• Skrevet: 29.04.2017  //  Kl: 17:36  //  Kategori: Foto  //  Kommentarer: 6


Når du leser dette innlegget storkoser jeg meg forhåpentligvis i Geilo sammen med masse fine folk. Er du nysgjerrig på hvorfor jeg er i Geilo kan du lese om det i gårsdagens innlegg her inne på bloggen. Mer om det kommer også senere, men i mellomtiden tenkte jeg at dere kunne kose dere med noen aldri så fine blinkskudd som har blitt tatt de siste årene. Noen av bildene burde kanskje ikke vært på bloggen (les: Rumpa til Mr. Jensen) men sånn kan det gå når fruen i huset har fri tilgang til arkivet. Beklager at bildekvaliteten er så som så, men disse bildene er tatt "i øyeblikket" og med alt i fra telefoner til dårlige kameraer. Håper dere liker dem! 


  
Hva er oddsen for at du tar på deg et rådyr-filter på snapchat også dukker det opp et rådyr i hagen som du får med deg i bakgrunnen på bildet? "Hermine er skikkelig søt og snill altså. Æresord!" ;) Når du får et bilde av tryne til mannen din som gjør deg overbevist om at det var han som sto modell for pannekaken i "Eventyret om pannekaken" av Asbjørnsen og Mo. Har du sett!#HUMLE_JÆVEL


Når du og lillesøss prøver å ta selfies, men det dukker opp noe rare greier i bakgrunn...

  
  
Er det rart vi elsker han?!! ♥

Hvilket blinkskudd er din favoritt?

Til vi skrives igjen, 
Stine ♥

 

  • Skrevet: 27.02.2017  //  Kl: 22:06  //  Kategori: Foto  //  Kommentarer: 12

♥ Det finnes noe vakkert selv ved grå dager. Det gjelder bare å se litt ekstra godt etter ♥


  • Skrevet: 05.02.2017  //  Kl: 17:37  //  Kategori: Foto  //  Kommentarer: 16

Oh lord. Milde måne. Djisses. Hva er det vi har tenkt med alle disse årene?
Helt siden 2002 har vi tatt digitale bilder, men tror dere vi har gått igjennom dem fortløpende? Nei det har vi ikke! Eller vi har jo på en måte det fordi Ole har alltid vært flink til å fordele de i mapper etter år, begivenheter, personer osv, men vi har aldri slettet dårlige bilder etter hvert som de er blitt lagt inn. Derfor ligger absolutt alle bilder vi har tatt på pcen, og det er mye bilder det. Det er faktisk helt syke mengder!
Jeg skjønner jo veldig godt hvorfor vi har tatt vare på bilder som disse under her for eksempel.
Kvaliteten og motivet er jo til å bli slått i bakken av! ;)

 OLYMPUS DIGITAL CAMERA  OLYMPUS DIGITAL CAMERA  OLYMPUS DIGITAL CAMERA   

Etter å ha sluntret unna oppryddingen i 15 år var det vel på tide å begynne, men fy søren for en jobb. Det kommer til å ta så lang tid! Heldigvis er Ole mer tålmodig med sånne ting enn det jeg er så det er vel en fare for at han får mesteparten av jobben stakkars. Det eneste morsomme med det må jo være å mimre tilbake til alt det koselige og fine vi har opplevd i løpet av alle disse årene. Det er ikke lite på 15 år!  Jeg har prøvd å plukket ut et lite knippe å vise dere, men jeg er skuffet over hvor få bilder som finnes av oss to sammen. Det er noe vi helt klart må bli flinkere på i fremtiden!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Vår første julaften sammen, 2003.

 
Bildet fra vår første sydentur med venner. 2005, Bulgaria.


Pirat bryllup, 2009. Det kommer ikke så godt frem på bildet, men Ole barberte faktisk et dødninghode i bakhode for anledningen.Julebord på Losby gods, 2011.

        
En helt vanlig kveld hos Mr og Mrs Jensen, 2014.


Gaustatoppen, 2016.

Det skal bli så godt når vi er ferdig med gjennomgangen! Kanskje vi etterhvert skal sette oss ned å bestille noen bildebøker fra hvert år? Eller bare fra spesielle hendelser? Det er noe mye mer sjarmerende med å bla i fysiske bilder fremfor å bla i dem på pc synes jeg. Det blir egentlig aldri til at man viser frem bildene eller koser seg med dem når man oppbevarer dem digitalt. Sånn sett savner jeg den tiden hvor man måtte fremkalte alle bildene man tok. Hvordan gjør dere det med bildene deres? Har dere noen lure tips til oppbevaringsystem? Og fremkaller du noen gang bilder lenger?  Om megHeisann. Jeg heter Stine Tjernsli Jensen. Jeg er noens datter, søster, kone, nabo og venn. Her på bloggen skriver jeg hovedsakelig om min hverdag på godt og vondt - mine tanker og opplevelser i livet. Du må gjerne følge med meg videre i mitt perfekte uperfekte liv.

+ Følg bloggen


ReklameKategorier


Arkiv


Siste innlegg


Lenker


Copyright


Bloggdesign

hits