hits
  • Skrevet: 24.02.2018  //  Kl: 14:31  //  Kategori: Håndarbeid  //  Kommentarer: 11Etter at smart telefoner tok helt av har jeg lagt merke til hvor fjerne vi mennesker har blitt. Vi fikler med telefonen hele tiden, og gjør sjeldent en ting av gangen. Hvor mange av dere som leser dette pleier å sitte på telefonen samtidig som dere ser på tv på kvelden for eksempel? Jeg merket hvert fall at jeg hadde blitt sånn selv for en stund siden, og bestemte meg for å endre på det. Det er jo veldig trist at vi ikke er tilstede der vi fysisk er lenger! Siden jeg er blitt så vant til å fikle med flere ting samtidig føler jeg meg nesten tom når jeg ser på tv uten noe i hendene. Det er her strikketøyet kommer inn. Med strikketøy kan jeg bruke hendene samtidig som jeg ser på tv, og det krever såpass lite konsentrasjon at jeg fint kan gjøre begge deler samtidig uten å gå glipp av en ting. Faktisk får det meg til å slappe av! 

Det siste jeg har forelsket meg i å strikke er baby tepper og pannebånd. Det er så gøy! På bildet ser dere go`natt teppe og fiskegarns-pannebånd etter oppskrift fra Klompelompe. Babytepper en enkle å strikke fordi man gjerne gjentar det samme om og om igjen, og fiskegarns-pannebåndet kan jeg anbefale til nybegynnere som vil øve seg på å strikke med mer enn en farge. De har nemlig et enkelt mønster og går relativt fort å lage. 
 
Nå driver jeg å tester ut en oppskrift som jeg overhode ikke får til. Jeg har strikket i flere dager på samme ting, rekket opp og prøvd igjen. Jeg nekter å gi meg før jeg skjønner det! Et lite tips når man skal lære seg å strikke, er å google alt du ikke skjønner. Det finnes alltid videoer av hvordan ting skal gjøres, og det er sånn jeg har lært det meste jeg kan. Kanskje jeg burde følge mitt eget råd denne gangen og google enda mer? En ting er hvert fall sikkert: Den som gir seg er en dritt! ;)


Til vi skrives igjen, 
Stine ♥


Du kan like og følg bloggen på facebook ved å trykker her. 

  • Skrevet: 28.01.2018  //  Kl: 09:42  //  Kategori: Håndarbeid  //  Kommentarer: 9


Hei solstråler ♥ Jeg håper dere har hatt en fantastisk helg og at dere nyter en lat søndag i sofaen eller koser dere ute i naturen?! For min del har ikke denne helgen blitt helt sånn som planlagt. Vi skulle ha besøk både lørdag og søndag, men formen min spiller fortsatt ikke på lag så jeg valgte til slutt å avlyse. Utrolig kjedelig, men jeg har ingen ting mer å gi. Denne helgen har derfor blitt brukt til å sove masse til alle døgnets tider, og ellers ligge å se på serier på sofaen. Jeg har funnet frem strikketøyet igjen da, og gjort ferdig en ufo jeg hadde liggende. Aldri så galt at det ikke er godt for noe, er det ikke det man sier ;) Jeg startet egentlig på denne buksen i våres, men så begynte vi å pusse opp samtidig, så den gikk helt i glemmeboken. Nå er den hvert fall ferdig, og klar for en baby i framtiden. 

Hva synes dere om buksa? Hadde du kunne brukt den på ditt barn?


I dag har jeg kun et mål, og det er å gå en skogstur med hunden vår. Etter det må jeg sikkert sove litt igjen. Som jeg skrev i et av årets første innlegg så har jeg ingen nyttårsforsetter i år, men jeg har et mål rundt det med turer som jeg så langt har klart å følge med unntak av en dag. Den dagen gikk ikke ting helt etter planen, så turen ble byttet ut med veterinær, middagsbesøk, Harry-handel, flere timer i bil og en time med snømåking. Tur-målet mitt tenker jeg uansett å fortsette med, så godt det går, selv om jeg nå er kommet i en dårlig periode. Du kan lese innlegget om det ved å trykke her.


Til vi skrives igjen, 
Stine ♥

  • Skrevet: 01.04.2017  //  Kl: 10:00  //  Kategori: Håndarbeid  //  Kommentarer: 18

- Annonselenke -
For en uke siden ble det offentlig gjort at jeg skal bli tante igjen. Denne gangen er det min søster som skal ha barn. Jeg har allerede noen fantastiske nieser og nevøer som jeg får æren av å være tante til fordi jeg er gift med Mr.Jensen, men dette er første gangen jeg blir tante til en liten en gjennom min side av familien. Mon tro om dette lille magetrollet kommer til å ha likhetstrekk med meg? Jeg krysser fingrene for det fordi alle de andre tantehjertene mine ligner fryktelig mye på Mr. Jensen, spesielt nevøene mine, så nå vil jeg ha et lite troll som ligner på meg også. Siden jeg ikke ønsker meg egne barn er søsteren sine barn mitt eneste håp. En ting er i alle fall sikkert: Ligner dette magetrollet på Mr. Jensen også så vet jeg hvem jeg skal banke! Haha ;)

Neida, men fra spøk til alvor så er denne babisen mer en velkommen til familien og det kunne ikke vært mer ønsket. Vet dere, det er hele 14 år siden vi hadde en baby i den delen av familien. Da er det på tide! Mamma er jo selvfølgelig helt tullete, hun kunne jo ikke vært mer klar for å bli mormor, og som dere kanskje skjønner fra bildene i dette innlegget så gleder denne tanten seg bare bittelitt også. Jeg er redd jeg kommer til å drukne søsteren min i strikket tøy innen barnet kommer! Ja, ja - Det de ikke vil ha eller bruke kan de jo bare selge! 

Boken over har jeg lånt av svigerinnen min og det er så mye fint i den. Jeg har lyst til å strikke alt! Er du nybegynner innen strikking kan jeg trygt anbefale denne boken fordi her er det noe for en hver smak og ferdighetsnivå. Jeg tror jeg må få bestilt meg mitt eget eksemplar! Du får kjøpt den HER inne på cdon. (annonselenke)

Til vi skrives igjen,
Stine ♥Om megHeisann. Jeg heter Stine Tjernsli Jensen. Jeg er noens datter, søster, kone, nabo og venn. Her på bloggen skriver jeg hovedsakelig om min hverdag på godt og vondt - mine tanker og opplevelser i livet. Du må gjerne følge med meg videre i mitt perfekte uperfekte liv.

+ Følg bloggen
Kategorier


Arkiv


Siste innleggCopyright


Bloggdesign

    Design og koding av Silje Lien

    Nyeste innlegg av Silje Lien: