• Skrevet: 04.04.2017  //  Kl: 11:00  //  Kategori: Interiør  //  Kommentarer: 7

På 70-tallet (?) var det veldig populært å bruke fliser og tapet med masse mønster i hus. Man brukte det på kjøkken, bad, vegger og gulv. Kanskje spesielt på badet, gjerne sammen med porselen i grønn eller rosa farge. Jeg kjenner at jeg blir svett bare av å skrive om hvordan det så ut. Jeg husker nemlig at det fortsatt var en del eldre hjem med disse flisene, tapetene og porselenet da vi så på hus for drøye 11 år siden. Det sier litt om hvor lang tid det tok å bli kvitt denne stilen etter at det var populært og trendy! Nå tenker du kanskje at bildene øverst i innlegget er hentet fra denne epoken, og jeg skulle ønske de var det, men dette er faktisk bilder fra nåtiden. Mønsterfliser er nemlig virkelig i vinden igjen og jeg vet ikke om jeg skal le eller gråte. Lærer vi mennesker aldri?

Jeg kan ikke skjønne at folk finner dette fint eller behagelig å ha rundt seg. Jeg blir seriøst svimmel bare av å se det på bilder! Det gjør det også vanskeligere for meg som leter etter inspirasjon til mitt eget hus fordi det florerer av disse mønsterflisene når jeg søker rundt på nettet. Se på de bildene under her. Får du ikke bare lyst til å lukke øynene å løpe ut av rommet? 

Shit pomfritt! Jeg hadde i alle fall gått i bakken med sånt gulv under meg! 
Jeg tenker med skrekk og gru på de neste 30 årene hvor vi skal jobbe for å bli kvitt disse flisene igjen. Å male mønstrete tapet er jo en ting, det er verken dyrt, tidekrevende eller vanskelig, men å flislegge et bad på nytt krever en smule mer. Nå skal det sies at det finnes mer smakfulle varianter av disse mønsterflisene også, fliser uten skrikende farger, men jeg kan ikke skjønne annet enn at man går fort lei. En ting er ihvertfall sikkert: Vi vet hva vi IKKE skal ha! ;)


Alle bildene i innlegget er fra Pinterest.


Til vi skrives igjen,
Stine ♥

  • Skrevet: 30.03.2017  //  Kl: 11:00  //  Kategori: Interiør  //  Kommentarer: 14

For en verden av interiør og stiler det finnes der ute! Hjernen min jobber på høygir om dagen for å prøve å finne ut hvilken stil jeg er ute etter her hjemme og hva jeg liker, men jeg klarer ikke å bestemme meg for de tingene som virkelig må klaffe på første forsøk. Altså de tingene som det er vanskelig å endre på senere, for eksempel flisene til badet. Det er så sykt mye å velge mellom at jeg blir helt overveldet! Mr. Jensen er som menn flest og kunne vel nesten ikke brydd seg mindre om sånne ting, så det å få en helhet i huset blir nok i stor grad min jobb. Han har meninger, for all del, men det interiørblikket og evnen til å se for seg helheten tror jeg veldig mange menn mangler rett og slett. Heldigvis har jeg bevist for han mange ganger tidligere at jeg har en evne til å gjøre valg som er til det bedre, så forhåpentligvis får jeg siste ordet i avgjørelser hvis vi skulle være uenig om noe underveis. Jeg kjenner at jeg gleder meg til at alt blir ferdig, men at jeg gruer meg til selve prosessen. Det er vel derfor vi ikke har begynt allerede! Oppussing betyr KAOS og med helseutfordringene vi har så blir vi nødt til å bruke lang tid på huset. Planen er å pusse opp alt, rund baut, men jeg tror vi starter med badet siden dette er det desidert dyreste og mest utfordrende rommet. Det er dessuten det eneste rommet som jeg tror vi begge gruer oss til å ta så det er like greit å få det overstått! 
Tenk hvis vi bare kunne tatt en lang ferie også komme hjem til ferdig oppusset bad? Æsj, kontrollfriken i meg hadde ikke klart å nyte det uansett - Jeg er jo helt håpløs sånn! ;)

Hvilken nettside er din favoritt når det kommer til interiør?

Til vi skrives igjen,
Stine ♥

Bildene er hentet fra Pinterest.Om megHeisann. Jeg heter Stine Tjernsli Jensen. Jeg er noens datter, søster, kone, nabo og venn. Her på bloggen skriver jeg hovedsakelig om min hverdag på godt og vondt - mine tanker og opplevelser i livet. Du må gjerne følge med meg videre i mitt perfekte uperfekte liv.

+ Følg bloggen


ReklameKategorier


Arkiv


Siste innlegg


Lenker


Copyright


Bloggdesign

hits