hits
  • Skrevet: 16.02.2017  //  Kl: 15:15  //  Kategori: Mote og skjønnhet  //  Kommentarer: 2

Sånn, da har jeg sendt brudekjolen min av sted til sin nye eier. Tusen takk til alle dere som delte dette innlegget om kjolen. Jeg hadde egentlig trodd at det skulle føles rart å skilles fra den, men det føles bare godt. Det er mye bedre at den kan glede noen andre, enn at den blir hengende i skapet her. Jeg håper den nye eieren blir like fornøyd med den som jeg var!

♥ Størst av alt er kjærligheten ♥


  
 

  • Skrevet: 09.02.2017  //  Kl: 19:22  //  Kategori: Mote og skjønnhet  //  Kommentarer: 8

Det er lenge siden jeg begynte å leke med tanken om at jeg har lyst til å gi bort brudekjolen min til en fremtidig brud der ute. Jeg vet hvordan det er å leve på et stramt budsjett, og det å gifte seg er ingen billig opplevelse. Derfor vil jeg gi bort brudekjolen min til noen som virkelig trenger det. Jeg håper selvfølgelig at den som får kjolen vil gi den videre til en ny brud senere, men dette er ikke et krav. Er du den fremtidige bruden jeg leter etter? Om du er interessert i kjolen så send meg en mail med en liten begrunnelse på hvorfor du trenger/ønsker den til mailadresse: mrsjensen@hotmail.no

Er ikke kjolen noe for deg? Hjelp meg gjerne med å finne den rette bruden ved å dele dette innlegget! :)

Litt om brudekjolen:
Kjolen er kjøpt hos Anna Bee, er kun brukt en gang, og er i størrelse 40-42. Jeg er 178 cm høy og brukte den med flate sko da jeg giftet meg, så er du lavere vil den kunne passe med høye heler selv uten at den blir sydd om. Nypris for kjolen var 9 900 kr. Den som får kjolen får også med et underskjørt til en verdi av 650 kr. Kjolen burde renses før bruk. Bilde av meg i brudekjolen finner du i innlegget her.
Detaljer foran.

Detaljer bak. (Bildet er tatt av et bilde, så den krøllen til venstre er bare arket som er krøllete)
 Om megHeisann. Jeg heter Stine Tjernsli Jensen. Jeg er noens datter, søster, kone, nabo og venn. Her på bloggen skriver jeg hovedsakelig om min hverdag på godt og vondt - mine tanker og opplevelser i livet. Du må gjerne følge med meg videre i mitt perfekte uperfekte liv.

+ Følg bloggen
Kategorier


Arkiv


Siste innleggCopyright


Bloggdesign