hits
  • Skrevet: 01.02.2017  //  Kl: 15:16  //  Kategori: Media  //  Kommentarer: 11


For noen dager siden ble jeg kontaktet av en av journalistene fra nettavisen som lurte på om jeg ville stille til intervju i forbindelse med teksten jeg skrev i innlegget under overskriften "Restylane og 2 plastiske operasjoner senere". Selv om jeg aldri har ønsket å være så offentlig så er dette tema så viktig at når jeg først har klart å treffe en nerve og ballen har begynte å rulle, så kan jeg jo ikke stoppe. Derfor kunne jeg jo ikke si nei til det! I dag ligger intervjuet på nettavisen, og dere som vil kan lese det her. 

Jeg vil takke nettavisen for den profesjonelle jobben de har gjort, og måten de har behandlet meg på hele veien. Jeg håper intervjuet vil gi de som sitter med spørsmål rundt teksten min noen svar på hva jeg egentlig tenkte da jeg skrev den. Aldri glem at du er god nok akkurat sånn som du er! <3

                                                       

 

  • Skrevet: 30.01.2017  //  Kl: 22:53  //  Kategori: Media  //  Kommentarer: 2

Det er nesten umulig å beskrive den følelsen jeg sitter med nå. Da jeg våknet i dag tidlig tikket det inn meldinger om at bloggen min var på forsiden av nettavisen og side2, og fra det tidspunktet har det egentlig bare gått slag i slag. Jeg er utslitt, men veldig takknemlig! Tenk at jeg har havnet på topplisten, og at innlegget mitt er blitt delt så mange ganger! Den delen av meg som har elsket å skrive hele livet jubler over responsen på teksten min. Mens den delen av meg som aldri har ønsket å være så offentlig er litt skremt av de høye lesertallene. Den siste delen av meg er rørt til tårer over deres engasjement og flotte tilbakemeldinger. Vi har allerede nådd ut til så mange! Jeg er veldig overrasket og overveldet over at alt skjedde så fort. Vet dere at det faktisk bare er en uke siden jeg skrev det første innlegget på bloggen? 

Jeg måtte tvinge meg selv til å logge av i stad og komme meg ut en tur. Jeg tror ikke at jeg har vært den enkleste å leve med de siste to dagene for å si det sånn. Det er mye som skjer rundt meg akkurat nå så fokuset mitt er dratt til flere ulike hold. Heldigvis har jeg en firkløver stående rundt meg som hjelper meg når jeg måtte trenge det. Jeg er utrolig sliten, men jeg prøver å nyte dette så lenge det varer. :) 
Jeg vil at dere som leser dette skal vite at jeg setter pris på hver og en av dere, og at jeg aldri kommer til å glemme det her! Det er vel egentlig det jeg prøver å få frem med dette innlegget. Jeg har ikke troen på at jeg kommer til å bli liggende på topplisten så veldig lenge, så derfor benytter jeg anledningen til å takke dere fordi dere virkelig har økt selvtilliten min i forhold til tekstene mine, og motivert meg til å skrive mer! Tårene mine renner når jeg skriver det her fordi det betyr så mye mer for meg enn dere aner! Tusen, tusen takk <3

                                                                                   


 Om megHeisann. Jeg heter Stine Tjernsli Jensen. Jeg er noens datter, søster, kone, nabo og venn. Her på bloggen skriver jeg hovedsakelig om min hverdag på godt og vondt - mine tanker og opplevelser i livet. Du må gjerne følge med meg videre i mitt perfekte uperfekte liv.

+ Følg bloggen
Kategorier


Arkiv


Siste innleggCopyright


Bloggdesign