hits
 • Skrevet: 22.02.2018  //  Kl: 21:51  //  Kategori: Friluftsliv  //  Kommentarer: 6


God kveld i stuen!
Jeg trodde at gårsdagens skitur som jeg skrev om tidligere i dag var magisk, men dagens fottur med mann og hund trenger jeg ikke engang å kommentere. Bildene taler for seg selv! Det var akkurat dette jeg trengte etter en dårlig natt uten noe søvn. 

Fy søren, vi er heldig med plassen vi bor på! Jeg håper at jeg aldri, aldri, ALDRI kommer til å ta dette forgitt ♥ Jeg prøver å suge det til meg, og virkelig nyte hver eneste opplevelse jeg får ute i det vakre landet vårt. Naturen er fantastisk! Ekte, vill og uredigert. Jeg kan nesten ikke vente til det blir varmere i været så vi kan flykte til skogs med telt og fiskestang!...  Men først skal jeg nyte mer av winterwonderland i helgen, og det håper jeg at dere gjør også! ♥

 • Skrevet: 22.02.2018  //  Kl: 10:42  //  Kategori: Friluftsliv  //  Kommentarer: 5


Hei fine folk ♥ I går fikk jeg endelig funnet frem skiene å lagt ut på den første skituren denne sesongen. Gjett om det var deilig! Faktisk er det den første skituren min på kanskje tre (?) år. For et par år siden lå jeg nemlig med vannkopper da det var skiføre, og i fjor vet jeg ikke om det var nok snø? Jeg fikk hvert fall ikke rotet meg til å gå på ski i fjor heller. Egentlig er det kjempe trist fordi jeg elsker å gå på langrenn. Det er dessverre blitt dårligere vintre her jeg bor, så mulighetene begrenser seg vanligvis. Men i år skuffer ikke kong vinter, og det er jeg veldig glad for. Selv om jeg vet at det er veldig mange som ikke er enig med meg når det kommer til det! ;) Jeg skal prøve å få inn mange flere skiturer i tiden fremover nå, og hvis du vil følge med meg på turene eller generelt i hverdagen er det bare å legge meg til på snapchat. Brukernavnet mitt er mrsjens1.

Ser det ikke magisk ut?
Jeg håper dere har en fantastisk torsdag! :)


Til vi skrives igjen, 
Stine ♥


Lyst til å følge bloggen videre?
Du finner den på facebook ved å trykke her. 

 • Skrevet: 11.04.2017  //  Kl: 19:43  //  Kategori: Friluftsliv  //  Kommentarer: 12

I dag har vi vært ute å fisket langs Drammensfjorden så man skulle kanskje tro at det var årets første fisk overskriften refererer til, men den gang ei. Mr. Jensen har allerede dratt opp flere fisk fra fjorden i år, mens denne fruen prøvde fiskelykken for første gang i år i dag. Den lykken var det bare å se langt etter for på tross av at vi kunne se ørreten i vannet ville de ikke bite på uansett hva vi brukte av sluker. Utrolig irriterende! Ole fikk en liten ørret tidligere på turen, men det var også det. Nei, det overskriften refererer til var mitt fantastiske fall i stad som resulterte i årets førte bad. Dere skulle sett det! Vi hadde nettopp begynt å fiske og jeg trodde jeg hadde funnet grom-plassen. Jeg var til og med litt eplekjekk, og var sikker på at jeg skulle få den første fisken på turen! Jeg sto på en stein halvveis ute i vannet og kastet da det kom noen store bølger. Jeg så etter muligheter for å trekke meg tilbake siden jeg skjønte at steinen jeg sto på kom til å bli våt, men siden bølgene kom såpass fort ble jeg stående. Da de roet seg var jeg lettet over at jeg ikke var blitt skylt ut i vannet eller våt, men jeg jublet for tidlig fordi så fort jeg begynte å bevege meg mistet jeg feste under beina. Vannet hadde gjort steinen jeg sto på såpeglatt, og det var derfor ingen sted jeg kunne få nytt fotfeste så jeg sklei bare pent og pyntelig ut i fjorden, landet på rompa, og satt der med vann til over navlen. Takk skal du søren meg ha! Så da var det bare for meg å tusle tilbake til bilen, sette meg på et håndkle og reise hjem for å skifte før vi omtrent hadde begynt. Og gjett hva? Det var jo selvfølgelig mens jeg var borte at Mr. Jensen fikk dagens eneste fisk. Hvor RAN er ikke det? Den dusten! Hadde han ikke hatt bildebevis hadde jeg nektet å tro på han.


På tross av et ufrivillig bad og en svipptur hjem ble dagen utrolig fin. Det blir garantert ikke lenge til neste gang for å si det sånn! Jeg skal bare klekke ut en plan først slik at det blir jeg som fanger stor`ørreten og Mr. Jensen som får kjenne på fjorden. Mohahaha ;)

Til vi skrives igjen,
Stine ♥

 • Skrevet: 14.03.2017  //  Kl: 18:22  //  Kategori: Friluftsliv  //  Kommentarer: 4

Da jeg var yngre drømte jeg meg alltid bort til varmere strøk når jeg tenkte på ferie. Jeg har vært heldig å få oppleve mange reiser til utlandet og er evig takknemlig for det, men som voksen er turer og ferier i Norge blitt det jeg setter mest pris på. Kanskje fordi det føles minst stressende med tanke på sykdommen min? Vi har i alle fall bestilt årets sommerferie i Norge allerede, og det får meg til å tenke på fremtidige steder jeg har lyst til å besøke. En av stedene som dukker opp i tankene mine er tretopphyttene i Brumunddal. For flere år siden kom Mr. Jensen og jeg over disse hyttene på nett, og helt siden den gang har ønske om å reise dit vært stort. Tenk å kunne bo i tretoppene på en behagelig måte, men like vel så tett på naturen?! Det er som om noen har gått inn i tankene våre, hentet barndomsdrømmen om den perfekte trehytten, og satt den ut i livet. Det er så gøy!
  
