hits


For noen dager siden fikk jeg en ny telefon i posten. Min første og eneste Iphone noensinne. Jeg har hardnakket holdt meg til Samsung i mange år nå, og tenkt at jeg aldri kommer til å bytte. Jeg har alltid vært fornøyd med oppsettet til android telefonene, og kanskje spesielt kameraet til Samsung. Jeg var derfor utrolig spent på om jeg kom til å like Iphonen. Heldigvis fikk jeg innfallet om å prøve noe nytt for fy søren som jeg elsker den nye telefonen min. Jeg kan ikke skjønne hvorfor jeg ikke har byttet før!  

Opp gjennom årene har det vært ulike funksjoner ved telefonene mine som jeg har tenkt at burde vært litt annerledes. Små ting jeg har savnet eller gjerne skulle ha endret på. Disse tingene finnes allerede på Iphonen. Who knew? I tillegg har jeg endelig kunne bestille meg et deksel fra idealofsweden, noe jeg har hatt lyst til i en hel liten evighet. For meg handler det egentlig ikke om merket på produktene jeg kjøper, men mer om funksjon, kvalitet og følelsen av det. I just love this! 

Har dere forresten tips til apper som er et "must have" blir jeg glad for tips i kommentarfeltet ♥

 

Mamsen

Skrevet: 13.01.2018  //  Kl.22:04
Du er IKKE materialistisk - ikke prøv deg! Selvom du har brukt hundretusener siden i sommer 😂😂😂 Jeg anbefaler TrueCaller appen, som sorterer ut useriøse NR og telefonselgere. Funker utrolig bra!

Stine Jensen

Skrevet: 14.01.2018  //  Kl.00:36
Mamsen: Haha! Den skal jeg sjekke ut :-D

Celine

Skrevet: 13.01.2018  //  Kl.22:51
Drömmigt med ny mobil!

Life by Lea reiff

Skrevet: 14.01.2018  //  Kl.17:43
Beste følelsen å åpne en ny iPhone!

Stine Jensen

Skrevet: 14.01.2018  //  Kl.18:13
Life by Lea reiff: ;)
Om megHeisann. Jeg heter Stine Tjernsli Jensen. Jeg er noens datter, søster, kone, nabo og venn. Her på bloggen skriver jeg hovedsakelig om min hverdag på godt og vondt - mine tanker og opplevelser i livet. Du må gjerne følge med meg videre i mitt perfekte uperfekte liv.

+ Følg bloggen


ReklameKategorier


Arkiv


Siste innlegg


Lenker


Copyright


Bloggdesign