hits
  • Skrevet: 02.03.2017  //  Kl: 00:03  //  Kategori: Kontakt  //  Kommentarer: 2


Heisann fine folk :)

Jeg sniker meg til å legge igjen et lite innlegg til dere fra mobilen i kveld før jeg skal sove. Det er ikke så mye aktivitet på bloggen min i disse dager fordi jeg er alt for opptatt med å kose meg med mennesker jeg er glad i. Det er så sinnsykt viktig at man klarer å logge av internett innimellom og i stedet logge på selve livet. Være virkelig til stedet. Husker du når du var det sist? Det er nok noe som både jeg og mange andre kan bli flinkere på, og det er jo egentlig ganske deilig når man først klarer det!

Selv om jeg ikke er så mye pålogger nettet om dagen så prøver jeg er være aktiv på snapchat. Å publisere bilder og videoer der er raskt og effektivt - Jeg liker det! Man kan være sosial, knipse bilder og publisere de når det måtte passe sånn. Genialt!

Brukernavnet mitt på snap er mrsjens1 og dere må gjerne følge meg der for å se litt mer av mitt hverdagsliv. En god dose tull og fjas har også en tendens til å dukke opp! Dere kan også finne meg på instagram under samme brukernavn ;)


Håper at dere har hatt en strålende uke så langt - Det har jeg! :)

Til vi skrives igjen,
Stine ♥

  • Skrevet: 23.01.2017  //  Kl: 07:58  //  Kategori: Kontakt  //  Kommentarer: 0

Kontakt meg:

http://www.mrsjensen@hotmail.noOm megHeisann. Jeg heter Stine Tjernsli Jensen. Jeg er noens datter, søster, kone, nabo og venn. Her på bloggen skriver jeg hovedsakelig om min hverdag på godt og vondt - mine tanker og opplevelser i livet. Du må gjerne følge med meg videre i mitt perfekte uperfekte liv.

+ Følg bloggen
Kategorier


Arkiv


Siste innleggCopyright


Bloggdesign