hits
  • Skrevet: 13.03.2018  //  Kl: 20:50  //  Kategori: Hverdag  //  Kommentarer: 9


Åh dere, jeg er så utrolig takknemlig for at vi bor på den plassen vi bor på! Hadde det ikke vært for omgivelsene våre så tror jeg at jeg hadde vært like oppgitt over denne vinteren som det "alle andre" gir uttrykk for at de er. Jeg elsker vinteren, det er ikke det, men når kalenderen viser en vårmåned er jeg mer enn klar for litt varmere vær og solskinn. Jeg gleder meg sånn til å se naturen våkne til liv og til å komme meg ut i skogen igjen! Det er få ting med det å ha en liten hund som er en ulempe, men akkurat dette med mye snø gir en begrensning. Vi får ikke gått på lang tur i skogen med mindre vi går i skisporet. Det er tungt nok for meg som ruver 178 cm over bakken å vasse i snø opp til knærne, så det sier seg jo selv at det er nærmest umulig for Hermine på drøye 3 kg. Det er nettopp derfor jeg er ekstra glad for at vi bor her hvor vi bor nå. Nede ved vannkanten er det heldigvis alltid mindre snø, så derfor får vi flere turmuligheter enn bare å gå rundt på diverse boligfelt. Man trenger jo litt variasjon, både mennesker og dyr ♥Nå må jeg snart løfte rompa fra sofaen og begynne å pakke. Jeg skal sette nesen mot Fredrikstad og Sarpsborg i morgen. Mamma, lillesøss og hennes familie bor der nede, og jeg gleder meg masse til å se dem igjen. Det er under to uker siden sist jeg var nedover, men det føles seriøst som en evighet siden! Tenk hvis man kunne hatt et stort boligfelt der absolutt alle man var glad i bodde? Det måtte jo vært drømmen ;)

Håper dere har hatt en awesome tirsdag! ♥


Til vi skrives igjen, 
Stine ♥


Vil du følge meg og bloggen videre? 
På Facebook: Trykk her.
På Instagram: Trykk her. 
På Snapchat: mrsjens1 

kaosverden89

Skrevet: 13.03.2018  //  Kl.20:59
Wow for noen fine bilder ❤️ Ser nydelig ut der 😊 Ønsker deg en fin kveld 😊

stavangerinmyheart

Skrevet: 13.03.2018  //  Kl.21:05
Flotte bilder:))

Helena Westergren

Skrevet: 13.03.2018  //  Kl.21:11
såå fine bilder!

Margrethe

Skrevet: 13.03.2018  //  Kl.21:38
Så flotte bilder! Klem :-)

Alexandra Dagfinrud

Skrevet: 13.03.2018  //  Kl.21:39
såå fine bilder <3

Katrine

Skrevet: 13.03.2018  //  Kl.22:37
Herregud for noen fantastiske fine bilder . Du er helt rå på å ta bra bilder . Kos deg masse i Fredrikstad hos familien din . Ble en bra dag siden jeg ble skrevet ut fra sykehuset i dag . Hjem til mann , barn og katter

Victoria Larsen

Skrevet: 14.03.2018  //  Kl.00:09
Åh, sååå nydelig! Kjempe fine bilder :D

Garman

Skrevet: 14.03.2018  //  Kl.09:53
Jeg klarer nesten ikke å vente på våren jeg heller. Kjenner at våren og alt som snart våkner til liv snart må komme. Det er så vakkert når dette skjer. Føler selv at jeg våkner til liv igjen når jeg ser dette.

Og veldig vakre bilder, wow.:)

Idii

Skrevet: 14.03.2018  //  Kl.10:56
Åh, så nydelige bilder! Å så skjønn mini<3 Gleder meg til å få ordentlig kamera igjen selv. Kjenner igjen det med småhunder om vinteren ja. Har chihuahua på 1,2 kg Hun blir godt pakket inn i klær om det er kalt og snø, å da liker hun å bli med de store ut på tur, men det går jo ikke når hun blir gående i en sånn gang under snøen.
Om megHeisann. Jeg heter Stine Tjernsli Jensen. Jeg er noens datter, søster, kone, nabo og venn. Her på bloggen skriver jeg hovedsakelig om min hverdag på godt og vondt - mine tanker og opplevelser i livet. Du må gjerne følge med meg videre i mitt perfekte uperfekte liv.

+ Følg bloggen
Kategorier


Arkiv


Siste innleggCopyright


Bloggdesign

    Design og koding av Silje Lien

    Nyeste innlegg av Silje Lien: