hits
 • Skrevet: 15.03.2018  //  Kl: 16:31  //  Kategori: Hverdag  //  Kommentarer: 5



Hei solstråler, har dere det fint? 
Jeg har nesten nettopp kommet inn døren hjemme etter et kjempe fint døgn i Sarpsborg sammen med familien. I morges våknet jeg til lyden av babyprat på naborommet, og det er vel få ting som slår det å våkne til en varm, uthvilt og fornøyd baby. Det er så herlig å være tante ♥ Det er rart å tenke på at det minste tantehjertet snart blir 6 måneder. Hvor ble den tiden av? Det føles som det var i går at jeg skrev dette innlegget her liksom. Men det som er enda rarere, og nesten litt fælt(!!!), er at eldste tantehjertet mitt for lengst er blitt gammel nok til å øvelseskjøre med bil. Det er en så syk følelse at jeg ikke klarer å sette ord på det engang. En ting er helt sikkert, det gjelder å henge med dem så mye som overhode mulig, for på null komma niks har de gått fra bleie unge til konfirmant, og deretter videre til å flytte hjemmefra! Når tiden går så fort for meg som bare er tante, kan jeg ikke engang se for meg hvor fort det må føles for dere som faktisk er foreldre. For all del, IKKE blunk! ;)



Nå skal jeg starte med middagen, og deretter forsvinne under pleddet på sofaen resten av kvelden. Jeg er sliten. Jeg prøvde å få med meg pelsdotten min på tur da jeg kom hjem i stad, men hun nektet, så jeg tar det som et tegn på at vi kan ta en rolig kveld i dag med god samvittighet. I skrivende stund ligger faktisk både Hermine og Mr. Jensen å sover. De slaskene der altså! ;)

Vi skrives igjen,
Stine ♥ 


Vil du følge meg og bloggen videre?
På facebook:
Trykk her. 
På Instagram: Trykk her. 
På Snapchat: mrsjens1

 • Skrevet: 13.03.2018  //  Kl: 20:50  //  Kategori: Hverdag  //  Kommentarer: 9






Åh dere, jeg er så utrolig takknemlig for at vi bor på den plassen vi bor på! Hadde det ikke vært for omgivelsene våre så tror jeg at jeg hadde vært like oppgitt over denne vinteren som det "alle andre" gir uttrykk for at de er. Jeg elsker vinteren, det er ikke det, men når kalenderen viser en vårmåned er jeg mer enn klar for litt varmere vær og solskinn. Jeg gleder meg sånn til å se naturen våkne til liv og til å komme meg ut i skogen igjen! Det er få ting med det å ha en liten hund som er en ulempe, men akkurat dette med mye snø gir en begrensning. Vi får ikke gått på lang tur i skogen med mindre vi går i skisporet. Det er tungt nok for meg som ruver 178 cm over bakken å vasse i snø opp til knærne, så det sier seg jo selv at det er nærmest umulig for Hermine på drøye 3 kg. Det er nettopp derfor jeg er ekstra glad for at vi bor her hvor vi bor nå. Nede ved vannkanten er det heldigvis alltid mindre snø, så derfor får vi flere turmuligheter enn bare å gå rundt på diverse boligfelt. Man trenger jo litt variasjon, både mennesker og dyr ♥















Nå må jeg snart løfte rompa fra sofaen og begynne å pakke. Jeg skal sette nesen mot Fredrikstad og Sarpsborg i morgen. Mamma, lillesøss og hennes familie bor der nede, og jeg gleder meg masse til å se dem igjen. Det er under to uker siden sist jeg var nedover, men det føles seriøst som en evighet siden! Tenk hvis man kunne hatt et stort boligfelt der absolutt alle man var glad i bodde? Det måtte jo vært drømmen ;)

Håper dere har hatt en awesome tirsdag! ♥


Til vi skrives igjen, 
Stine ♥


Vil du følge meg og bloggen videre? 
På Facebook: Trykk her.
På Instagram: Trykk her. 
På Snapchat: mrsjens1 

 • Skrevet: 26.02.2018  //  Kl: 15:57  //  Kategori: Hverdag  //  Kommentarer: 14



Ord kan ikke beskrive hvor takknemlig jeg er for at det er mandag og en ny uke. Denne helgen var både kjempe fin, men også helt grusom. Selvforskyldt grusom. 

På lørdag ble vi invitert til svigerinnen min på en årlig tradisjon vi har valgt å kalle kinesisk nyttårsaften. Hvor vi har tatt navnet fra, vet jeg ikke, men vi startet med dette i etterkant av at en av våre yngste vare innlagt på sykehus for noen år tilbake. Det er i bunn og grunn en nyttårsmiddagen med kalkun i februar. En ekstra unnskyldning til å treffes. Det ble som alltid en kjempe koselig kveld med fantastisk mat, og for en gang skyld tok jeg ikke et eneste bilde. Det skjer ikke ofte! 

Da vi kom hjem på kvelden skulle Mr. Jensen og jeg kose oss med litt godt i glasset. Dessverre var ikke Mr. Jensen helt i form, så jeg ble sittende å drikke litt alene. Jeg sendte en "skål" på en melding til en venninne, og det viste seg at hun også koste seg med et glass vin. Derfor bestemte vi oss for å slå oss sammen! I utgangspunktet en god idè, og det var super koselig og gøy, men vi har så dårlig innflytelse på hverandre! Vi brukte hele natten på å gå tur mens vi drakk og skravlet. Vi snakker 5-6 timer ute i snøværet med termokoppen. Det skulle vise seg å bli en ganske uheldig kombinasjon fordi jeg ble rett og slett kanon full. Djisses. Egentlig er det jo så flaut, og jeg er vanligvis en person som alltid har kontroll. Jeg tror ikke at jeg var så full da jeg var tenåring å testet ut alkohol engang! 

Lørdagens fyllekule resulterte selvfølgelig i at jeg var sinnssykt fyllesyk hele søndagen, noen jeg heller aldri har vært før. For en jævlig følelse! Jeg kan ikke fatte og begripe at noen orker å drikke, hvis de pleier å bli fyllesyke! Jeg lå i fosterstilling i hele går med bøtta ved siden av meg. Snille Mr. Jensen kom med nytt, kaldt vann til meg annen hver time. At jeg ikke kastet opp var et lite mirakel, og det var først kl tolv på kvelden at jeg var i form til å ta en dusj. Jeg vet alle sier dette, men nå skjønner jeg plutselig hvorfor; Jeg skal aldri, aldri, ALDRI drikke igjen!!!;)


Er det flere der ute som har "gått på en smell" før? 


OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Bilde fra arkivet, som når jeg tenker etter, aldri burde sett dagens lys ;)

 • Skrevet: 23.02.2018  //  Kl: 16:46  //  Kategori: Hverdag  //  Kommentarer: 2





Herregud som vi lo i går da vi kjørte ut i fra Riss bilglass i denne leiebilen her. Vi skulle endelig få byttet frontrute på bilen vår, og siden det ville ta noen timer fikk vi låne en bil i mellomtiden. Dere aner virkelig ikke hvor jævlig den var å kjøre! Jeg startet å kjøre den fra verkstedet og Mr. Jensen ristet på hode over kjøringen min, men da han tok over skjønte han fort at det ikke var meg det var noe galt med.

For det første så var bilsetene så merkelig høye, uten at det kunne justeres. For det andre var ikke bilen fornøyd uansett hvilket gir man lå i, så det hørtes ikke bra ut. Den burde nesten hatt et ekstra gir mellom hvert gir! For det tredje ristet hele bilen når man nærmet seg 100 km/t på motorveien. Den eneste fordelen med den bilen, i følge Mr. Jensen, var at hvis vi var uheldig å kræsje så slapp vi å bli klippet ut av vraket. I den lille hermetikkboksen der kunne man ikke unngår å blitt knust, så de kunne bare spylt oss ut. Morbid humor? Ja, men likevel en veldig treffende beskrivelse av hvor skranglete den føltes ;)







Nå har hvert fall golfen vår fått ny frontrute og er klar for EU-kontroll om ikke så lenge. Eller klar og klar, det er fortsatt mye vi må fikse, men det blir greit å få en full oversikt over hva som må gjøres. Man vil jo ha en bil som er trygg å kjøre! Det er bare så synd at det er så svindyrt å sette biler på verksted i Norge. Nå er jo det å ha bil valgfritt, men likevel. Livet er jo så mye lettere med en bil! La oss håpe at det ikke vil koste meg både skjorta, buksa og jakka mi ;)


Håper dere får en fantastisk helg alle sammen!


Til vi skrive igjen, 
Stine ♥


Vil du følge med meg videre? 
Facebook:
Trykk her.
Instagram: Trykk her.
Snapchat: mrsjens1

 • Skrevet: 20.02.2018  //  Kl: 18:52  //  Kategori: Hverdag  //  Kommentarer: 3






Noen dager går alt på skeiva, allerede før man har slått opp øynene. I dag var det en sånn dag. Vi skulle stå opp klokken ni for å få gjort unna gjort masse ærender, men i stedet våknet vi først klokken halv to! Er det mulig? Det er en av bakdelene med å ha en kronisk utmattelse. Hvis man forsover seg, forsover man seg ikke nødvendigvis bare med en halvtime. Man skulle jo tro at siden vi har en hund så ville hun ha vekket oss, men den gang ei. Man får ofte inntrykk av at små hunder tisser inne og har liten blære, men med Hermine stemmer ikke det overhode. Hun får komme ut så ofte hun måtte ønske, men hun ber aldri om noe ekstra enn det vi allerede gir henne. Hun er fornøyd. Hun kan fint gå ut på do kl 22 på kvelden, og deretter ikke gå på do igjen før langt utpå dagen etter. Vi snakker 14-16 timer. Det pleier aldri å gå så lenge som i dag før hun får kommer ut, men dere må ikke tro hun var stresset med å stå opp i dag heller. Nei vi måtte vekke henne, og da var det så vidt hun gadd å bli med. Hun er en merkelige og bedagelig skapning, den lille kosegrisen. 







Siden vi våknet så sent var det bare å legge inn høygiret for å rekke alt vi måtte i dag, før ting stengte. Vi klarte det akkurat! Vi har vært i butikker i både Svelvik og Sande, handlet mat, vært på apoteket og fått kjøpt en bursdagsgave. Noe av det viktigste vi måtte gjøre var å få ringt et bilverksted for å få avtalt en time til å bytte frontrute. Vi fikk nemlig en steinsprut for en stund siden som gjorde at halve ruten sprakk. Typisk vår flaks. Det er jo tross alt bare et halvt års tid siden vi måtte bytte bakrute fordi den eksploderte da Mr. Jensen kjørte over en fartsdump på vei med søppel til gjenvinningsstasjonen. Det var forresten på det tidspunktet vi sto med oppussing opp til halsen, og alt annet krasjet samtidig. Ting kan jo aldri gå helt knirkefritt eller hva? Jeg måtte bare le da han ringte meg den gangen. Han hørtes så oppgitt ut stakkars! Men nå skrev jeg meg jo helt bort her, for poenget var jo bare det at vi i hvert fall fikk ordnet oss en time til å bytte frontrute.

En annen ting jeg har lett etter i flere måneder nå er en dørstopper til gangdøren vår. En som ikke må skrues eller teipes i verken vegg eller gulv. Jeg fant en for en stund siden som man kunne feste på dørhåndtaket, en blank gummi sak, men den ble selvfølgelig for stor hos oss. Vi har valgt ganske tynne, elegante håndtak. Så etter det har jakten fortsatt, og i mellom tiden festet vi bare en ullsokk ball på håndtaket med en strikk. Det har funket, men er kanskje ikke så veldig lekkert. Derfor var det på høy tid å finne noe som fungerte nå. Løsningen fant vi på den lokale saga i Sande. De hadde en som passet! Det er jo som man alltid sier; Alle gode ting er.... ehh... fem! Haha! 

Nei nå får jeg nesten avslutte her, og fortsette på middagen. Bakte poteter står å godgjør seg i ovnene, og vi skal ha svinekjøtt og wok ved siden av. Vi fant dessutem filmen "The snowman" da vi var uten å handlet i stad, så jeg tror det blir film til maten. Den er basert på boken "Snømannen" av Jo Nesbø, og jeg er jo et enorm fan av bøkene hans. Jeg er spent på om filmen skuffer, for helt ærlig, som oftest gjør de jo gjerne det!


Til vi skrives igjen, 
Stine ♥




 

 • Skrevet: 18.02.2018  //  Kl: 14:32  //  Kategori: Hverdag  //  Kommentarer: 6


For noen uker siden logget jeg av både facebook, instagram og snapchat. Jeg sluttet å dele. Jeg bestemte meg for å ta en pause, og med noen få unntak har jeg ikke vært innom disse appene siden. Det har vært så godt! Jeg skrev et innlegg for en stund siden til dere, men jeg publiserte det aldri. Det ble for ekte, sårt og vanskelig akkurat da. Nå er jeg der i mot klar til å dele disse tankene med dere, så her kommer det innlegget.





Så ble det et faktum. Jeg er deprimert. 

Man får ofte inntrykk av at angst og depresjoner er unormale følelser og noe man må sette i båsen "psykiske lidelser", men egentlig er dette to helt normale reaksjoner som de fleste vil oppleve i løpet av livet. En depresjon kan for eksempel være en naturlig reaksjon på en ytre påkjenning. På ting som vi rett og slett ikke kan kontrollere. Å miste noen som står en nær er et eksempel på en slik opplevelse. 

For meg tror jeg at det er et resultat av at jeg ikke har lyttet til kroppen min det siste året. Jeg har ME, men har ignorert det etter beste evne. Vi har pusset opp et helt hus på 6 måneder, samtidig som vi har bodd der. Jeg har av en eller annen grunn svevd på en sky av ubegrunnet tro, og håpet at denne oppussingsperioden skulle bli min måte å komme meg ut i arbeidslivet igjen på. At det skulle bli en oppvarming! I stedet har det blitt et møte med virkeligheten, og det har gjort at jeg har innsett at jeg trolig aldri vil kunne jobbe igjen. At jeg ikke vil kunne være hjelpepleier. Det at nav allerede har gjort meg uføretrygdet har ikke vært nok til å skjønne det. Til å virkelig godta situasjonen, selv om jeg har prøvd å innbille meg at jeg har gjort det. Håpet og ønske har fortsatt vært der. Det finnes ingen ting jeg vil mer enn å være selvstendig og uavhengig. Ingen ønske som er sterkere enn ønske om å kunne jobbe igjen. Derfor ble smellen så hard nå, selv etter så mange år. Jeg er tom og sliten. Så utrolig lei! 

Jeg vil plukke meg selv opp igjen. Finne lyspunkter. Men akkurat nå klarer jeg ikke. Jeg orker ikke å prate om det, gi av meg selv eller være særlig sosial. Jeg orker ikke å late som. Jeg sitter her i et nyoppusset hus med verdens beste ektemann og hund, men jeg har det ikke bra. Jeg klarer ikke å nyte det. 

Det siste jeg vil høre er at ting blir bedre. Jeg ønsker ikke trøst! Jeg hater at folk skal love andre bedre tider, og på den måten undergrave de håpløse følelsene. Jeg har sikkert gjort det med andre selv jeg også, men hvordan kan man egentlig love noe sånt? Det er faktisk ikke alle som får det bedre. For noen er livet dømt til å være vanskelig og vondt. 

Det føles som at jeg har tatt hundre skritt tilbake. Til den tiden da jeg var tenåring og usikker. Da følelsene rev i kroppen, og alt virket som verdens undergang. Man leser alltid om at ting blir bedre med alderen. At man føler seg bedre og tryggere i seg selv når man blir eldre. Det gjør det enda vanskeligere å føle det sånn som jeg gjør nå, fordi da føler man seg enda mer mislykket. Unormal. Helt alene. Men jeg nekter å tro at jeg er den eneste som er voksen og har det vanskelig. At jeg er den eneste 31 åringen som plutselig føler meg værre og mer udugelig enn noen gang. Som føler på at ting ikke er blitt slik de skulle bli, og som forbanner livet litt. Hvorfor kan jeg ikke bare være glad? Sette pris på livet mitt? Hvorfor lar jeg meg fortsatt påvirke? Hvorfor måtte akkurat jeg bli syk? Tankene er så store. Så mange. 

Jeg føler at jeg må avslutte dette innlegget med noen oppmuntrende ord. Med en setning om at ting som regel ordner seg. Og ofte gjør de jo sikkert det, men jeg har ikke lyst til å late som at jeg er positiv i dag. Skal jeg være ærlig så har jeg ikke lyst til å late som noe mer, noen sinne, i det hele tatt. Livet kan suge, og for noen blir det faktisk aldri bedre...





Det er rart å sitte i dag å lese en så mørk tekst fordi jeg føler meg faktisk litt bedre nå som det er gått et par uker. De siste ukene har jeg brukt på å logge helt av, isolere meg sammen med mannen min og slappe av. Jeg har prøvd å spise næringsrik mat, gå små turer i naturen og øvd på å være i nuet. Jeg har sett på serier og strikket masse. Jeg har rett og slett prøvd å gi kroppen det den måtte trenge for å hente seg inn igjen, og det ser ut til å virke. Jeg er i hvert fall litt på vei. Så det er et tips til andre som sliter og har det tøft: Logg helt av. Omgi deg med noen du stoler fullt på og som elsker deg. Spis ting som du vet er bra for kroppen. Sov masse og få deg litt frisk luft. Ta en dag av gangen. Og føler du at det å ta en dag av gangen blir for vanskelig? Ja da tar du en time av gangen. Pust med magen. Og viktigst av alt: Bare hold ut ♥ 


Til vi skrives igjen, 
Stine ♥


Lyst til å følg meg videre?
Facebook: Trykk her. 
Instagram: Trykk her. 
Blogg.no: Trykk her. 
Snapchat: mrsjens1

 • Skrevet: 03.02.2018  //  Kl: 10:14  //  Kategori: Hverdag  //  Kommentarer: 3



I går skrev jeg om ting som er typisk mannfolk i dette innlegget her. De fleste tok humoren i det. Men dere må ikke tro at vi kvinnfolk er det spor bedre! I dag tenker jeg derfor å ta for meg noen punkter om ting som er helt typisk for oss kvinnfolk! 


OLYMPUS DIGITAL CAMERA


1. Kvinnfolk lyver om kroppsvekten. 

Det er akkurat som at vi tror at hvis vi trekker fra et par ti kilo på det vi sier høyt, så lurer vi universet til å tro at vi er slankere enn det vi egentlig er. 


2. Kvinner maser.

Uansett hva andre kvinner, mannfolk eller unge gjør, gnåler kvinner om at de skal gjøre noe annet. 


3. Kvinner vil ha maskuline menn. 

Ja, men de må jo kunne stryke skjorter, vaske huset, sette opp håret til ungene, og være med på spa i ny og ned. 


4. Kvinner vil ha likestilling på husarbeidet, og mener at ansvaret skal deles 50/50.

Men vi nekter å skru bil, skifte dekk eller ta ansvaret for snekringen av den nye trappa. Det er jo tross alt en "mannfolk jobb"!





5. Kvinnfolk "skal bare".  

Uansett hva vi skal så er det alltid noe annet vi må gjøre først. "Vent litt, jeg skal bare sjekke om jeg har skrudd av lyset". "Gå i forveien, jeg skal bare ta en sjapp telefon". "Det blir middag snart, jeg skal bare finne fram noen klær først". 


6. Kvinner må ha ting gjort på sin måte.

Det hjelper ikke om du rydder, vasker eller handler. Hvis du ikke gjør det sånn som hun vil at det skal gjøres så blir det feil like vel. Ja egentlig blir det feil uansett hvor hardt du prøver fordi du er jo ikke henne, så det vil jo aldri bli gjort akkurat på samme måte! 


7. Kvinnfolk er mest opptatt av meningene til andre kvinner. 

Det spiller ingen rolle om du liker dama di best uten sminke eller hva det nå enn måtte være. Damer er mer opptatt av hva andre damer mener og sier om dem, og vil derfor høre på dette fremfor dine meninger. Du trodde kanskje kvinner pyntet seg for deg som er mann? Tro om igjen! 


8. Jenter går på do sammen. 

Det spiller ingen rolle om man sitter ved det samme bordet å skravler hele kvelden. Går en på do, går alle på do! Gud forby at man hadde beholdt litt privatliv, og vært borte fra hverandre i 2 minutter! 


9. Jenter tenker og prater for mye. 

Vi analyserer, overtenker og skravler i ett sett. Alt skal fortelles, vurderes, diskuteres og kveruleres. Det er en bragd å snakke på inn og ut pust, men der består kvinner med glans. Spesielt når de er to eller flere sammen! 


10. Kvinner fryser alltid på føttene. 

Så derfor lurer de sine iskalde tær opp etter ryggen din i sengen om kvelden, slik at du får frostrier og ballekrymp ut av en annen verden. Samtidig ler de gjerne rått for å understreke hvor morsomt de finner din lidelse. Men gjør du det samme tilbake en kveld? Ja da blir det månelyst!! 


OLYMPUS DIGITAL CAMERA


Håper dere har en fantastisk lørdag alle sammen ♥

Til vi skriver igjen, 
Stine ♥

 • Skrevet: 02.02.2018  //  Kl: 16:46  //  Kategori: Hverdag  //  Kommentarer: 10



Nå skal jeg ikke feie alle menn under en kam. Eller jo, det er jo nettopp det jeg skal! For menn er merkelige skapninger. Så enkle. Så lette å tilfredsstille. Her kommer en liten liste over ting som er helt typisk mannfolk!


1. De ser ikke rot. 

Selv om de snubler over skittentøyet som ligger slengt på gulvet ved siden av sengen, skjønner de ikke at det burde kastes på vask. Og selv om de nærmest må balansere brusglasset på stuebordet fordi det er så rotete, har de ikke vett til å rydde bort noe av det andre.





2. De tror at hele verden er et verksted. 

Ja ikke bare garasjen, men også kjøkkenet, stuegulvet og spisebordet. 


3. De tror ting vasker seg selv.

På magisk vis er kjøkkenskapene rene, oppvasken tatt, og de møkkete klærne ligger plutselig rene inne i klesskapet. Kan noen fortelle meg hvor jeg kan bestille den samme magien? 


4. De hører ikke etter. 

Jeg lurer på om det finnes et universelt kurs for mannfolk der de lærer kunsten det er å se noen inn i øynene, svare, og deretter ikke ha fått med seg en ting av det som ble sagt. Det er virkelig fascinerende! 


5. De forventer applaus. 

Hver eneste gang de gjør den minste lille ting i hus og hjem. Som om det er en bragd, og ikke noe vi kvinnfolkene gjør hver eneste dag. 


6. Menn er alltid barnevakter. 

Når kvinnen er i nærheten omtaler man barna som jo rett er: Det er "våre barn". Men så fort kvinnen er ute av huset og mannen er alene med dem. Ja da er han plutselig "barnevakt". 





7. Alt de gjør tar "bare 5 minutter".

Ingen menn kan tydeligvis klokken. De tror 2 timer er 5 minutter, og at ett døgn består av 4 timer. 


8. De er grillsesongens redningsmenn. 

Mannfolk tror at de er helter som står for maten gjennom hele grillsesongen. De skryter, får heder og ære, og nyter respekten fra sine med-menn. At det er kvinnfolkene som har handlet, invitert gjestene, forberedt kjøttet, dekket bordet og laget tilbehøret er ingen ting å bry seg om. Mannen har jo tross alt flippet kjøttet der han sitter ved siden av grillen å sipper på en kald øl.





9. Menn "vet ikke". 

Det er det eneste svaret mannfolk har til spørsmål som starter med Hva, Hvem eller Hvorfor. "Hva vil du ha til middag?" Vet ikke. "Hvem fortalte deg det?" Vet ikke. "Hvorfor gjorde du sånn?" Vet ikke. 
Menn vet faktisk ingen ting. 


10. Menn trenger "gutterom". 

Det holder ikke at de er deleier på huset, har familie, stue kjøkken, flere soverom og bad. Det hjelper ikke at de har tv, høyttalere og Play Station i stua. Nei de må ha et eget rom som bare er dedikert til det å være mann. Altså et rom hvor de kan se på fotball, spille Play Station, prompe og klø seg på balla. 


11. Menn hater shopping og shopper derfor aldri! 

Ja hvis du ser bort i fra det å bestille ting på ebay, kjøpe seg ny tv eller en ny forsterker da. Eller et luftgevær, fiskeutstyr eller turutstyr. Eller manualer, et nytt spill, en film, eller den nye pizzaen på tv-reklamen. Ja, eller den der ullvang genseren som naboen til onkelen til broren til Per har. Men det går jo ikke som shopping! 





Jenter, er det flere ting som burde vært på listen? ;-)


Til vi skrives igjen, 
Stine ♥

 • Skrevet: 01.02.2018  //  Kl: 11:41  //  Kategori: Hverdag  //  Kommentarer: 12



Dagene er veldig tunge for tiden. Så tunge at jeg synes det er ubehagelig å puste. Jeg har smelt rett i veggen med hode først, og jeg kan ikke gjøre annet enn å lytte til kroppen min. Jeg sover gjerne 3 eller 4 ganger i løpet av et døgn for å klare å komme meg igjennom, og jeg må innrømme at akkurat nå føler jeg meg langt i fra levende. Det er i sånne perioder det er lett å gi opp, og det har man jo selvfølgelig all grunn til og absolutt lov til, men denne gangen vil jeg ikke det. Jeg har gjort det før, og man skal overhode ikke føle at det er noe galt i å gjøre det når livet er så tungt og vondt, men denne gangen saumfarer jeg hver minste, lille opplevelse i et håp om å finne små glimt av lys. Jeg tenker at kanskje mine funn kan være til inspirasjon for noen andre som har det tøft? Kanskje også du har noen positive ting i livet ditt hvis du virkelig ser godt etter? Her får dere hvert fall noen hverdags gleder som kan få meg til å smile gjennom tårene. Hvis jeg legger go`viljen til ;)


♥ Mannen min.
Noen dager orker jeg ikke å omgås folk, uansett hvor glad jeg er i dem, og jeg blir sliten både av lys og lyd. Da er det fantastisk å ha en mann i livet sitt som tar hensyn. En mann som stryker deg lett over ryggen når du trenger det, men som også holder seg vekk når det er det man trenger. 





 En god serie eller film.
Det er skikkelig deilig å forsvinne inn i en annen verden inn i mellom. Fokusere på noe annet enn seg selv.


♥ Store, myke ullsokker.


♥ Latter.
Å se noen man er glad i kose seg gjør det vanskelig å ikke smile. For meg så kan det være nok å se mannen kose seg med å spille Play Station. Når han trives, blir jeg glad.


♥ Hunden vår. 
Dyr er fantastiske skapninger! Ikke bare motiverer hunden vår meg til å komme meg ut på tur hver eneste dag, uansett hva, men hun sprer også kjærlighet og glede. Hun legger seg inntil meg og gir av varmen sin, sleiker meg på hånden for å vise at hun bryr seg, og lever i øyeblikket. 





♥ Smaken av grove knekkebrød.
Jeg vet jeg er rar, men jeg elsker grove kornprodukter! Kornmo har kommet med en ny type knekkebrød med urter og havsalt, og de er helt nydelige. Kanskje litt dyre i forhold til andre knekkebrød på markedet, men uten sidestykke når det gjelder smak. Jeg anbefaler dere å prøve dem med honning eller brunost, eller kanskje aller helst med en kombinasjon. Nam! 


♥ En varm dusj.
Noen ganger må jeg ligge på sengen å hvile etter en dusj før jeg orker å kle på meg. Det tapper meg helt for krefter. Men når jeg først er ferdig føler jeg meg alltid bedre. En varm dusj og det å føles seg ren, er undervurdert!
 

 Store isbiter i iskaldt drikke. 


♥ Lyden av stillhet. 
Nå det er helt rolig både ute og inne, og alt man hører er sin egen pust. Har du lagt merke til hvor mye lyd det er rundt deg hele tiden? Kjøleskap som summer, vegger som knirker, vifter som suser, naboen som rusler, fuglene som kvitrer og grusen som knaser. Det er sjeldent at det er helt stille noe sted, men i de sekundene er det magisk. 


 Sofa, en stor kopp med te, pledd, en god bok og strikketøyet.





♥ En tekstmelding. 
Det å få en melding der noen spør hvordan det går, eller viser at de bryr seg på en eller annen måte, betyr mye. Selv de gangene man ikke klarer å svare engang. 


 Mykt garn i fine farger til nye strikkeprosjekter.


♥ Mestring. 
Når man klarer noe man ikke orket i går. Det kan være noe så enkelt som å varme seg en middag eller reise i matbutikken. Eller kanskje noe enda mindre, som å flytte seg fra sengen til sofaen. 


Jeg håper du som leser dette kom på en grunn til å smile :)


Til vi skrives igjen, 
Stine ♥

 • Skrevet: 16.01.2018  //  Kl: 10:30  //  Kategori: Hverdag  //  Kommentarer: 1



Hei og hopp fine folk ♥
Tenk at det er tirsdag allerede? Vi reiste bort på lørdag, og kom ikke hjem før sent i går kveld, så hode mitt prøver å overbevise meg om at det er mandag i dag selv om jeg vet at det ikke stemmer. Det er egentlig alltid sånn hvis vi er borte lenge eller på andre dager enn fra fredag til søndag!









Helgen var super fin, og det har gått ganske i ett fra lørdagen av. Vi har vært sammen med familie, feiret dobbel bursdag, vært hos veterinæren med Hermine for årlig helsesjekk og vaksine, samt vært på harry-tur til Sverige. Da vi kom hjem i går kveld var det dessuten kommet en god del snø så vi måtte måke innkjørselen før vi kunne parkere å tømme bilen. Kanskje ikke det man har mest lyst til etter en lang dag på farten, men det måtte bare gjøres og det gav oss i det minste en treningsøkt og et flash-back til bryllupsnatten vår for snart 9 år siden. Da vi giftet oss snødde det nemlig så mye at flere av gjestene kjørte seg fast på vei fra kirken til lokalet etter vielsen, og vi sto med snø til lårene da vi kom hjem på natten. Heldigvis hadde vi en god kamerat med oss, så bryllupsnatten besto av oss to nygifte, en Bergenser og tre snømåker. Romantisk og sexy ikke sant? Haha! Sannheten er at jeg faktisk ikke ville byttet bort snøkaoset fra den dagen mot noe i hele verden, for det er med på å gjøre minnene fra den dagen ekstra spesielle ♥


DIGITAL CAMERA
Bilde fra arkivet: Utenfor kirken etter vielsen på bryllupsdagen vår, 07/02-09.


Nå ser det ut som at jeg snart må ut å måke igjen. Jeg hørte rykter om at det skulle komme en halv meter med snø i løpet av 24 timer, og det ser ut som metrologene har hatt rett for en gangs skyld! Det plager ikke meg, jeg elsker snø, men jeg vurderer å flytte julaften til februar neste år slik at vi er garantert en ordentlig hvit jul! Det gjelder å være løsningsorientert vet dere ;)

Håper dere får en super tirsdag i snøværet! 

Til vi skrives igjen, 
Stine ♥


For mer hyppige oppdateringer følg meg gjerne på snapchat. Brukernavnet mitt er mrsjens1 både der og på instagram.

 

 • Skrevet: 11.01.2018  //  Kl: 18:44  //  Kategori: Hverdag  //  Kommentarer: 10



Flere ganger har jeg hørt folk si at vi ikke trenger lillefingeren vår. At den er helt unyttig og at evolusjonen med tiden vil fjerne den slik at vi mennesker blir født uten. Jeg skal innrømme at jeg ikke alltid engasjerer meg så mye i folk sine påståelige teorier om ting jeg ikke har forutsetninger til å vite noe om, men her om dagen gjorde Mr. Jensen meg klar over at jeg faktisk bruker lillefingeren min ofte. Mange ganger daglig. Bare se!





Hvis folk med "lillefinger-teorien" baserer teorien sin på at evolusjonen tilpasser oss mennesker etter behovene vi har, så tror jeg at jeg nettopp stakk hull på teorien dems. Kanskje de menneskene som har disse tanken rett og slett ikke henger med i teknologien og er for gammeldagse til å se nyttet til den minste fingeren vår? Jeg tenker nemlig at hvis evolusjonen endrer kroppen etter behovet burde lillefingrene snart bli større. Telefonene blir jo stadig det! ;)





Har du tenkt over om du bruker lillefingeren din noen gang?

Til vi skrives igjen, 
Stine ♥

 • Skrevet: 08.01.2018  //  Kl: 11:10  //  Kategori: Hverdag  //  Kommentarer: 12



Jeg mener ikke å frike dere helt ut, men er dere klar over at den første uken i 2018 allerede er over? Det vil si at det bare er 51 uker igjen til jul! Var det ikke nyttårsaften for bare et blunk siden? Hvis resten av året går like fort kommer jeg ikke til å rekke noen verdens ting! 

Den siste uken har jeg sett at det har florert av nyttårsforsetter på nettet. Hvert eneste år skal tusenvis av mennesker endre vaner fra nyttår av, blir sprekere, sunnere og bedre. Jeg er sikker på at treningsstudioene mangedobler inntekten sin i januar! Å gjøre endringer for helsen sin er flott det, virkelig, men jeg har aldri skjønt hvorfor så mange av oss tror at vi skal klare det vi ikke klarte i desember, nå når det blir januar. Ingen ting har jo endret seg på den tiden, og viljestyrken vår har ikke blitt bedre av all frottsingen den siste måneden. Snarere tvert i mot! Alt inntak av fet mat og sukker i desember gjør det desto hardere å kutte alt det usunne tvert i januar fordi kroppen er blitt "avhengig", og vil hige det desto mer. Hvis viljestyrken og hodet ditt ikke er på plass da så vil det jo gå som det gjør med veldig mange: Man detter av lasset i slutten av januar, hvis man i det hele tatt holdt ut så lenge. Man skuffer seg selv og faller tilbake til de dårlige vanene. Det morsomme er jo at vi aldri lærer, så vi fritar oss selv de neste 11 månedene (vi var jo tross alt flinke i januar og fortjener en belønning!) også prøver vi igjen neste år! Vi mennesker altså, jeg elsker oss! ;)



Det var en gang... ;)


Selv har jeg ingen nyttårsforsetter, men jeg har faktisk et mål for 2018. Vanligvis er jeg vant til å gå turer hver eneste dag, gjerne flere ganger om dagen, men det siste halvåret av 2017 ble dette bort-prioritert inn i mellom på grunn av oppussingen av huset. Det krevde rett og slett så mye av meg at jeg ikke hadde sjanse til å være like aktiv som det jeg pleier. Vi har jo hund, og hun fikk selvfølgelig alle de turene hun trengte og sikkert mer til, men det var flere ganger vi måtte løse dette på andre måter. F.eks ved at Mr. Jensen gikk tur med henne alene eller at vi lånte henne bort. Det fungerte greit det for en periode, men jeg merker på både kroppen og hodet at jeg trenger mine daglige turer ute. Det er egentlig helt utrolig hvor mye det har å si for meg! Så målet mitt i år er at jeg skal ut å gå minimum 30 minutter hver dag. Dette bør ikke by på noen utfordringer, for selv om det gjenstår noen små ting på huset er vi over det verste. Det er ingen ting som ikke kan vente når jeg skal ut å gå. Å orker jeg ikke annet enn gåturen(e) en dag, får det være bra nok. Det er nemlig dem som gjør meg mest godt, og derfor dem som må prioriteres! Den første uken av året er, som sagt, allerede over og jeg kan se tilbake på 11 turer denne uken. De har vart i alt i fra 15 minutter til 2 timer. Og selv om noen av dagene har vært ganske tunge i år og jeg føler meg enormt sliten i skrivende stund, kjenner jeg på en stor glede over at jeg har fått turene mine tilbake. Jeg gleder meg til mange, mange, mange flere i tiden fremover! 











Det er jo ikke rart at jeg elsker det her ??! ↑↑↑


Har du noen mål, ønsker eller drømmer for 2018?


Til vi skrives igjen,
Stine ♥

 • Skrevet: 03.01.2018  //  Kl: 19:20  //  Kategori: Hverdag  //  Kommentarer: 9


Et nytt år er allerede i gang, og jeg har hele tiden tenkt at 2017 kun har bestått av oppussing. Jeg har skrevet om oppussing, planlagt oppussing, utført oppussing, og nærmest pustet oppussing. Jeg er faktisk blitt lei ordet. Men når jeg ser tilbake på det siste året så har det inneholdt så utrolig mye mer, jeg har bare glemt å ta meg tid til å reflektere over det. 2017 var jo utrolig fint! Jeg tenkte at jeg ville dele en liten oppsummering med dere.



Vi sparket året i gang med et 30-års lag. 
Jeg hadde fylt år i desember, så mamma og lille søssa arrangerte 80-talls party for meg med familie og venner. Det ble en helt fantastisk kveld, og en perfekt start på året!

   




30 000 lesere på bare noen dager. 
I slutten av januar begynte jeg å blogge, og etter bare noen dager publiserte jeg dette innlegget her som fikk enorm respons. Det ble delt mange tusen ganger, og jeg ble kontaktet av flere store mediehus. Jeg gjorde et intervju med Nettavisen som du kan lese her. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA



♥ 28. januar feiret vi Mr. Jensen sin 32-års dag. 
Vi feirer det med grilling ute ved Drammensfjorden sammen med storfamilien. Jeg skrev faktisk et blogginnlegg om feiringen som du kan lese her. Det jeg ikke skrev i dette innlegget var at vi senere denne dagen fikk vite at min lillesøster hadde en baby i magen. Lykken var stor!









♥ Jentetur til Vestlia Resort i Geilo. 
Min mamma, lillesøster og jeg reiste hit i april i regi av jomfrureiser for andre år på rad, og vi fikk en helt magisk helg sammen! Vi snakker foredrag, treningsøkter, bading, vakker natur, lange gåturer, og sene kvelder med fine samtaler og mye latter. 






 





Vegglifjell.
I mai fikk vi gleden av å bli kjent med et nytt, vakkert sted i Norge da vi ble bedt med på hyttetur til vegglifjell. Vi hadde noen kjempe fine dager sammen med min svoger og lillesøster, og jeg forelsket meg virkelig i denne plassen!











Hverdagsturer i skog og mark. 
Vi er veldig glad i friluftsliv og er alltid mye ute, men jeg har følt at vi nesten ikke har fått vært noe ute i 2017 fordi vi har måtte prioritere å jobbe på huset. Når jeg nå ser tilbake på året og bildearkivet, ser jeg at vi har fått til mange fine hverdagsturer tross alt. Her er et lite knippe.


Batteriøya i Svelvik. 



Blindevann i Svelvik/Sande.


Borgelangevann i Sande. 


Haugfoss.


Tur til Sprinkelet i Fredrikstadmarka. 
 


Høgås, Svelvik.

 


♥ Ål i Hallingdal. 
I august reiste Mr. Jensen, jeg og hunden vår på vår første ferie helt alene. Det ble en fantastisk uke! Vi nærmest bodde ute i naturen, og koste oss med lange fjellturer, fiske, båttur, mat på primusen og roen som fjellene gir. Dette var en sårt trengt ferie, og nå når jeg skriver om denne uken kribler det nesten litt i magen av å tenke på den.



















 Vi besteg Reineskarvet.
Og dette ble årets fineste topptur. Jeg gleder meg allerede til å se hva som blir 2018 sin beste topptur! 



      
 




Min lillesøster fikk sitt første barn.
Martine Grace kom til verden i september. Og jeg kjente på en enorm stolthet og kjærlighet som jeg knapt kan beskrive. Det er noe unikt ved å se en av de personene som betyr mest for deg i hele verden, bringe frem et nytt liv. Denne Tia`n var forelsket ved første blikk!





♥ Mine ord kom på trykk. 
I oktober gav Kristin Gjelsvik ut boken #branok som er en bok som tar for seg det enorme kroppspresset i dagens samfunn.  Jeg føler det som en stor ære at hun ønsket å inkludere teksten min "kjære mamma" i boken, og det føles veldig stort å ha blitt spurt om å bli en bitteliten del av denne viktige boken.







♥ Desember. 
Juletiden og det nye året kom som kastet over oss i år, men det gjorde feiringene denne måneden desto finere. Vi storkoste oss flere ganger i desember sammen med de menneskene som betyr aller mest for oss, og det ble suksess både med bursdager, juletrepynting, pepperkakebaking, julaften og nyttårsaften. Vi kunne virkelig ikke bedt om en bedre avslutning på året! 



Jeg kunne fortsatt å skrevet i det uendelige tror jeg fordi jeg har mye mer på lager fra året 2017, men jeg tenker det er greit å gi seg nå. Dere er vel allerede svette i lesemuskelen? ;) En ting er hvert fall sikkert: Når 2017 var et så bra år, kan jeg nesten ikke vente til jeg får se hva 2018 har å by på. Klarer dette året å toppe fjoråret? Det er lov å håpe! :)

Til vi skrives igjen,
Stine ♥

 • Skrevet: 25.07.2017  //  Kl: 01:37  //  Kategori: Hverdag  //  Kommentarer: 2



I skrivende stund sitter jeg i et hus ribbet ned til stenderverket. Ja, ikke helt ribbet da for halve kjøkkenet, badet og det ene soverommet har fortsatt vegger enn så lenge, men de forsvinner fortløpende. Vi driver med skikkelig oppussing og alt skal byttes ut. Vi bytter isolasjon, alle lettvegger og flytter en bæring. Vi skifter vinduer, dører og det elektriske anlegget. Vi retter gulv, endrer alle overflater og bytter kjøkken. Forhåpentligvis får vi byttet hele badet også. Det er en enorm prosess med så mange avgjørelser som skal tas at hodet jobber på høygir hele døgnet. Jeg drømmer om glava, fuktsperrer og fliser. Alle detaljer, alle farger og alle mål må stemme på millimeteren, og logistikken rundt det hele er krevende. Spesielt siden vi prøver å bo i huset samtidig! 

Det meste av jobben gjør vi selv for både Mr. Jensen og jeg er handy mennesker som liker å jobbe med ting som dette, men det elektriske anlegget, flytting av bæringen og forhåpentligvis badet, overlater vi til fagfolk. Det er greit at alt foregår etter boka, og blir utført på en god og lovlig måte. Det mest krevende med hele situasjonen er egentlig det at formen ikke tillater oss å jobbe så hardt som det vi ønsker, men sånn er det når man lever med en sykdom. Vi setter oss mål hver eneste dag, streber etter å nå dem, og prøver å glede oss over hvert eneste fremskritt. Det må rett og slett bare være godt nok! Ting får ta den tiden det tar, for jeg vet at dette kommer til å bli bra til slutt. Vi er begge perfeksjonister som gjør så godt vi kan. Da må det jo bare blir bra. Jeg har ihvertfall troen!





Naturlig nok blir det ikke mye tid til andre ting enn huset om dagen. I mellom oppussing, mannen min og hunden vår er det ikke energi til mer. Helst skulle jeg gjerne delt hele denne prosessen med dere, men det krever tid og energi å formulere gode innlegg, og det er to ting jeg overhode ikke har akkurat nå. Jeg spør meg selv hvordan fulltids bloggere får tid til alt, men svaret ligger kanskje i det at de er friske? Jeg klarer ihvertfall ikke å presse meg selv mer enn jeg allerede gjør, uansett hvor mye jeg måtte ønske. Jeg kommer sterkere tilbake når ting er litt mindre kaotisk. 

Til vi skrives igjen, 
Stine ♥

 • Skrevet: 06.05.2017  //  Kl: 10:06  //  Kategori: Hverdag  //  Kommentarer: 0






God lørdag, og et ekstra stort hei til dere som trofast tar turen innom bloggen selv på de dagene jeg ikke er aktiv. Dere skal vite at jeg setter veldig stor pris på dere! ♥ Jeg lovet at jeg skulle oppdatere dere etter turen til Geilo sist helg, men jeg har rett og slett ikke hatt tid eller energi til å samle tankene før nå. En sånn weekend tar på, selv om den var helt fantastisk! 


      










Vi Tjernsli-jentene reiste oppover sist fredag og tilbrakte 3 netter og 4 dager på Vestlia Resort i regi av Jomfrureiser. Jeg kan anbefale dem på det sterkeste. De arrangerer jenteturer verden over med opplevelser, trening og kos i fokus. Det samme var tema denne helgen, og selv om vi tre som delte suite ikke var helt i slag, fikk vi likevel en veldig fin helg med nye minner. Det skal kanskje litt til at det ikke blir bra når man samler 170 positive damer på ett og samme sted? Det ble ihvertfall et høyt lydnivå under fellesmåltidene, det kan jeg love dere! ;)






      

I løpet av helgen koste vi oss i spa avdelingen, deltok på yoga, bootcamp, korøvelse og ulike foredrag. Vi spiste god mat, tok noen drinker og danset masse. Vi rakk litt shopping, masse skravling, og en del avslapping. Vi fikk også et hysterisk morsomt stand-up show av Trine Lise Slettås Olsen hvor vi lo så vi grein! Men min absolutte favorittopplevelse i løpet av hele helgen var da vi Tjernsli-jentene gikk oss en lang tur rundt Ustedalsfjorden i strålende solskinn på søndagen. Det var virkelig helt magisk! Jeg tror ikke at jeg kan rettferdiggjøre den turen med ord, så jeg lar bildene under her tale for seg.











































Siden lillesøss er gravid ble dette trolig den siste jenteturen på en stund, ihvertfall uten barn. Det er jo på en måte litt trist å tenke på, men samtidig en del av livet. En ny epoke starter når den lille mageboeren kommer i oktober, og vi fikk nylig vite at det er en liten jente som skjuler seg der inne, så det betyr at vi etterhvert får ei ny Tjernsli-jente som vi kan lure med oss på tur. Det blir jo fantastisk fint! Hvis hun vil henge med mormor, tante-rar, og moren sin da. Det gjenstår jo å se! ;) Alt i alt så var forrige helg helt perfekt, og jeg kunne ikke bedt om så mye mer. En fin avslutning før et nytt kapittel begynner i livet til flere av oss. 

Til vi skrives igjen, 
Stine ♥

 • Skrevet: 28.04.2017  //  Kl: 07:00  //  Kategori: Hverdag  //  Kommentarer: 4


Hei fredag, deg har jeg ventet lenge på! 
For et års tid siden arrangerte Jomfrureiser sin første jenteweekend på Vestlia Resort i Geilo, og vi Tjernsli-jentene var ikke sene med å melde oss på. Det angret vi ikke på et sekund fordi vi fikk en helt fantastisk weekend med trening, spennende foredrag, sangtime med Hanne Sørvaag og underholdning fra Christine Koht. Vi kunne være med på alt i fra langturer i området og bootcamp til yoga, Aquamoves, og Afrikansk dans. Vi hadde fri tilgang til spa avdelingen, fikk servert frokost og middag, og storkoste oss hele helgen. Det var så fantastisk bra og koselig! Denne helgen gjentar vi suksessen fra i fjor, og jeg skal snart sette nesen mot Geilo. Jeg håper at vi har like flaks med været denne helgen for området rundt hotellet er helt magisk! Jeg anbefaler dere virkelig å reise dit hvis dere har mulighet engang. Jeg lovet at dere ikke vil angre! 









Ser det ikke helt nydelig ut? Jeg gleder meg til vi får pakket oss ut i bilen, kommet oss opp dit og sjekke inn på suiten! 
Følg meg gjerne på snapchat hvis dere er nysgjerrige på helgen. Brukernavnet mitt er mrsjens1.

Til vi skrives igjen, 
Stine ♥

 • Skrevet: 27.04.2017  //  Kl: 11:18  //  Kategori: Hverdag  //  Kommentarer: 8






Så lenge jeg kan huske har jeg elsket å lese bøker. Jeg har lest mye helt siden jeg var liten, og det tror jeg at jeg kan takke mamma for. Vi hadde alltid masse bøker i hus da jeg vokste opp, og det å lese ble en naturlig del av livet. Mamma leste masse og det smittet nok over på meg. Det å sette seg under pleddet, bla opp i en god bok og forsvinne inn i en annen verden er så befriende, avslappende og givende. Man koble ut på en helt egen måte og fokuserer kun på det som står i boken. Det er en så god følelse! Derfor blir jeg litt lei meg når jeg ser at folk kaller det å lytte til lydbok for å ha "lest en bok". Det stemmer jo ikke! Man har lyttet til en bok ja, og fått med seg handlingen, men man har ikke lest den, brukt hjernen og koblet ut på samme måte. Jeg har også inntrykk av at lydbøker er noe mange presser inn samtidig som de gjør ærender, ordner og styrer. Det gjør det dobbelt så trist etter min mening. Jeg håper ikke fysiske bøker og lese-kosen blir helt borte i fremtiden!







Den siste tiden har jeg lest veldig lite, men det blir ofte sånn i perioder. Når man er sliten, lite fokusert og lei er det vanskelig å få det til. Man klarer ikke fokusere på innholdet. Men så kommer det andre perioder igjen hvor man kanskje leser flere bøker i uken. Det er ihvertfall sånn for meg. I skrivende stund gleder jeg meg til å begynne på den nyeste boken til Jo Nesbø, "Tørst", men den må vente til etter helgen. Jeg skal nemlig på jentetur! (Mer om det kommer senere.) Jeg gleder meg uansett til Mr.Jensen og jeg kan begynne på boken når jeg er hjemme igjen. Vi leser nemlig sammen. Siden Mr.Jensen har dysleksi blir han veldig lett sliten når han leser, så derfor leser jeg som oftest høyt for han mens han ligger i fange mitt og lytter. Det går mest i krim og spennings bøker. De to mannlige favorittforfatterne til oss begge to er nok Jo Nesbø og Dan Brown. Jeg prøver å få Mr.Jensen med på å lese en bok eller ti med husmorporno også, men han nekter! Det er rart det der ;)





Hvilke mannlig(e) forfatter(e) er din favoritt? Har du noen gode bøker å anbefale?

Til vi skrives igjen, 
Stine ♥

 • Skrevet: 16.04.2017  //  Kl: 22:32  //  Kategori: Hverdag  //  Kommentarer: 9





Tenk at det er søndag kveld allerede og at påsken snart er over - Hvor ble denne langhelgen av? Eller jeg vet jo egentlig det fordi vi har fylt den med mennesker vi er glad i. Det ble en helt annet påske enn vi i utgangspunktet trodde! Vi har kost oss med grilling sammen med familie, hatt overnattingsbesøk fra våre nieser, og vært på fisketur med nevøene våre. Vi har spist masse god mat og alt for mye snop. Vi har lekt, sett på filmer og spilt spill. Skravlet, ledd og slappet av. Det har vært så fint! Jeg er skikkelig sliten, men på en god og tilfreds måte. Det gjør meg takknemlig ♥












Bildene ovenfor er fra dagens fisketur. Ser det ikke herlig ut? Nå kjenner jeg at jeg er mer enn klar for en ny uke, og jeg gleder meg til å gjemme godisen bakerst i skapet igjen i morgen. Det er blitt litt for mye søtt denne helgen merker jeg! En del venter med å starte uken til tirsdag siden det er en helligdag i morgen, men jeg er overmoden for hverdagen. Ikke det at den kommende uken blir normal fordi jeg har ganske mange ting på tapeten, men litt struktur skal jeg alltids klare. En ting er ihvertfall sikkert; Denne påsken kommer jeg til å leve lenge på! :)

Har dere hatt en fin påske?

Til vi skrives igjen,
Stine ♥

 • Skrevet: 14.04.2017  //  Kl: 13:15  //  Kategori: Hverdag  //  Kommentarer: 7





God langfredag folkens ♥ Hadde dere en fin skjærtorsdag i går?
Tradisjon tro innvilget vi grillsesongen hos min svigerinne og svoger sammen med deres 3 barn, min andre svigerinne og svoger og deres to barn i går. Det var så koselig! Det ble latter, masse god mat, påskequiz og påskerebus. Niesene og nevøene mine lagde underholdning, tullet, tryllet og danset. Dette er en tradisjon jeg håper vi aldri slutter med! Vi var heldige og fikk opp til flere påskeegg alle sammen, og jeg hadde virkelig ikke lyst til å reise hjem når klokket nærmet seg en ny dag og det var på tide å komme seg i seng. Denne dagen kommer jeg til å leve lenge på. Jeg gleder meg allerede til neste gang! 

















Senere i dag får vi overnattingsbesøk fra våre to små nieser, og det blir stas! Gjett hvem tante og onkel som kommer til å slukne tidlig i morgen kveld?! Jeg hører rykter om pannekaker og prinsessefilm, så her er det bare å børste støv av barnet i seg. Fritt for å være askepott! ;)

Til vi skrives igjen, 
Stine ♥

 • Skrevet: 12.04.2017  //  Kl: 11:09  //  Kategori: Hverdag  //  Kommentarer: 10





For mange starter påskeferien for fullt i dag, og jeg ser på sosiale medier at mange skal på fjellet i påsken. Jeg er så misunnelig! Egentlig har jeg ingen grunn til å være det, jeg har fått tilbudet om hyttepåske på fjellet selv, men av diverse grunner takket vi nei denne gangen. Det hindrer meg like vel ikke i å ønske meg til fjells med ski på beina, te i termosen, kvikklunsj og en god bok i solveggen. Oh my, det er fantastisk det! 

De siste årene har vi faktisk ikke vært på noen ferie sammen, og nå når jeg skriver om det kan jeg faktisk ikke huske sist vi var det! Jeg var på en jenteweekend i Geilo i fjor vår, og Mr. Jensen var en langhelg på guttetur sommeren før, men det er også det, hvis man ikke regner med teltturene våre ute i friluft da. Det er litt trist ikke sant? Vi har derfor planlagt flere hotell/hytte turer det neste halvåret, blant annet en uke sammen i Ål i Hallingdal. Det blir så fint! Den første turen som står på planene er en ny jenteweekend i Geilo og jeg ser frem til dager med masse turer, treningsopplegg, bading og tid med to av de beste i hele verden. Mer om det skal dere selvfølgelig få litt nærmere - det er faktisk ikke mange ukene igjen!

Enn så lenge får jeg sitte her hjemme å dagdrømme, glede meg og nyte de nære tingene i stedet. Det er i grunnen veldig fint det også. I morgen blant annet skal vi grille med mange vi er veldig glad i, og det gleder jeg meg skikkelig til! ♥

Hva er dine påskeplaner?

Til vi skrives igjen, 
Stine ♥


 • Skrevet: 08.04.2017  //  Kl: 20:56  //  Kategori: Hverdag  //  Kommentarer: 5





God kveld folkens ♥ Har dere hatt en fin helg så langt? Det har vi, på tross av hvor dårlig formen har vært det siste. I går bestemte jeg meg rett og slett for å ignorere kroppen min. Nok var nok! Jeg trengte å dra med selv ut av dvalen og føle at jeg fikk gjort noe fornuftig. ME er en møkkasykdom, og jeg vet at det ikke hjelper å presse seg fordi man som oftest blir straffet for det, men jeg følte bare at skulle jeg være ødelagt kunne jeg like godt være ødelagt og få gjort noe fornuftig samtidig sant?! Så derfor presset jeg meg selv fra jeg sto opp til jeg la meg ved å gå tur, vaske bilen innvendig og utvendig, vaske hele huset, og handle inn det meste av mat for den neste uken. Jeg kjørte på helt til kvelden kom og jeg hadde nok ikke klart det uten et par runder med smertestillende, men jeg klarte det faktisk med glans. Og vet dere hva? Jeg var i overraskende god form da jeg våknet i dag. Snakk om en fin gave å få!

Jeg kjenner jeg er sliten så jeg har tatt det rolig i dag, men vi har blant annet vært ute på en fin tur ved et naturreservat her i området. Der viste Mr. Jensen meg en båthavn jeg ikke visste at fantes engang, noe som gledet meg stort. Jeg elsker å utforske nye steder, og synes det er ekstra gøy når det dukker opp noe nytt i områder hvor jeg egentlig er veldig godt kjent. Da føles det ekstra spennende og overraskende. Hermine var selvfølgelig også med, det er hun jo alltid, og hun storkoser seg virkelig på tur om dagen. Hun er helt spinnvill, og det er så gøy å se. Hun er nok litt våryr!














Etter turen dro vi hjem å lagde middag, og nå tror jeg det skal bli greit å flate ut på sofaen. Vi er blitt tipset om en dokumentarserie med Lars Monsen der han er på tur med et par andre, så jeg misstenker at det blir noen episoder av den sammen med strikketøyet og alt for mye smågodt. En perfekt rolig lørdag hjemme i sofakroken er ikke å forakte, selv om jeg av en eller annen grunn føler meg ekstremt gammel når jeg skriver dette. Innvendig er jeg ute på byen og fester for harde livet altså. Jeg lover. Æresord.

Til vi skrives igjen,
Stine ♥

 • Skrevet: 02.04.2017  //  Kl: 23:09  //  Kategori: Hverdag  //  Kommentarer: 7





God søndagskveld folkens ♥ 
Det er snart på tide å finne sengen, men jeg må bare innom å skrive til dere før jeg legger meg. Jeg håper at dere har hatt en like fin dag som meg?! Da jeg sto opp i morges var solen fremme på himmelen, så jeg bestemte meg for å ta med meg Hermine ut på lang tur i skogen. Det var så deilig! De av dere som følger meg på snapchat fikk være med på deler av turen, og man kan vel si at storyen min ble i lengste laget i dag. Det virket likevel ikke som om det plaget så mange for de som snappet meg tilbake takket for turen. Sånne snap setter jeg stor pris på! :) Følger du meg ikke allerede kan du gjøre det ved å legge til brukernavnet mrsjens1.





Underveis på turen i dag møtte vi på mye folk så det er tydelig at våren er her. Jeg blir like overrasket hvert år over mengden mennesker som finnes i området fordi på vinterstid ser man nesten ingen. Naturen begynner også å våkne til liv, det var blomster og fuglekvitter over alt, og det ble faktisk så varmt i stad at jeg måtte ta av meg til t-skjorten. Den følelsen var priceless! 









Nå føler jeg meg klar til å ta fatt på en ny uke i morgen, og jeg har bestemt meg for å prøve å kjøre hardt!
Håper dere får en god natt søvn alle sammen.

Til vi skrives igjen, 
Stine ♥

 

 • Skrevet: 31.03.2017  //  Kl: 14:00  //  Kategori: Hverdag  //  Kommentarer: 15





Sånn! Da var det helg igjen, joggebuksen er inntatt og vi har planer om å gjøre absolutt ingen ting de neste par dagene. Ikke det at verken joggebukse eller "å gjøre ingen ting" er noe nytt her i gården, men denne helgen er det planlagt avslapping som står på planen og dermed føles det litt annerledes. Det er så teit! Egentlig skulle vi hatt besøk denne helgen, men jeg måtte avlyse i går siden vi rett og slett ikke har noe å gi om dagen. Jeg er så tom! Det passer ekstra dårlig å være sånn her når vi egentlig skal planlegge oppussing, men hva får man gjort liksom?! Jeg håper at ordentlig ro denne helgen gjør underverker så vi virkelig får satt i gang planleggingen til uken. Det hadde vært supert så kryss gjerne fingrene for oss!

Nå skal jeg svinge meg rundt, ta en rask dusj og komme meg i butikken. Det står taco-fredag etterfulgt at strikking, godis og en eller annen serie/film på tapeten i kveld. Håper dere får en super fredag ♥

Til vi skrives igjen, 
Stine ♥




 

 • Skrevet: 29.03.2017  //  Kl: 15:00  //  Kategori: Hverdag  //  Kommentarer: 6





Hei solstråler.
Jeg håper dere skinner litt ekstra i dag fordi utenfor vinduet her er det sur vind og grått vær. Det gjør egentlig ingen ting for både Hermine, Mr.Jensen og jeg er rimelig slitne etter gårsdagen, og av en eller annen grunn får jeg mindre dårlig samvittighet av å ikke gjøre noe hvis været er grått. I går var vi på besøk hos noen venner av oss som nylig har fått et nytt tilskudd til familien. For en rolig og fin baby. Hun var så søt! Storesøsteren var så stolt og like herlig som alltid. Vi hadde en kjempe fin dag med lek, kos og skravling. Det er morsomt å finne fram barnet i seg, sette seg ned på gulvet og leke med en 3 åring. Barnelatter er helt fantastisk, og fantasien til småtroll imponerer meg virkelig. Tenk å kunne være så tilstede, kreativ og fantasifull! Dagen og kvelden fløy av sted, selv om jeg ville at den aldri skulle ende. Det var så koselig! Vi var hjemme sent i natt og kom oss enda senere i seng. Jeg håper virkelig at det ikke blir lenge til neste gang! ♥



På vei til firkløveret i går stoppet vi innom Haugfossen og tok noen bilder. Det var jo så nydelig vær! Anbefaler dere å stoppe innom her og gå langs fossen hvis du er i området.










Senere i dag skal jeg krabbe under pleddet å kose meg med strikketøyet foran en serie, men før den tid må jeg få gitt Hermine en god tur og handlet inn litt mat. Vi har spist elendig denne uken, hoppet over masse måltider og drukket alt for mye brus. Jeg skjønner ikke hvorfor det skal være så fordømt vanskelig å spise sunt og regelmessig? Det hadde sikkert vært lettere hvis jeg var glad i å spise mat eller å lage mat, men jeg liker egentlig ingen av delene. Hodet mitt sier at mat er noe man spiser bare for å overleve. Nå ja, det er et tema vi kan skrives om en annen gang ;)

Håper dere har hatt en strålende dag så lang!

Til vi skrives igjen, 
Stine ♥

 • Skrevet: 27.03.2017  //  Kl: 11:00  //  Kategori: Hverdag  //  Kommentarer: 12





Hei mandag, ny uke og nye muligheter - Du kunne ikke kommet fort nok!
De siste ukene har mildt sagt vært skikkelig tunge så jeg er i overkant klar for en ny start. Jeg mener ikke å klage for siden torsdag har formen vært bedre og helgen har vært skikkelig fin. Den har bestått av sol, flotte naturopplevelser, bursdag med familien og et nytt minne for livet. Jeg kunne i grunn ikke bedt om så mye mer ♥ 

Jeg må være ærlig med dere å fortelle at jeg synes det her med å blogge er blitt vanskelig den siste tiden. Det er derfor det ikke er kommet så mange oppdateringer fra meg på en stund. Det er mange ting jeg ønsker å skrive om å dele, men siden livet består av så mange andre mennesker er det vanskelig å skrive de tingene jeg har på hjertet uten å blande inn noen andre i det jeg skriver. Jeg ønsker nemlig å skrive om opplevelser, følelser, ting som er ekte og ting som betyr noe for meg fremfor å skrive om det overfladiske og skjule meg bak en fasade. Jeg skjønner hvorfor mange bloggere velger å skrive om det helt overfladiske fordi det krever mye mindre og gir mindre fallhøyde. Det er jo tross alt begrenset hvor feil du kan tråkke hvis du skriver om mascara. Jeg mener ikke at det er noe galt i å skrive på den måten, jeg tror vi trenger steder hvor vi kan drømme oss bort i mote, glitter og glam fordi vi har godt av en motpol til all elendighet i verden, men jeg personlig kommer aldri til å kunne skrive på den måten. Jeg er allerede blitt 30 år og prøvde mitt første sett med løsvipper noen sinne i går liksom. Det sier vel litt om at jeg er tidenes fashionista som virkelig henger med på den fronten! ;)

Jeg vet egentlig ikke hva jeg vil frem til med dette innlegget. Jeg vet ikke engang hvorfor jeg føler jeg må forklare meg. Kanskje jeg føler at jeg skylder dere som leser bloggen min det? Jeg setter så enormt stor pris på dere og alle tilbakemeldingene dere har gitt meg siden jeg begynte å blogge i slutten av januar. Det har vært veldig givende og lærerik! Jeg kommer til å fortsette å skrive fordi jeg elsker det og jeg kommer til å fortsett å dele ting med dere i fremtiden, men jeg er nødt til å bli flinkere til å stole på min egen dømmekraft i forhold til hva jeg vil dele. Jeg merket at jeg begynte å begrense hvilke emner jeg skrev om og hvilke meninger jeg ytret, og det er ikke sånn jeg har lyst til å være. Vi får se hvordan det blir i fremtiden og om jeg klarer å bryte mine egne barrierer i forhold til offentligheten.  

Til vi skives igjen, 
Stine ♥












 • Skrevet: 12.03.2017  //  Kl: 16:22  //  Kategori: Hverdag  //  Kommentarer: 16


God søndag, og velkommen til tidenes man flu.
Man skulle kanskje tro at det er mannen i huset som har blitt syk, men da gjetter man feil. Det er nemlig fruen selv som har inntatt noen slitsomme basiller, fått feber og føler seg påkjørt. Jeg er skikkelig pjusk og sutrete, rett og slett en fryd å være sammen med. Mr. Jensen er en heldig mann. Ha,ha! ;)

Mens jeg ligger her rett ut på sofaen og synes synd på meg selv mimrer jeg tilbake på de siste to ukene. De har vært så fine! Jeg har fått vært mye sammen med mennesker jeg er glad i, gått turer, vært i bursdag, og kost meg masse. Det har vært så fint! Jeg har vært uten Mr. Jensen veldig mye i disse ukene så vi har fått litt tid til å savne hverandre. Det var derfor helt magisk å komme hjem til han igjen på fredag. Selv om vi har kjent hverandre i 17 år, savner jeg han veldig fort når vi ikke er sammen. Jeg hører folk si at man har godt av å savne hverandre litt, og det ligger sikkert noe i det, men jeg trives aller best når vi er i nærheten av hverandre. Jeg elsker rett og slett at jeg får lov til dele livet mitt med han. Jeg er så heldig! ♥

De siste ukene har det blitt mange turer ute både i Vestfold her jeg bor, men også i Akershus og Østfold. Jeg har gått flere av barndommens stier til fots, og tenkt tilbake på mange av de ulike minnene jeg sitter med. Jeg har passert mine barneskoler, min ungdomsskole, og en av mine videregående skoler. Jeg har gått forbi steder jeg har bodd, sett husene til gamle skolevenninner, og sett endringer som er skjedd på steder vi pleide å leke. Under kommer et lite knippe bilder fra noen av stedene jeg har besøkt de siste to ukene. De gir dere kanskje et lite innblikk i hvor jeg kommer fra og har tilhørighet. 


Nannestad: 


Den første barneskolen min, Preståsen skolen.




Huset mamma og pappa bygde på slutten av -80 tallet. Her bodde jeg til det året jeg fylte 10 år.


Skedsmokorset:


Lysløypa i Tæruddalen. Den var et HAT i gymtimene på ungdomsskolen husker jeg, men nå som voksen elsker jeg å gå der. Jeg går der faktisk så ofte jeg har mulighet, og i perioder nesten hver eneste gang jeg er på Skedsmokorset.




Den fine jenta vår, Hermine, som alltid er med på tur ♥


Fredrikstadmarka:










"Sprinkelet" i Fredrikstad. Et helt ok utsiktspunkt, med mange fantastiske turmuligheter i området rundt. Jeg elsker ALT med Fredrikstadmarka så jeg kan virkelig anbefale å bruke litt tid i skogene der. Løyper finner man dessuten med mange ulike distanser, så her er det noe for en hver smak (og fysiske form).


Nå skal jeg tulle meg inn i pleddet, helle inn på med væske og begrave meg i et par episoder med "Kongen av Queens". Er det noen som kan få meg til å le så er det Doug. Når jeg tenker etter så er han egentlig prikk lik Mr. Jensen! Ja sånn pluss/minus 30-40 kilo da.

Til vi skives igjen, 
Stine ♥

 • Skrevet: 24.02.2017  //  Kl: 17:08  //  Kategori: Hverdag  //  Kommentarer: 10


YES! I dag fikk jeg gått min første tur etter at jeg tråkket over på søndag. For en deilig følelse!
Beinet mitt er fortsatt litt hovent, slarkete og sårt, men jeg har noe som kalles en air cast som jeg kan bruke når jeg går. Det er en form for skinne. Den passer i skoen, støtter opp, avlaster og gjør det umulig å tråkke over på nytt. En genial oppfinnelse. Det ble ikke lange turen jeg gikk, men med det nydelig været som er her i dag så føltes det like vel fantastisk. Hermine og jeg fikk også koselig selskap på turen, noe som gjorde den enda bedre. Det er sånne små ting som gjør meg takknemlig ♥



Jeg vil oppfordre dere alle sammen til å gi en ekstra klem til noen dere er bryr dere om i kveld.
Fortell noen at dere er glad i dem, og ikke ta dagen eller de små øyeblikkene for gitt. 
Vi har ingen garanti for morgendagen, og man vet aldri når livet snur. Det kan skje på sekundet. Ikke glem det. ♥

Til vi skrives igjen, 
Stine ♥

 • Skrevet: 21.02.2017  //  Kl: 20:31  //  Kategori: Hverdag  //  Kommentarer: 6


God tirsdagskveld ♥ På søndagen klarte jeg kunststykket å tråkke over på tur. Jeg hadde vært ute i skogen med hunden vår Hermine og hunden Simba som vi passet, og på vei hjem tråkket jeg over, falt fremover og sklei bortover isen. Hundene løp hver sin vei fordi jeg mistet dem i fallet, men de forsto alvoret og kom da jeg ba dem om det. Heldigvis skjedde dette langs veien etter at vi var kommet ut av skogen, så jeg fikk ringt Mr. Jensen slik at jeg fikk hjelp. Det hadde vært en utfordring hvis dette hadde skjedd oppe i skogen og jeg skulle kommet meg hjem på egenhånd med to hunder og et ødelagt bein for å si det sånn. Tross alt kunne jeg ikke bedt om at det skjedde på et bedre sted sånn sett. Siden søndag har jeg derfor vært rimelig immobil, og det er jo mildt sagt frustrerende. Heldigvis går det fremover. Dette er ikke første gangen jeg forstuer beinet for å si det sånn, men det var lenge siden sist nå! Beinet føles mye bedre i dag så jeg klarer å gå litt på det her hjemme, men det er nok enda en liten stund til at jeg kan ha på meg sko eller gå med det ned over tid. Det er ganske hovent, slarkete og sårt. Men jeg får holde fokus på det positive: Det går tross alt fremover! 

Siden beinet begrenser meg såpass mye blir det naturligvis mer å gjøre på Mr. Jensen. Han er virkelig fantastisk og jeg får så dårlig samvittighet som må "mase på han" om alt mulig. Han gjør jo ting med glede og jeg ville jo gjort det samme for han hvis det var motsatt, men like vel. Det føles alltid bedre å gi enn å få, er dere ikke enig? For at han i alle fall skulle slippe å begi seg ut på langtur med Hermine i dag, sendte jeg en melding til en nabo å spurte om vi kunne få låne hunden hennes noen timer slik at de kunne leke, kose seg og slite hverandre ut. Det fikk vi lov til, så i ettermiddag har vi hatt besøk av Kajsa. Hun er av samme hunderase som Hermine, altså en chihuahua. Det er så herlig å se de sammen fordi de er virkelig bestevenninner og storkoser seg i lag. Vi er kjempe heldig som har henne og eieren hennes i nærheten! 








Kajsa i front og Hermine bak. 

Det positive med å sitte med "beinet på en stol" er at man får masse tid til ting man vanligvis ikke prioriterer. Sånn som å lese eller strikke. Jeg elsker begge deler, og mannen har lenge ønsker seg flere par med tovede tøfler (Luffer som vi kaller dem) så produksjonen er i gang. Jeg strikker litt til vanlig også, men ikke så mye som nå! Ingen ting er så galt at det ikke er godt for noe, er det ikke det man sier ;) 

Tusen takk for at nettopp DU titter innom her og leser bloggen min. Det setter jeg veldig stor pris på! 

Til vi skrives igjen,
Stine ♥

 • Skrevet: 18.02.2017  //  Kl: 12:46  //  Kategori: Hverdag  //  Kommentarer: 7





Da jeg var tenåring begynte jeg å røyke. Det var ganske vanlig den gangen. Kanskje like vanlig som snus er i dag, om ikke enda mer?
Jeg husker faktisk ikke helt hvor gammel jeg var da jeg begynte å røyke, men jeg mener det var i 8-ende eller 9-ende klasse på ungdomsskolen. Jeg tror jeg røykte noe da jeg møtte Mr. Jensen for første gang i år 2000. Kanskje ikke like mye og regelmessig som i senere tid, men like fullt røyking. Da var jeg 13 år.

17. Januar 2015, altså for 2 år, 1 måned, og 1 dag siden, stumpet ekteparet Jensen røyken for siste gang. Det skjedde faktisk ganske brått og totalt uventet. Jeg mener å huske at det var på en onsdag. Vi hadde prøvd å slutte mange ganger tidligere, men denne gangen gjorde vi en ting annerledes; Vi brukte snus som et hjelpemiddel. Mange vil sikkert si at det er helt idiotisk å bytte ut røyk med snus, og jeg er helt enig og vil ikke anbefale det videre til noen, men for oss fungerte det faktisk! Det ble løsningen frem til den 16. mai i fjor, da vi også sluttet med snusen på en like brå og uforberedt måte. Og det har gått så fint! Når vi byttet ut røyken med snus var tankesettet mitt helt annerledes enn da jeg røykte fordi jeg aldri har likt snus. Jeg har aldri hatt lyst til å snuse. Derfor visste jeg at jeg ville klare å slutte med det mye lettere enn med røyken, og jeg hadde rett. Da vi sluttet å snuse savnet jeg ikke snus et sekund, men jeg ble plutselige røyksyk igjen. Hadde vi sluttet med snusen tidligere enn det vi gjorde så hadde jeg kanskje begynt å røyke igjen, men siden det var gått over et år siden vi stumpet røyken var ikke det et alternativ. Etter så lang tid sitter det jo kun i hodet og jeg er da sterkere mentalt enn som så?! Det tok i alle fall ikke lang tid før jeg sluttet å være røyksyk igjen, og nå når jeg skriver dette synes jeg det er sprøtt at vi noen gang har røykt over hodet. Det at vi snuste glemmer jeg ofte. Det er så fjernt, selv om det ikke er et år siden vi sluttet engang, og jeg føler egentlig ikke at det ble en ordentlig vane for meg på det drøye året vi gjorde det, selv om eksperter sikkert ville vært uenig. Nå kan vi uansett kalle oss nikotin-fri, og jeg er så fornøyd med det.
Det er deilig for helsa, kondisjonen og lommeboken. Hurra!

Røyker eller snuser du?


Begge bildene i innlegget er av meg fra 2009. Vi røykte egentlig aldri inne så jeg ble overrasket da jeg fant dette bildet i arkivet!

Nå gjenstår det bare å knekke gåten på denne brusavhengigheten jeg har pådratt meg i voksen alder. Den vet jeg at jeg er langt i fra den eneste som sliter med der ute! Når jeg var yngre drakk vi nesten aldri brus det jeg kan huske, bare til spesielle anledninger og søndagsmiddager. Jeg håper jeg skal klare å bli sånn igjen en dag. Jeg vil ta tilbake kosen med det! Når jeg finner løsningen en gang i fremtiden skal jeg hviske den videre til dere som sliter, men enn så lenge så tror jeg at jeg skal gå inn på kjøkkenet å finne meg et stort glass med cola. Ja jeg vet det - Jeg er et svakt, svakt menneske! ;)

 

 • Skrevet: 15.02.2017  //  Kl: 09:15  //  Kategori: Hverdag  //  Kommentarer: 9


Før jeg publiserer tekster og innlegg her på bloggen leser jeg alltid gjennom dem flere ganger. Jeg leser, retter og vurderer. Når jeg så er fornøyd, gir jeg utkastet videre til Mr Jensen som gjentar hele prosessen jeg nettopp har gjort. Han leser, påpeker og kommenterer. Til slutt, etter rettelser og en felles enighet, godkjenner han innlegget. Omhandler teksten meg eller oss stopper prosessen her og innlegget blir publisert, men omhandler det noen andre så sendes utkastet videre til dem. De får så mulighet til å se over å rette meg. Si nei eller godkjenne en publisering.

I går publiserte jeg et bilde på bloggen i dette innlegget her. Verken jeg eller mannen så noe feil da vi gikk gjennom innlegget. Jeg var fornøyd og innlegget ble publisert. Men så la jeg merke til en ting i går kveld. En ting som fikk meg til å smile fordi ingen har sett det eller kommentert det. Vanligvis, hvis det er en stor feil i et innlegg, sender noen privat melding for å påpeke dette. Det skjedde ikke i går. Feilen er egentlig ganske stor, men like vel er den tydeligvis nærmest usynlig. Kan du se feilen med dette bildet som jeg la ut i går? 




Jeg venter med å godkjenne eventuelle kommentarer slik at dere ikke kan finne svaret i kommentarfeltet!
Håper dere har hatt en flott start på onsdagen ;)



Om meg



Heisann. Jeg heter Stine Tjernsli Jensen. Jeg er noens datter, søster, kone, nabo og venn. Her på bloggen skriver jeg hovedsakelig om min hverdag på godt og vondt - mine tanker og opplevelser i livet. Du må gjerne følge med meg videre i mitt perfekte uperfekte liv.

+ Følg bloggen




Kategorier


Arkiv


Siste innlegg



Copyright


Bloggdesign

  Design og koding av Silje Lien

  Nyeste innlegg av Silje Lien: