• Skrevet: 01.04.2017  //  Kl: 10:00  //  Kategori: Håndarbeid  //  Kommentarer: 18

- Annonselenke -
For en uke siden ble det offentlig gjort at jeg skal bli tante igjen. Denne gangen er det min søster som skal ha barn. Jeg har allerede noen fantastiske nieser og nevøer som jeg får æren av å være tante til fordi jeg er gift med Mr.Jensen, men dette er første gangen jeg blir tante til en liten en gjennom min side av familien. Mon tro om dette lille magetrollet kommer til å ha likhetstrekk med meg? Jeg krysser fingrene for det fordi alle de andre tantehjertene mine ligner fryktelig mye på Mr. Jensen, spesielt nevøene mine, så nå vil jeg ha et lite troll som ligner på meg også. Siden jeg ikke ønsker meg egne barn er søsteren sine barn mitt eneste håp. En ting er i alle fall sikkert: Ligner dette magetrollet på Mr. Jensen også så vet jeg hvem jeg skal banke! Haha ;)

Neida, men fra spøk til alvor så er denne babisen mer en velkommen til familien og det kunne ikke vært mer ønsket. Vet dere, det er hele 14 år siden vi hadde en baby i den delen av familien. Da er det på tide! Mamma er jo selvfølgelig helt tullete, hun kunne jo ikke vært mer klar for å bli mormor, og som dere kanskje skjønner fra bildene i dette innlegget så gleder denne tanten seg bare bittelitt også. Jeg er redd jeg kommer til å drukne søsteren min i strikket tøy innen barnet kommer! Ja, ja - Det de ikke vil ha eller bruke kan de jo bare selge! 

Boken over har jeg lånt av svigerinnen min og det er så mye fint i den. Jeg har lyst til å strikke alt! Er du nybegynner innen strikking kan jeg trygt anbefale denne boken fordi her er det noe for en hver smak og ferdighetsnivå. Jeg tror jeg må få bestilt meg mitt eget eksemplar! Du får kjøpt den HER inne på cdon. (annonselenke)

Til vi skrives igjen,
Stine ♥Om megHeisann. Jeg heter Stine Tjernsli Jensen. Jeg er noens datter, søster, kone, nabo og venn. Her på bloggen skriver jeg hovedsakelig om min hverdag på godt og vondt - mine tanker og opplevelser i livet. Du må gjerne følge med meg videre i mitt perfekte uperfekte liv.

+ Følg bloggen


ReklameKategorier


Arkiv


Siste innlegg


Lenker


Copyright


Bloggdesign

hits