jeg gleder meg til å sette i gang. Jeg er forberedt på blod, svette og tårer, men vet også at Mr. Jensen og jeg er et godt team på dette området så det kommer til å bli bra til slutt. Vi får ta en dag av gangen, holde tungen rett i munnen og bruke den tiden det tar. Vi skal tross alt leve og fungere midt oppi alt også. Det handler om å forelske seg i prosessen, ikke bare hige etter resultatet. Ønsk oss gjerne lykke til - Jeg tror kanskje vi kan trenge det! 

Til vi skrives igjen, 
Stine ♥


 

Mamsen

Skrevet: 24.06.2017  //  Kl.14:08
Jeg har trua!! Have fun!!

Stine Jensen

Skrevet: 24.06.2017  //  Kl.18:24
Først er det prosjekt flytting av gamle mødre ;-p

Victoria

Skrevet: 24.06.2017  //  Kl.18:04
Spennende! God lørdag :-)

Stine Jensen

Skrevet: 24.06.2017  //  Kl.18:24
God lørdag til deg også :)

suttung

Skrevet: 24.06.2017  //  Kl.18:16
Vi byttet elektrisk anlegg 2 år siden og fikk billigere forsikring og nytt bad sto ferdig til nyttår og det varen stor kostnad så jeg sier jo lykke til.

Stine Jensen

Skrevet: 24.06.2017  //  Kl.18:24
Tusen takk :) Ja det koster å være kar, er der ikke det dem sier?! Hihi ;)

suttung

Skrevet: 24.06.2017  //  Kl.18:34
Jo det kan du si 😂

Kristina

Skrevet: 25.06.2017  //  Kl.10:58
Så spennende dette blir! Oppdater oss gjerne med litt bilder underveis :) Og, masse lykke til! <3 Dette kommer til å bli rå-bra ;)

Stine Jensen

Skrevet: 26.06.2017  //  Kl.03:06
Skal prøve på det :-D Tusen takk <3

ingrid

Skrevet: 26.06.2017  //  Kl.10:05
Vi kjøpte oss en skikkelig oppussingsprosjekt. Nå har vi pusset opp bad, kjøkken, stue og tv-stue. Så det begynner å komme seg! Sommerens prosjekt er å bytte alle vinduer..

Stine Jensen

Skrevet: 26.06.2017  //  Kl.12:58
Så flinke dere har vært! Må være deilig når man begynner å nærme seg ferdig?! :) Fordelen med å ta den jobben er jo at man vet at ting blir gjort ordentlig, og at man kan få det akkurat sånn som man selv vil. Jeg gleder meg til vi kan si at vi er der også ;-p

ingrid

Skrevet: 26.06.2017  //  Kl.21:44
Ja, "vi" var kanskje å overdrive litt. Det er vel strengt talt Thomas som har gjort alt :P

Men ja, jeg synes det er litt herlig at man kan bestemme seg litt og litt. Slipper å bestemme stilen i alle rom samtidig, liksom... Er enda en del igjen, da... 3 rom pluss gangen. Også skulle vi sprengt større parkeringsplass, og laget drivhus, og hundegård+hus og.... hehe... blir nok ikke arbeidsledige med det første :P

Leker også med tanken på å enten bygge ut, eller innrede kjelleren... Men det er langt frem i tid da ;)

Stine Jensen

Skrevet: 26.06.2017  //  Kl.22:22
Oh milde himmel - Dere har nok å gjøre ja! ;) Greit å vite hva man skal bruke pengene og tiden på de neste årene da ;-p
Om megHeisann. Jeg heter Stine Tjernsli Jensen. Jeg er noens datter, søster, kone, nabo og venn. Her på bloggen skriver jeg hovedsakelig om min hverdag på godt og vondt - mine tanker og opplevelser i livet. Du må gjerne følge med meg videre i mitt perfekte uperfekte liv.

+ Følg bloggen
Kategorier


Arkiv


Siste innleggCopyright


Bloggdesign