I fjor ble vi enig om at dette stedet er noe vi bare må oppleve i løpet av livet, så planen er at vi skal feire vår 10 års bryllupsdag i tretoppene om vi ikke kommer oss dit før. Eller, det blir nok ikke akkurat på 10 års dagen siden den er på vinteren og vi helst vil besøke hyttene på sommeren, men vi kan jo late som. 10 år er jo tross alt 10 år selv om det feires 4-5 mnd inn i året eller hva? Vi er ihvertfall ikke så nøye på det og Mr. Jensen kan da alltids få en liten rosekvast på selve dagen vår også hvis det er det om å gjøre ;)

Dere kan ta en titt på disse fantastiske hyttene her

Foto: Tretopphytter.no

Har du et sted du drømmer om å besøke?

Til vi skrives igjen,
Stine ♥

 • Skrevet: 24.02.2017  //  Kl: 11:04  //  Kategori: Friluftsliv  //  Kommentarer: 10

Solen skinner på himmelen og fuglene kvitrer utenfor vinduet. Hvis man ikke går utenfor døren så kan man nesten lure seg selv til å tro at det er vår. Og det er jo nesten det, men bare nesten. Jeg tar med selv i å lengte etter sommeren. Mest av alt etter å komme meg ut i skogen, stenge verden ute og bare være i ett med naturen. Leve enkelt og primitivt sammen med Mr. Jensen og hunden vår. Sanke ved, fiske, lage mat på bål, nakenbade i et kaldt skogstjern og bare nyte øyeblikkene. Være der, hundre prosent tilstede. Det finnes ingen ting som kan måle seg med det. Ikke noe annet sted i verden hvor jeg finner den samme roen. Det er så enkelt, men like vel helt magisk!
Har du prøvd det?


   


Jeg håper sommeren blir fin. At vi får masse oppholdsvær og et år med flest gode dager. At vi får tid til å nyte naturen masse, selv om jeg tror dette året kan bli ganske hektisk. Det er mye som skal skje, valg som skal tas og ting som kommer til å oppta tiden vår. Men det er positive ting, og jeg tror at hvis alt går etter planen så blir dette det beste året på lenge. Nå går jo sjelden ting helt etter planen, men man kan jo alltids håpe ikke sant?! Ting har jo en tendens til å ordne seg på en eller annen måte uansett, og jeg er så klar for det som måtte komme!
I mellom tiden kan jeg fortsette å sitte her å lengte litt etter sommeren ♥

Til vi skives igjen, 
Stine ♥


 • Skrevet: 13.02.2017  //  Kl: 20:06  //  Kategori: Friluftsliv  //  Kommentarer: 8God mandag og tjo-hei hvor fort dagen har gått!
 
I går fikk vi besøk av en firbeint søtnos som skal holde oss med selskap denne uken. Eierne hans overnattet hos oss i natt før de reiste videre på ferie i morges, og det betydde at vi fikk litt kvalitetstid med dem i går. Vi koste oss med taco, film og spill. Har dere forresten spilt spillet Politisk Ukorrekt? For noen kort. Alt jeg klarte å tenke var at de som lagde det spillet må ha hatt det utrolig artig underveis. Jeg tror det er det ultimate spillet å spille etter et par flasker vin! ;)
Da jeg våknet i morges til strålende sol var det bare å få sendt besøket på dør slik at jeg kunne ta med meg hundene å stikke til skogs. For et fantastisk vintervær! Det er få ting som kan toppe kombinasjonen av snø, sol, og en lang tur i vakkert landskap tror jeg. I alle fall for meg. Det ble to og en halv time ute i skogen, og vi storkoste oss alle tre!

Nå skal jeg finne frem strikketøyet å prøve å finne ut av en feil jeg gjorde i går kveld. Det er straffen for å strikke på noe jeg aldri har strikket før samtidig som jeg så på film. Det skal ikke gjenta seg! Håper dere har hatt en like fin start på uken som meg ♥

 

 • Skrevet: 31.01.2017  //  Kl: 09:26  //  Kategori: Friluftsliv  //  Kommentarer: 4

Tenk at det allerede er siste dagen av januar! Det er sprøtt å tenke på at vi går inn i den siste vintermåneden i morgen uten at vi har hatt ordentlig med snø enda. I alle fall ikke i Svelvik her jeg bor. Tror dere at det kommet? Jeg kjenner at jeg gjerne skulle få tatt en skitur før våren setter inn, men at jeg gleder meg veldig til varmere dager. Jeg trives definitivt best ute i naturen, det er noe med det primitive og enkle som tiltrekker meg, og jeg kan neste ikke vente til vi får tatt årets første telttur eller snørt på oss skoene å besteget en fjelltopp. I mellomtiden kan jeg sitte her å drømme meg tilbake til 2016 hvor vi avsluttet sommeren med å bestige Gaustatoppen i mot alle odds. Det var en liten drøm som gikk i oppfyllelse for min del! Har du noen vakre steder i Norge du kan anbefale å besøke? Legg gjerne igjen tips :)
 Om megHeisann. Jeg heter Stine Tjernsli Jensen. Jeg er noens datter, søster, kone, nabo og venn. Her på bloggen skriver jeg hovedsakelig om min hverdag på godt og vondt - mine tanker og opplevelser i livet. Du må gjerne følge med meg videre i mitt perfekte uperfekte liv.

+ Følg bloggen
Kategorier


Arkiv


Siste innleggCopyright


Bloggdesign

  Design og koding av Silje Lien

  Nyeste innlegg av Silje Lien: