hits
  • Skrevet: 22.10.2017  //  Kl: 19:43  //  Kategori: Egenskrevne tekster  //  Kommentarer: 0


Du veide nesten ingen ting. Var like lett som en fjær.
En liten bylt med myk hud og dun. Omringet av varme og verdens beste lukt. 
Babylukten.

Jeg forelsket meg ved første blikk. Du var en refleksjon av din mamma.
Av hun jeg stolt kan kalle min lillesøster, og som jeg elsker uendelig høyt.
Akkurat som jeg nå elsker deg. For du stjal en bit av hjertet mitt allerede før du ble født.

Jeg så pappaen din i noen av trekkene dine. Jeg tror du har stjålet hans nese?
Og da han løftet deg ut av armene til din mamma, lyste det stolthet av blikket hans.
Ekte, ren kjærlighet. Det gjorde meg så varm om hjertet.

Du er en gave. En unik, fantastisk skapning.
Ei lita tulle med et bankene hjerte, omringet av mennesker som elsker deg.
Du kom inn i livene våre å snudde alt på hode. Du endret alt for alltid.
Og vi elsker deg for det, for du gir livet en ny mening.

♥ Verdens beste Martine Grace ♥


  • Skrevet: 22.10.2017  //  Kl: 11:06  //  Kategori: Blogg  //  Kommentarer: 0


Jeg har ikke fått den tiden til å skrive som jeg så gjerne skulle ønske, det siste halvåret. Oppussingen hjemme stjeler for mye tid og energi! Når man har en liten bolig som rives ned til stenderverket sier det seg selv at det blir kaos. Spesielt når man skal bo midt oppi det. Nå er vi ihvertfall kommet til det stadiet hvor alt grunnarbeidet er gjort, og ting begynner å komme opp igjen. Det er nå det begynner å bli gøy fordi nå ser man tydelig forskjell fra dag til dag. Grunnarbeidet er jo kjempe viktig, men all jobben med det er ikke så synlig. Hvem ser egentlig at man har lektet ut alle veggene for å gjøre plass til mer isolasjon? Eller at man har brukt timesvis på kubbing for å ha spikerslag senere? Eller all jobben det innebærer å bytte alle vinduer og utvendig kledning? Eller at gulvet er rettet opp?

I disse dager er det bare soverommet vårt som er noenlunde ferdig, men badet vårt er på full fart opp igjen. Det blir så bra! Jeg gruet meg enorm til badet skulle rives fordi det betyr jo at vi står uten varmt vann, vaskemaskin, dusj og toalett. Vi har jo også revet resten av huset, inkl kjøkkenet, så alt vannet vi har nå er i utekranen. Vi må koke vaskevann å gå på do på en god, gammeldags porta potti. De yngste av dere vet sikkert ikke hva det er engang! Haha! Heldigvis har vi fantastiske mennesker rundt oss som åpner hjemmene sine, og det har virkelig gått over all forventning. Folk stiller opp på så mange måter, tilbyr oss hjelp, støtter og backer oss. Den siste tiden har vært så enormt krevende, og jeg vet ikke hvordan vi skulle klart oss uten dem! Vi får låne dusj, vaskemaskin, og komfyr. Folk stiller opp med snekring, kjøring og henting. Vi får mat, husly og mental støtte. Folk kommer med råd, låner oss oppbevaringsplass og passer hunden vår. Listen er lang, og jeg vet ikke hvordan jeg skal kunne takke nok! Som man sier; It takes a village, og vår er virkelig den aller, aller beste ♥

Til vi skrives igjen, 
Stine ♥
 

  • Skrevet: 21.10.2017  //  Kl: 10:06  //  Kategori: Egenskrevne tekster  //  Kommentarer: 2


I sommer ble jeg kontaktet av Kristin Gjelsvik, bloggeren bak bloggen styleconnection, som i dag blogger på kristingjelsvik.no. For de av dere som ikke vet hvem dette er så har hun blant annet deltatt i tv-programmene Paradise hotel og Robinsonekspedisjonen. Hun er en av de store bloggerne i Norge, og i disse dager kommer hennes første bok, #branok, ut i butikkhyllene. 

Kristin kontaktet meg fordi hun hadde kommet over teksten min "Kjære mamma" (som du kan lese ved å trykke her). Hun lurte på om hun kunne få lov til å ta den med i boken sin. Jeg ble både stolt og glad for forespørselen fra Kristin fordi hun er en kvinne jeg virkelig respekterer og som jeg føler deler mye av de samme meningene som meg. Hennes video om kroppspress og plastisk kirurgi var faktisk med på å inspirere meg til å skrive den nevnte teksten. Hun går i mot strømmen, står for det hun mener, og er ikke redd for å kritisere egen bransje. Hun er unik, sterk og ekte! Jeg var derfor ikke i tvil om at jeg skulle takke ja, og for et par dager siden dumpet boken ned i postkassen min.

Boken #branok tar for seg det enorme kroppspresset i samfunnet vårt. Det er en utrolig viktig bok! Jeg leste den ut samme dag som jeg fikk den, og den er lettlest, skrevet på en fengende måte, og er veldig direkte. Det er en bok laget for ettertanke, men som også får deg til å sitte igjen med en god selvfølelse. Den gir deg et lite selvtillit boost! Jeg er ikke i tvil om at dette er en bok alle foreldre, barn og ungdom burde lese, og jeg vil strekke meg så langt som å si at den burde bli pensum på skolen! Dere tror kanskje jeg skriver dette fordi jeg selv er med i boken, så jeg vil derfor understreke at jeg ikke er sponset på noen måte. Jeg er rett og slett bare veldig takknemlig for at jeg har fått lov til å bli en bitteliten del av det jeg tror er årets viktigste bok, og jeg håper så inderlig at den kan være med å bidra til en endring i samfunnet vårt. Noe må nemlig skje. NÅ! 

Du kan bestille boken HER

Til vi skrives igjen,
Stine ♥
 Om megHeisann. Jeg heter Stine Tjernsli Jensen. Jeg er noen datter, søster, kone, nabo og venn. Her på bloggen skriver jeg hovedsakelig om min hverdag på godt og vondt - mine tanker og opplevelser i livet. Du må gjerne følge med meg videre i mitt perfekte uperfekte liv.

+ Følg bloggen
Kategorier


Arkiv


Siste innleggCopyright


Bloggdesign