hits
  • Skrevet: 23.06.2017  //  Kl: 17:00  //  Kategori: Ut på tur  //  Kommentarer: 2

Har du vært på Vegglifjell før? Ikke? Nei det hadde ikke jeg heller før jeg ble kjent med noen som har hytte der. Faktisk hadde jeg aldri hørt om plassen før. Men så fikk vi tilbud om å være med på hyttetur, og det takket vi ja til, så i mai fikk Mr.Jensen og jeg gleden av å bli litt kjent med dette nye stedet. For en fantastisk plass. Det er en liten, norsk perle! Nå er jeg kanskje i overkant glad i natur og friluftsliv, og finner noe sjarmerende med de fleste plasser, men bildene under lyver jo ikke. Dette er et lite fjellparadis, ikke sant?!Vi tilbragte en helg i disse omgivelsene, og jeg kjenner at jeg allerede lengter tilbake. Jeg skulle gjerne pakket med meg mann, hund og sekken å bare gått i fjellene der i dagevis. Fisket, sett på omgivelsene og bare koblet helt ut. Ja, ja det får bli et annet år for i år er det blant annet Hallingskarvet som står på planen. Gjett om jeg gleder meg! Mer om det kommer senere, men uansett så kan jeg virkelig anbefale en tur til vegglifjell. Hvis dere har like flaks med været som vi hadde kommer dere ihvertfall ikke til å angre ;)

Til vi skrives igjen, 
Stine ♥ 

  • Skrevet: 07.05.2017  //  Kl: 10:36  //  Kategori: Ut på tur  //  Kommentarer: 21


Både Mr. Jensen og jeg er vanemennesker. Vi liker struktur og rutiner. Hvorfor rote når man kan ha det ryddig? Hvis vi finner noe som fungerer godt, hvorfor endre det? Hvis vi liker et sted, hvorfor reise et annet sted? Det høres kanskje kjedelig ut, men når man lever med en kronisk diagnose er rutiner alfa omega. Det betyr ikke at vi ikke utfordrer oss selv, for det gjør vi, men vi faller som regel alltid tilbake til det gode gamle fordi det er det som fungerer optimalt. Det er der vi trives best! Et sånt sted, en sånn plass som gir den følelsen, er nettopp dette stedet på bildene som vi besøkte forrige uke. Jeg velger å ikke skrive hva stedet heter, selv om jeg vet at flere som leser bloggen kjenner det igjen. Egoisten i meg vil nemlig ha det for seg selv. Dette er vår plass. 


      

Gåtur, fiske, pannekaker, et stille vann, skog, frisk luft, hengekøye, en god bok, kjærlighet og ro - Det blir ikke mer perfekt! Jeg gleder meg allerede til neste gang, og jeg vet at vi kommer til å få mange fantastiske naturopplevelser i mellom all oppussingen i sommer. Dette var heldigvis bare begynnelsen :-)

Har du en spesiell plass som du ELSKER?

Til vi skrive igjen,
Stine ♥
 

  • Skrevet: 10.04.2017  //  Kl: 23:56  //  Kategori: Ut på tur  //  Kommentarer: 10


Noen uker starter bedre enn andre og denne mandagen er et prakt eksempel på det. Dagen har vært så fin! Vi har vært ute store deler av dagen, gått to turer, og kost oss masse. Den lengste av turene ble faktisk på over 3 timer. Vi parkerte ved et boligfelt på Ebbestad i Svelvik, gikk innover til Ebbestadvannet og skrådde opp i skogen. Der gikk vi stier på kryss og tvers, og utforsket området. Vi var blant annet innom Ebbestadkollen som er en koselig, liten topp vi aldri har vært på før. Dette er faktisk andre gangen på få dager jeg får oppleve et nytt sted i nærmiljøet. Sånt er gøy og gjør meg så glad!
Det var overraskende mange stier og muligheter rundt Ebbestadkollen så dette er et område vi helt klart kommer til å utforske mer. Når man går tur så mye som vi gjør så er man alltid på jakt etter nye opplevelser. Man blir lei hvis man skal gå den samme runden hver dag!

Nei nå skal jeg pusse tennene og komme meg i seng. Selv med en god middagslur i stad er jeg trøtt som en strømpe ;) Håper dere alle har hatt en like fin mandag som meg!

Til vi skrives igjen, 
Stine ♥Om megHeisann. Jeg heter Stine Tjernsli Jensen. Jeg er noens datter, søster, kone, nabo og venn. Her på bloggen skriver jeg hovedsakelig om min hverdag på godt og vondt - mine tanker og opplevelser i livet. Du må gjerne følge med meg videre i mitt perfekte uperfekte liv.

+ Følg bloggen
Kategorier


Arkiv


Siste innleggCopyright


Bloggdesign