Fra blogg til bok.

I sommer ble jeg kontaktet av Kristin Gjelsvik, bloggeren bak bloggen styleconnection, som i dag blogger på kristingjelsvik.no. For de av dere som ikke vet hvem dette er så har hun blant annet deltatt i tv-programmene Paradise hotel og Robinsonekspedisjonen. Hun er en av de store bloggerne i Norge, og i disse dager kommer hennes første bok, #branok, ut i butikkhyllene. 

Kristin kontaktet meg fordi hun hadde kommet over teksten min “Kjære mamma” (som du kan lese ved å trykke her). Hun lurte på om hun kunne få lov til å ta den med i boken sin. Jeg ble både stolt og glad for forespørselen fra Kristin fordi hun er en kvinne jeg virkelig respekterer og som jeg føler deler mye av de samme meningene som meg. Hennes video om kroppspress og plastisk kirurgi var faktisk med på å inspirere meg til å skrive den nevnte teksten. Hun går i mot strømmen, står for det hun mener, og er ikke redd for å kritisere egen bransje. Hun er unik, sterk og ekte! Jeg var derfor ikke i tvil om at jeg skulle takke ja, og for et par dager siden dumpet boken ned i postkassen min.

Boken #branok tar for seg det enorme kroppspresset i samfunnet vårt. Det er en utrolig viktig bok! Jeg leste den ut samme dag som jeg fikk den, og den er lettlest, skrevet på en fengende måte, og er veldig direkte. Det er en bok laget for ettertanke, men som også får deg til å sitte igjen med en god selvfølelse. Den gir deg et lite selvtillit boost! Jeg er ikke i tvil om at dette er en bok alle foreldre, barn og ungdom burde lese, og jeg vil strekke meg så langt som å si at den burde bli pensum på skolen! Dere tror kanskje jeg skriver dette fordi jeg selv er med i boken, så jeg vil derfor understreke at jeg ikke er sponset på noen måte. Jeg er rett og slett bare veldig takknemlig for at jeg har fått lov til å bli en bitteliten del av det jeg tror er årets viktigste bok, og jeg håper så inderlig at den kan være med å bidra til en endring i samfunnet vårt. Noe må nemlig skje. NÅ! 

Du kan bestille boken HER

Til vi skrives igjen,
Stine ♥
 

2 kommentarer

Siste innlegg